fbpx

D53A7445

Shoe closet

D53A7476

D53A7411

· How I organize my shoes, bags & accessories ·

Når det kommer til interiør og innredning liker jeg å få ting ut av synet. Når jeg kommer inn inngangsdøren vil jeg bli møtt av et ryddig hjem, uten ting overalt. De første ukene etter innflytning holdt jeg på å bli gal av gangen – sko lå strødd rundt, og det gjorde det også vanskelig å kunne holde flisene rene og pene på daglig basis. Istedenfor et vanlig og typisk ‘garderobeskap’ ville jeg gjøre noe spesielt når jeg først hadde vært litt leken og gått for svart trapp mot hvite vegger og lyse fliser. Jeg begynte å pusle litt i hodet, og fant ut at det typiske garderobeskapet heller skulle bli til et blikkfang. Jeg bygget en medieløsning hos Ikea, og vips – nå har jeg både sko, vesker og tilbehør organisert i gangen! Jeg gikk for svarte og hvite fronter, for å gjennomføre stilen.

// When it comes to interior and decorating I like to get things out of sight. When I get through the front door I want to be see a nice, clean and steady home free from any distractions. I remember the first weeks after moving in – there was shoes like literally everywhere. It wasn’t only chaos to my OCD, but it was also hard to keep the tiles clean and nice every day. Instead of a typical hallway closet I wanted to do something special. I mean, I already went for black stairs in my white home so why not follow through! I started puzzling in my head, and decided to try Ikea. I builded a media solution, and voila – I got myself a shoe, bag and accessories closet! I wanted do keep the black and white theme, so therefor I got the super cool fronts. What do you think?

27 Responses to Welcome to the hallway

 1. Hei fineste Eirin!
  Tenkte bare å komme med litt fortjent ros til deg! Helt siden jeg fant bloggen din for et år siden, har jeg blitt helt imponert av din enorme viljestyrke! Du er så utrolig dyktig, talentfull og har en enorm drivkraft – som er utrolig inspirerende å se ! Spesielt når man selv er tomme for inspirasjon og motivasjon , da hjelper det å titte innom bloggen din!
  Tusen hjertelig takk!

 2. Dette var kjempe fint 🙂 du er virkelig kreativ 🙂 så deilig å få vekk sko fra ganga 🙂 ha en fin søndag

 3. Hei Eirin!
  Så utrolig kul garderobeløsning! Sliter med det samme selv om dagen, flyttet inn i oktober og det flyter av ALT jeg og kjæresten eier av jakker og sko i gangen… Blir på en måte til at det alltid ser rotete ut! Har enda ikke funnet en garderobeløsning jeg liker, men denne falt virkelig i smak. Får jeg spørre ca. pris på hva det kom på?
  Ha en superfin dag videre<3

 4. Hva er grunnen til at du vil ha hele leiligheten din i svart og hvitt stil? Synes ikke du at det er ufattelig kjedelig og upersonlig? Ikke ment som kritikk altså, jeg har bare oppriktig nysgjerrig:-P

  • Jeg tror det er lett for å få det kalde og harde inntrykket av bilder, men når man er her in real life så er det skikkelig lunt og koselig! Alt annet enn upersonlig.. Jeg trives med denne stilen og det er det som teller 🙂

 5. hmmm.. Hvor skal du ha jakker og andre ting som skjerf og sånt da? :p Synes egentlig ikke det så ut som at du fikk plass til så mange par sko heller..

  • Alle skoene er plasserte (jeg har ikke så mange….) og enda er to av skapene ledig 😉 Jakkene henger på et Hay stativ, og skjerf/annet tilbehør er allerede plassert.

 6. Så utrolig kult! Nå vet jeg hvordan jeg skal innrede gangen når leiligheten vår er ferdig! Er så utrolig inspirerende å trykke innom bloggen din, her er det alltid noe nytt jeg ikke kan lese hos noen andre bloggere. Du er virkelig unik Eirin!!

  Ha en super søndag (selv om den er litt grå), heier på deg!

 7. Så utrolig kult, du inspirerer som vanlig! Jeg lurte på hvilken palme du har i stuen? Har nettopp kjøpt meg de hvite wire pottene fra Menu og synes den palmen passet perfekt i dem! Selv fant jeg bare en dvergpalme på Plantasjen, men synes din var mye finere 🙂

 8. Hei fine Eirin!
  Klarer ikke å rive meg løs fra bloggen din, den er så vanvittig inspirerende. Ikke nok med at innholdet er godt variert med innhold og tips, men bildene dine setter seg virkelig dypt hos meg. Hva er hemmeligheten? De er så hvite, lyse og fine! Jeg trodde først du tok bildene dine nær vinduet så du fikk med lyset ute, men du tar jo akkurat like fine bilder når det regner!
  Klem

 9. Kan du legge ut mer av gangen en gang? vil gjerne se hay-stativet 😀 Bildet var så lyst så var litt vanskelig å se hvordan det så ut :-/ men så veldig fint ut!

 10. Utrolig fint! hva heter de medieløsningene? leter selv etter og ha i gangen hjemme hos meg 🙂 Finner de ikke på IKEA sin nettside.. kunne jeg fått navn?:)

Follow @ Instagram