.. Where to start! For noen uker tilbake trodde jeg at jeg hadde laget verdens beste nice cream, og delte oppskriften med dere. Den var laget med avocado og smakte helt nydelig. Still do! Men i går lagde jeg en variant med panøttsmør og en klype havsalt – oh my god. Det var helt insane! Jeg lagde meg en ny porsjon så fort skålen var tom, og enda en i dag. Jeg er hooked! Lov meg at dere prøver denne oppskriften, for min og deres skyld. Iiih!
// .. Where to start! A few weeks ago I was sure I had made the worlds best nice cream, and I shared the recipe with you guys. I made it with avocado and it was super yummy! Well, last night I tried a peanut butter version and all I can say is wow! Why haven’t I tried this before.. As soon as the bowl was empty I made myself a new portion, and then I made another one today. I’m hooked! Promise me you will try this recipe. Seriously, you won’t regret it!
Jeg våger med hånden på hjertet å si at dette er den beste iskremen jeg har smakt. Smaker rett og slett ekte iskrem! Og det beste av alt er at den er sunn og kan nytes med den beste samvittigheten. Hvem sier vel nei-takk til iskrem hele uken? Hadde jeg hatt tid skulle jeg åpnet iskrem-sjappe i byn!
// With the hand on my heart I dear to say that this is the best ice cream I’ve ever tasted. It seriously tastes like real ice cream! And the best thing, it can be enjoyed with the best conscience possibly ever. Who wanna say no to having ice cream through the whole week? No one! And well, you don’t have to!
· The yummy recipe ·
En liten skvulp melk / A little bit of milk 1 stor ss peanøttsmør / A big tbsp peanut butter 1-2 frosne, modne bananer / 1-2 frozen ripe bananas En god klype vaniljepulver / A good pinch of vanilla powder En god klype salt / A good pinch of salt Litt honning / A little bit of honey
...
Kjør alle ingrediensene i en food processor til konsistensen blir tykk og kremete. Smak til før du sier deg fornøyd med peanøttsmøret! Vær forsiktig med melken, det er bedre å helle oppi litt to-tre ganger enn for mye på første hånd. Og selvfølgelig, det er viktig at bananene er godt moden før du hiver dem i fryseren. Da blir iskremen ekstra søt, kremete og god! Nyt og kooos deg. Enklere og bedre blir det bare ikke! Riktig god lørdagskveld, snillinger ♥
// Mix all the ingredients together in a food processor until the consistency is thick and creamy. Taste and add more peanut butter or whatever if you feel like it. You gotta make sure it’s perfect! Be careful with the milk. Less is more! You don’t want it to get thin and sloppy haha. And it’s also really important that the bananas are ripe before you freeze them. Then the result will be super sweet and creamy! Enjoy and indulge. You just made the best comfort food!
Ha en fin lørdag videre du også 🙂
Jeg synes det er så inspirerende å lese bloggen din, og du er utrolig flink med det du driver med! Men jeg lurte på om du kunne blogge litt mer om trening og tipse om bra øvelser osv? Hadde vært utrolig gøy å lese☺️
Klem
Kan man bruke vaniljesukker istedetfor vaniljepulver?