På terrasen   D53A9119-001

D53A9104    D53A9057

D53A8982  D53A9009      D53A8977

· My favorite place to relax and unwind ·

Så fort solen titter frem på himmelen passer jeg på å utnytte den fine uteplassen jeg har skapt på balkongen så godt jeg bare kan. Det er en ren fryd å kunne sitte ute og drikke morgenkaffen! Billy trives også veldig godt – han leker vakthund bak sitrontreet. Apropos sistnevnte, jeg er helt imponert over at jeg har klart å holde det i live. Haha! Har dere sett? Tre store sitroner henger og modner seg til.. Plutselig følte jeg meg ordentlig voksen. Men hei, det er de små gledene som gjør livet stort. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, og så fort jeg har fått litt mat i magen og hoppet i dusjen bærer det ut på noen ærend. Jeg skal blant annet handle inn alt som trengs til bursdagen min på lørdag! Iiih. Akkurat når det kommer til bursdag derimot, da føler jeg meg som et lite barn. Det er så stas! Jeg gleder meg til ballonger, kaker, deilig mat og familiegjenforening. Fine besteforeldrene mine flyr inn fra Stavanger. YAY ♥

// As soon as the sun appears I take advantage of it by bringing my stuff outdoors at my cozy little balcony. It’s so relaxing and liberating! Billy likes it too, he’s always sitting behind the lemon tree believing he’s the great watchdog of the entire neighborhood (…) And speaking of the lemon tree, I gotta say that I’m impressed that I have managed to keep it alive! Three huge lemons are growing, and I am super proud. Haha!.. Well, now I just got home from today’s workout, and as soon as I get some food in my stomach, I’m heading out for some errands. It’s my birthday on Saturday, so I have a lot to organize until then! Can’t wait for the balloons, cakes, yummy food in general, and most important – family reunion. My grandparents are flying in too and I’m so excited ♥

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “Enjoying the outdoors

Comments are closed.