Sponset av Lerum
Nå som helgen ringer på døren, hva passer vel bedre enn en oppskrift på tjukke og fluffy amerikanske pannekaker? Ikke vet jeg! Helt fra jeg var liten har jeg alltid elsket alt som har med pannekaker og vafler å gjøre – still do. Disse kan man også nyte med den beste samvittigheten, da de er helt fri fra hvetemel og sukker. Likevel smaker de godt! Med den rette toppingen som i mitt tilfelle er blåbærsyltetøy, blir det til den ultimate helgefrokosten. Mmm!
// Now that the weekend is here, what’s better than a recipe on thick, fluffy and yummy American pancakes for the slow breakfasts? I don’t know! I have always been a fan of everything from waffles to pancakes – and I still am. These ones I’m sharing with you today is actually sugarfree and can be enjoyed with the best concience ever. Still they taste super yummy! Especially with the right topping, which in my case is blueberry jam. Mmm!


Lerum sitt syltetøy kommer i mange smaker, og er helt uten tilsatt sukker. Det smaker nydelig på pannekakene! Nesten litt som hjemmelaget da det er tilsatt så mye bær (faktisk hele 80%). Jeg har vært tilhenger av dette i flere år! Bruker det på alt mulig rart, spesielt på havregrøten eller grovbrødet. Nam!
// Lerum’s jam comes in many variations and has no sugar added. It tastes amazing on the pancakes! Almost like homemade because of all of the berries that has been added to it (80% actually). I’ve been a fan for years and I use it on everything from my morning oatmeal to sandwiches. Yum!


· Ca. 6-7 pannekaker ·
1 egg (1 egg) 1 ts kardemomme (1 tsp cardamom) 1 ts bakepulver (1 tsp baking powder) 2 dl fibra fullkornsmel (2 dl fiber fullgrain flour) 1 ss sukrin (1 tbsp Splenda) 2,5 dl melk (2,5 dl milk)

Bland alle ingrediensene sammen og la røren svelle i noen minutter før du begynner å steke pannekakene i medium størrelser. Stek gjerne i et smør, eller i kokosolje. It’s up to you! Håper oppskriften faller i smak og at den redder en eller to helgefrokoster. Riktig god helg, søtinger! Koos dere ♥
Mix all the ingredients together in a bowl and let the batter rest for a few minutes before you start to pan-fry the pancakes either in a good butter or coconut oil. It’s up to you! Hope you will love the recipe just as much as I do. Wish you all a great weekend! Make the best of it ♥ Xx
Ha en god helg 🙂
Vill anbefale å klikke inn på disse linkene:
101 reasons to go vegan
https://youtu.be/W4HJcq8qHAY If slaughterhouses had glass walls everyone would be vegetarian
https://youtu.be/X4TON3BxTxg Se også cowspiracy.