D53A5548

D53A7139

D53A7192

D53A7201

D53A5609

08:00 – Alarmen ringer, og jeg våkner med Billy logrende på hodet mitt. Han gjør det hver eneste morgen!

08:30 – Ansiktet er vasket, og treningstøyet er kommet på. Jeg går dagens første lille luftetur med Billy før dagen kan starte.

09:00 – Når jeg kommer tilbake er kaffen ferdig traktet, og jeg lager Biola Bowl til frokost. Nam!

09:30 – Maten er i magen, og jeg finner frem antrekk til dagens shoot. Så fort baggene er pakket setter jeg først kurs mot treningssenteret!

D53A7222

D53A7131

D53A5482

D53A7172

D53A7107

12:00 – Jeg har akkurat fullført dagens styrkeøkt, og dusjet på senteret. Nå bærer det avgårde for å møte Cath, men først må jeg hjem en liten tur – jeg glemte nemlig sko og solbriller til shoot! Styrter en proteinshake i bilen og blir litt halvkvalm. Jeg lærer aldri!

12:30 – Treffer min skjønneste Cath i byen og skyter noen antrekk sammen med henne. Alltid like koselig og treffes!

14:00 – Parkerer, får bånd på Billy og spaserer den fine turen vår bort til kontoret. Stopper innom dagligvaren og kjøper med bananer og Redbull. Jeg passerer også blomsterforretningen og vurderer å kjøpe med meg en helgebukett, men bestemmer meg for at jeg tar det igjen senere. Tid for å jobbe litt!

17:00 – Middag hos pappa, og playdate for hundene! Seibiff står på menyen. Elsker det!

D53A7155

D53A5571  D53A7088

D53A5601

D53A7071

20:30 – På tide å ta farvel. Jeg drar like stappmett som alltid, høy på koffein. Har jeg sagt at pappa lager verdens beste kaffe? He does.

21:00 – Jeg kommer hjem til meg selv, og det første jeg gjør er å dra av meg jeansen. På med koseklærne og frem med kanelteen, jeg er klar for Bachelorette marathon i sofakroken! Men før jeg kan slappe helt av må jeg gjøre et spalteinnlegg for et magasin..

00:00 – Jeg rydder stuen og alt som er å se (gjør det hver kveld, så deilig å våkne til ryddig hjem), hiver klær i vaskemaskinen, renser ansiktet, og går siste kveldsturen med Billy. God natt, takk for i dag! Gleder meg til å våkne til lørdag og ordentlig helgestemning ♥

Previous Post
Next Post

30 thoughts on “Friday hour by hour

 • astrid
  Hei,hei eirin! Hvilken treningsøvelse synes du er de beste for rumpen? Syne du den steppingen du gjorde for to dager siden på snap har stor effekt? Dette kunne godt vært et eget innlegg. Fortsett med alt det bra du gjør!

  • Hei Astrid! Trappemaskinen er fantastisk 🙂 Ellers er hip thrust, gående utfall, frontbøy med kettlebell og donkey kick med vekter favorittene!

 • Susannecasandra
  Så fine bilder og antrekk:)
  Kan du lage flere sånne inn legg?:)
  Men kan jeg spør hvor buksen din på dette antrekke er fra å hva den heter ?:)

 • Malin
  hvor er karaffelen og glassa fra ?:) ønsker meg

 • Cecilie
  Hei! Hvor får du sett the bachlorette? Jeg har prøvd alt med ender alltid opp med å melde meg inn i noe som ikke fungerer. MÅ få sett det 🙂 favoritt program!

 • Herlig innlegg 🙂 Og for et fantastisk kontor du har 😉

 • mari
  hei! hvor ser du the bachelorette?

 • Astrid
  Ser ut som en fin dag! Glemte du å skrive på lunsj? 🙂

  • En stor proteinshake, to bananer og Redbull ble lunsj – er ikke alltid så lett når man er på farten 🙂 Det fikk jeg med.

 • Malin Roer
  Hvor er skjorten fra? 🙂

 • Pernille
  men… fredagen var jo ikke ferdig da du publiserte innlegget? Og hvordan klarer du å skrive et spalteinnlegg i tillegg til å se et bachelorette maraton? Regner jo bare med at det ikke blir ferdigskrevet i en fei?

  Ikke ment som noe kritikk, du virker jo som superwoman!

  • .. Pernille. Klokken var over 18:00 når jeg var ferdig med innlegget, etter at pappa og jeg hadde spist middag. Da er det ikke så vanskelig å forutse hvordan resten av kvelden blir når man er strukturert 🙂 Spalten ble nesten helt ferdig (jobber med siste nå), og jeg fikk sett 3 episoder av The Bachelorette. Må da nevnes at jeg ikke var i seng før rundt 03:00! Alt er mulig, og litt superwoman våger jeg å påstå at jeg er 😉

 • Detalj- bildene dine er så inspirerende og fine <3 Elsker bloggen din, Eirin! SÅ gjennomført!

 • Tuva
  Hei!
  Først og fremst vil jeg si at jeg elsker bloggen din, alltid like inspirerende.
  Jeg har et lite spørsmål, som faller litt utenfor dette innlegget. Jeg har i lang tid nå vurdert å blogge selv, men er litt bekymret for at det vil ødelegge for meg senere. Jeg studerer til å bli advokat, og er redd for at når jeg den gang skal søke jobb som advokat, at dette med blogging kan virke negativt inn. Har du noen tanker rundt dette?

  Ha en fin helg! 🙂

  • Hei Tuva! Det kommer naturligvis helt an på hvilken type blogg du ser for deg å skape. Det finnes et hav av muligheter – viktig å ikke ta alle blogger under samme kam. Noen er veldig business orientert, og jeg vil si at det kommer helt an på hvordan du fremstiller deg selv 🙂 I mine øyne for min del er det bare positivt med bloggen. Det skaper mange muligheter for meg videre i arbeidslivet / har allerede. God helg!

 • Åse
  Hei Eirin!
  Hvor er skoene dine fra? De var knalltøffe! Ellers må jeg bare få sagt at jeg er veldig glad i bloggen din, stå på <3

 • katinka
  skjorten er så fin!, men finner den ikke på nett 🙁 vet du om den er mulig å finne i butikk?

 • Anne
  Haha, «skyte antrekk» faktisk 😛

 • Maren
  Gjerne lag flere sånne innlegg!! 🙂

 • Camilla
  Hei Eirin. Veldig fin blogg 🙂 Jeg lurer egentlig bare på hvilket kamera du har og hvilke linser du bruker på de ulike bildene dine. Og redigerer du bildene dine mye? Da tenker jeg på lys, bakgrunn, blur osv?

Comments are closed.