fbpx

D53A5642

D53A5944

D53A6081

Striped pants

D53A5946

D53A6111

D53A5640 D53A6076

D53A5650

Pants: H&M
Bag: Balenciaga
Shoes: Steve Madden
Sunglasses: Dior
Sweater: Mango

 

♥♥♥

Til tross for dårlig sommervær kan man likevel pynte seg litt synes jeg, til og med iført den klassiske strikkegenseren så lenge man styler den riktig. Bytt ut joggisen med et par fjonge silkebukser med vide bein, en fin veske til å ha hverdagsnødvendighetene oppi, og et par sko du føler deg lekker i. Vips så er du klar for hva enn dagen har å kaste på deg! Jeg elsker dette antrekket – faktisk absolutt alt ved det. Linjene, fargene, snittene. Det passer faktisk enhver anledning! Om det er et selskap, businessmøte eller i sofakroken til bestevenninnen din.. Strikkegenseren kapret jeg i vinter, og jeg synes den er så fin med long cut bak! Den blå skjorten jeg hadde på meg i forrige antrekksinnlegg er også nydelig under den, om man drar de vide armene utenfor kanten ♥

// Even though the beautiful summer weather is long gone in this city, you can (and should!) still dress up for yourself. Even wear your favorite knit if you want to, as long as you style it right! Replace the joggers with a nice pair of wide legged silk pants (I love these striped ones from H&M!), a nice bag that fits your every day necessities, and a pair of shoes that you feel beautiful in. Voila and your ready for whatever the day throws at you! I really love this outfit – actually everything about it. The lines, cuts and colors.. It basically suits any occasion! If it’s a party, business meeting or in the corner of your best friends couch.. I got this knit last winter, and I think it’s so cool with the long cut in the back. I also loove to style it with the blue shirt I wore in the last outfit post! 

31 Responses to Knitted sweater weather

 1. Så fint antrekk 🙂
  Likte kjempe godt buksene 🙂
  Du er kjempe flink til å sette sammen antrekk:)

 2. hei Eirin! Jeg har skikklig angst for fadderuka, skal starte på bi til høsten, men vet jo at det er så stort press på å bli med på alle fadderarrangementene, noe jeg virklig ikke er gira for. Misforstå meg rett, jeg er en sosial person og liker å bli kjent med nye mennesker osv. Men ikke når alle er drita fulle, huff da får jeg bare lyst til å forsvinne. Blir så ukomfortabel og klein. Men samtidig er jeg redd for å gå glipp av så mye og ikke få venner. Så det jeg lurte på er hva du ville gjort? Virker som du takler det så fint som introvert, jeg sliter veldig og gruer meg til studiestart pga det:( uansett vil jeg bare si at du er veldig inspirerende og at jeg ser opp til deg for at du tør å stå for den du er.

  Kjempe fint antrekk foressten;)

  • Hadde samme følelsen selv da jeg starta på BI. Var med på det jeg ville i fadderuka og lot være å dra på det jeg ikke ville. Overraskende mange som ikke tok den helt ut hver kveld, mange som var edru hele fadderuka. Man finner som regel noen man trives godt med. Du kommer til å klare deg så fint. Vær deg sjæl 🙂 Lykke til!

 3. Er det en grunn til at du velger å ha så store bilder? Det tar evigheter å laste inn bloggen din, ender med at jeg får opp 2-3 bilder så gir jeg bare opp, og klikker meg videre 🙁 Leser flere titalls blogger, og det er kun din som er treg å laste.. Synd, for jeg liker bloggen veldig godt.

 4. Ååå så utrolig fint antrekk! Har lyst til å klikke hjem buksene selv asap, hvilken størrelse har du i disse? 🙂 Mvh Sunniva

 5. Hei! Jeg bare var nysgjerrig på en liten ting; hvorfor er ikke bloggen din blant de 200 mest populære på blogglisten.no?

 6. Utrolig pent antrekk!
  Jeg lurte på hvordan du styler håret ditt? Hvordan du får det så mjukt og med mye volum. ☺️

 7. Hei 🙂
  Jeg skal lage knekkebrødene dine og lurer på om du hakker opp nøttene eller maler de om til mel?

  Lurer også på om det er flere som har problemer med å åpne bloggen din med iPhone/safari? 🙂

 8. Kan du poste litt mer om trening og øvelser ? Handlelister?:) savner den kombin du hadde før. Blir litt mye mote. Før hadde du så fin balanse mellom alt:)

  • Jeg blogger det som faller naturlig for meg. Jeg har lyst til å skrive mer om trening ++, men jeg synes ikke det er riktig å tvinge frem noe. Jeg er ikke personen som drar med meg kamera på trening, eller legger meg ned i stuen for å vise øvelser. Det blir bare litt feil for meg! Det blir som det blir.. 🙂

 9. Så fint outfit! Vurderte selv å kjøpe den vesken i København ifjord, men etter å ha sett at den var i stoff ble jeg litt i tvil med tanke på at hvis det kom noe på den var det nok vanskelig å få det vekk.. Hvordan rengjør du den eller holder den ren? Er jo ikke en billig veske og man vil jo ikke at den skal bli ødelagt med en gang!
  Klem

 10. Hei! Lurer på om du har brukt IPL maskinen regelmessig og om du kan dele erfaringene så langt? Har lyst til å kjøpe, men er redd pengene er bortkastet. Hadde betydd mye med din erfaring!:)

  Nina.

  • Hei! Det har jeg. Den fungerte helt utmerket over tid, virkelig! Fått mye mindre hårvekst. Men skal sies at jeg merker også at dette er en prosess som må opprettholdes for at resultatet skal være langvarig 🙂 Klem

 11. For et nydelig antrekk! Helt perfekt 🙂 Jeg lurer, den solbrille-modellen, heter den Soft? 🙂

Follow @ Instagram