D53A7348

D53A7401

.. When it comes to home and such

Forskjellen fra tidligere og nåtid når det kommer til hjem og interiør, er at jeg er veldig nøye på hva som kommer over dørstokken. Jeg kan bruke flere uker på å bestemme meg for hvilke skåler jeg skal ha, eller hvilket pledd jeg skal ha i sofaen. Resultatet er mindre rot og mer luft mellom hyllene. Det er godt å ha lite ting, før kunne man sikkert forveksle boden min med ekstreme samlere. Hva skal jeg med hundre serveringsskåler, når jeg trenger fire? Det er akkurat som med garderoben min. En av dere synes jeg hadde lite rom for skoene mine i gangen – jeg har ikke flere sko. Jeg trenger ikke flere. Med få, tidløse, kvalitetsgode klassikere har man mer enn nok, og man sparer seg for mye stress og kaos. Det er aldri en kamp å kle seg! Eller rydde forsåvidt..

// The difference between past and now when it comes to home and interior, is that I am very careful when it comes to what I bring into my home. I can spend weeks just to decide what kinds of serving bowls I should go for, or what blanket I should have in my couch. The results is less chaos and things! And I love that.. It feels good to not have a lot of stuff, only things that I really love and that gives me good vibes. Before I was crazy, I just bought a lot of shit and stored it in the booth. Like an extreme collector or something! I mean, why buy 100 serving bowls when I only need four? I don’t need it. With a few timeless and quality good classics you have more than enough. It’s just the same with clothing! It saves you a lot of time and chaos. Finding outfits is no str(m)ess!

D53A7389

D53A7357

...

Jeg er veldig glad i kobber, men det er en hårfin grense. Håndtakene, dusjen og blandebatteriet til baderomsvasken er i lik utførelse. Jeg personlig synes det gir hjemmet et gjennomført uttrykk og litt edge, og det er gøy å være litt spenstig noen ganger! Da jeg kom over disse serveringsskålene hos Kremmerhuset var jeg solgt, de passer så godt inn hjemme. Her forleden fylte jeg den største med moreller, og koste meg med siste utgave av et interiørmagasin. Det er viktig å ta seg litt pauser, bare for seg selv innimellom! Jeg er i feriemodus om dagen, og har funnet ut at jeg skal utnytte det litt før høsten smeller i gang. Det er ikke sånn at den ikke er travel nok! Så hvis det er litt mindre hyppige oppdateringer her inne om dagen, så er det bare derfor. Tipper dere nyter ferien også, og forhåpentligvis klarer å koble litt ut fra sosiale medier! Vi har alle godt av det. Men nå skal jeg ta Billy til hundefrisøren! Ha en riktig fin dag ♥

// I really like copper, but there’s a thin line when it comes to less is more. My handles, shower and taps for the bathroom sink is in copper. I personally feel like it gives the home a little bit of edge and personal touch. And hey, it’s fun to be a little crazy sometimes! When I came across these serving bowls here the other day I just had to buy them. Finally I found some that really fits the interior in my home and stands out. The other day I filled the biggest one with cherries and took a time out with one of my favorite interior magazines. It’s important to take breaks now and then, just for yourself! And speaking of that.. I’m in vacation mode, and before the autumn kicks in I want to just take some time off and relax a little bit. So if there’s a little bit less updates in here, that’s the reason. Hope you do the same – take som time off from social media and just enjoy the summer with your loved ones. You won’t regret it!

Previous Post
Next Post

50 thoughts on “Less is enough

 • Looks amazing! I also love copper, it really gives that little extra <3
  Enjoy your vacation!
  xx

  http://mariannelle.com/

 • Maja
  Jeg må bare si at jeg ELSKER stilen du har i leiligheten – utrolig lekkert og SÅ gjennomført! Jeg er dessverre ikke like heldig å innrede en helt ny leilighet, men jeg skal flytte inn i et kollektiv – så har i det minste ett rom jeg kan «leke» meg med, hihi. Så jeg lurer på – er du fornøyd med det svarte linsengetøyet du kjøpte fra hm? Er så usikker på om det er behagelig å sove i, samt fargen – jeg går alltid for hvitt, så lurer på om jeg skal være dristig nok til å prøve meg på sort denne gangen..?! 😀

 • Astri
  Hvor har du kjøpt dørhåndtaket, og hvor mye kostet det? Helt nydelig, du har helt fantastisk smak! 🙂

 • Helle
  Jeg er så enig! Har flyttet en del ganger og har kvittet meg med en del hver gang jeg flyttet, men likevel er loftsboden min stappfull (!!). Nå ble jeg skikkelig inspirert! Tror jeg skal ta meg en tur opp på loftet og begynne å kaste – det meste har jo ikke blitt brukt på år og dag!

  Hvilken farge har du forresten på hotellputene dine – lys eller mørk grå? (Til det sorte sengetøyet)

  Ha en nydelig dag! 🙂

 • Susannecasandra
  Kobber er kjempe fint 🙂 synnes håntakene på dørene dine er så fine 🙂 nytt ferien din , du fortjener også det 🙂

 • Oda
  Hei! Hvor er regnjakken fra videoen på Snapchat fra? Utrolig fin!

 • Sandy
  Åå, skulle tro du hadde lest Marie Kondo-boka (anbefales hvis ikke); digget dette innleget 🙂

 • bell
  Yey til dette innlegget! Jeg er så enig med deg. Ja til færre materialistiske ting og gjenstander, færre dog klassiske og bedre. Ja til mindre sosiale medier i sommerferien, og opplesning til en alltid travel høst. Hjemmet ditt ser smashing ut! Og jeg likte gangen din skikkelig godt – men akkurat mange nok/få nok skap til sko 😉

 • Kristin
  Hei Eirin! Lurer på om benken din er laget av bare betong, og om den eventuelt er veldig tung? Liker stilen din veldig godt 🙂

 • Susannecasandra
  Kan jeg spør åssen modell hunter støvler du har ?:)

 • Cathrine
  Hei Eirin!
  Så på snap at du ser på Jojo bachelorette, og må bare spørre hvor du ser det? Var helt avhengig av sesongen der hun var med på the bachelor og klarer ikke vente til det kommer på TV i Norge! Men er litt skeptisk til mange sider på nettet, så lurer på hvilken side du ser det på for å unngå virus og slikt? 🙂

 • Maiju
  Oh boy, I think I have to learn that less is enough. I am just that type of a lady who buys god knows how many different kinds of pillows and plankets and plates and bowls etc. Thanks for the reminder haha!
  Your home looks so beautiful and those copper bowls, SO NICE.

 • Carina
  Elsker stilen du kjører i leiligheten!

 • Sandra
  Hei! 🙂 sykt random, men jeg så på snapen din at du så på bachelorette (med jojo) og lurte på hvor du ser det hen?? Måå se det, men finner ikke ut hvor jeg kan se det? Hihi <3

 • Enna
  Hi! I partially agree with you, and that’s the kind of style I was going for too in my old apartment. Now however I am moving again and I feel like I want my home to be more like «the spot where people come hang and feel welcome». A home should be warm and welcoming according to my new mindset hha, not saying your home isn’t, just something to consider 🙂 a place where nothing can break and everything is just chill and welcoming.

 • Maren
  Hvor ser du bachelorette? ?

 • Helene
  Hei 🙂 Når du skriver om hudprodukter dine, med jevne mellomrom og hvilke du syns er gode da, så er det forskjellige produkter fra hver gang, føler jeg!
  Lurer derfor på om du kan lage et innlegg med produktene du har sverget til lenge (år), innenfor både hud, hår, sminke og andre produkter! 🙂

  • Stemmer.. Jeg bytter hele tiden! Alt etter hvordan huden min er til sesong 🙂 Men jeg kan godt lage et innlegg med de jeg elsker, alltid!

 • Hvor ser du på Jojo Bachelorette?? Ser du på nett eller på tv? 🙂

 • Leiligheten din er helt fantastisk! Elsker den enkle og rene helheten! Du er så flink <3

 • Martine
  Heei! Lurer på hva du har i gull-ananas’en på kontoret ditt? Har lik selv og har binders osv i den. Men tenkte jeg skulle høre om du har noen gode tips!

 • Julie
  Hei, Eirin! Så utrolig inspirerende bilder du tar!! Jeg lurer på hvilket kamera/linser du bruker? Syns bildene blir så fine 🙂

 • Susannecasandra
  Hvor er den Dongri kjolen du viste på snap fra ?:)

 • Helene
  Hei, jeg ser at du fikk laget betongbenken av en fyr på finn. La du inn anbud? Og ca hvor mye kostet det? Ser at det lages slike på østlandet for 2500 kr, men det koster 1000 kr i frakt :/
  Leiligheten din er helt vanvittig lekker forresten! Får så mye inspirasjon til min egen leilighet 🙂

  • Hei! Tuuusen takk. Det er gøy å høre 😀 Jeg fant en annonse på torget på finn for rundt to år siden. Han lagde de i Bergen og leverte til meg! Kom på totalt 2600,- om jeg ikke husker feil. Klem!

 • Hei, Eirin!! Du har det så flott hjemme! Driver å pusser opp selv, og trenger nye dørhåndtak. Så, jeg lurer da på HVOR (!!), har du funnet de dørhåndtakene. God sommer videre, kos deg i varmen mens den er her!

  Klem klem

 • Nazarena
  Elsker tankegangen din! Ikke bare er det fornuftig med tanke på forbruk, men også med tanke på miljø. Mitt nye motto er per idag «less is enough».
  Stor klem fra fast leser<3

 • Caroline
  Helt sykt hvor lik stil vi har! Jeg har til og med samme dørhåndtak 🙂

 • Anniken
  Så fint! Er dørene ferdigmalt i eggehvit eller har du en annen hvitfarge? Skal male hvitt selv, og er redd for å få gule dører 😀

Comments are closed.