D53A0456

· I don’t answer my phone when.. ·

Av en eller annen grunn freaker jeg alltid litt ut når noen ringer fra et ukjent nummer, og jeg tar den ytterst sjelden. Jeg aner ikke hvorfor, men slik har det alltid vært! Så note to friends and family, si alltid hvem dere er når dere prøver å få tak i meg. Haha! Ellers går det rett til telefonsvarer.. Jeg får også HELT noia når noen ringer på døren uten at jeg venter besøk. Lister meg bort og sniktitter ut det lille kikkhullet med Billy ‘kamphunden’ på armen (…)

// For some reason I always freak out when an unknown caller id pops up on my screen. I have always been like that! I just don’t answer it haha. So note to family and friends: always say who you are when you try to reach me! Or else it will go straight to voice mail.. I also freak out when I’m not expecting anyone and the doorbell rings. Then I silently move to the door and look through the peephole with Billy on my arm. It’s the worst! Please don’t ring my bell haha.

D53A3270

· I always forget my bills ·

Ok, denne er ikke bra men jeg gjør det likevel! Hver gang jeg får en regning glemmer jeg den. Virkelig, hver gang. Jeg legger den i kjøkkenskuffen og tenker at jeg skal betale den senere, også går det i glemmeboken. Oups! Får alltid litt panikk når inkasso kommer, men heldigvis har det aldri gått så langt at det har gått galt. Haha! Note to self: melde alt inn i avtalegiro og e-faktura. Noe pinlig tilfelle og enda en confession, men jeg ble tatt i fotoboks her forleden og det var virkelig på nippen til å gå skikkelig galt. Jeg glemte selvfølgelig å bekrefte for politiet i brevet jeg fikk tilsendt at jeg var sjåføren av bilen, og det ble nesten til straffesak. Hjelpes, da kjente jeg litt på panikken kan man si!.. Må nevnes at dette ikke er et stolt øyeblikk av noe som helst slag. It won’t happen again!

// Ok, this is a bad one but I’ll tell you about it anyway. Every time I get a bill, I put it in the kitchen drawer and forget to pay it. Like literally every time! It’s not like it’s on purpose but I’m just really fluttery some times. I always freak a little bit out when the debt collection bill arrives, and then I pay it right away. Such a bad habit I know! And here you have another confession as well in the same time.. Not long ago I got caught in the speed camera and I almost lost my license. Really bad I know! But yeah I forgot to confirm for the police in they’re letter that I was the driver, and just because of that it almost turned out to be a criminal case. Oh, let’s say I got a liiitle bit of panic in that moment! This is not something I’m proud of at all. It won’t happen again!

D53A4233

· Either all in or all out ·

Dette er virkelig så meg. Jeg kan bli skikkelig giret for noe og tror at jeg skal forandre hele livet mitt en dag, og neste ligger jeg strak ut på sofaen og tenker f*ck everything. Ta utgangspunkt i livsstilsendring – enten er jeg helt 100% in og både spiser og trener som om jeg skulle deltatt i OL. Eller så finner du meg i drive-through på Mc Donalds som støttemedlem på treningssenteret. Men i det siste har jeg faktisk vært flink med en mellomting – må det bare vare!

// This is soooo typical me. I might get really excited about something and I basically think I’m gonna change my entire life in just one day, but the next day I’m laying all out on the couch thinking f*ck everything. Take the lifestyle change as an example (I bet we have all been there) – either I’m 100% in like I’m gonna compete in the Olympics or something, or if not I’m absolutely 100% out. Then you’ll find me in the Mc Donald’s drive through as a supportive member of the fitness center. Haha! But one thing’s for sure, lately I’ve been good at finding a balance. Let’s just hope it will last forever this time!

img_1060

· I can be super fluttery ·

Såå fryktelig vimsete. Når jeg er stresset kan jeg gjøre de rareste ting. I går skulle jeg ut noen ærend, og da jeg skulle ta opp telefonen for å ringe en venninne satt jeg plutselig med fjernkontrollen mellom hendene, mens iPhonen som jeg egentlig skulle ha med meg naturligvis lå igjen på stuebordet. Yay great, da måtte jeg kjøre hjem igjen å bytte.. Haha! For rundt ett år siden var det rene leteaksjonen på nesten to timer. Jeg fant bare ikke telefonen min, men jeg visste at jeg hadde brukt den hjemme sist! Etter noe som føles som en liten evighet fant jeg den i.. Wait.. Det store søppelspannet utenfor, inni søppelposen, INNI VARMEPOSEN MED EN KARBONADE FRA MENY. Yes! Da var jeg stolt kan man si. At det er muuulig! Og historien om da jeg mistet alle nøklene mine i et kumlokk slik at brannvesenet måtte komme for å tømme hele avløpet med en gigantisk slange orker jeg ikke starte på engang..

// Yes, I can be really fluttery sometimes. When I’m stressed out I can do the weirdest things! Like literally. Yesterday I was running some errands, and when I was supposed to pick up my phone and call my friend I realized I was holding the TV remote control in my hand while my iPhone probably was still laying at home on the dining table… Haha! But it doesn’t beat this one: about one year ago I just couldn’t find my phone at home, but I knew it was there somewhere. After almost two hours I found it in.. Wait.. Outside in the big garbage trail, inside my bag of trash, INSIDE A HEATING BAG WITH SOME MEAT I WAS SUPPOSE TO HAVE FOR LUNCH. Oh yes, that was a proud moment for sure (…) And the story about me loosing all my keys in a drain so the fire department had to come and help.. I don’t even dare to start on it. Haha! Let’s just say that it turned out to be the Friday night entertainment in the neighborhood..

D53A32401

· .. And 5 addictions ·

Kaffe, hunden min, blomster, ordentlige jentefilmer (typ Mean Girls) og Career girls daily!

// Coffee, my dog, flowers, girly movies (Mean Girls) & Career girls daily!


Previous Post
Next Post

25 thoughts on “5 bad habits

 • Så morsomt å lese! Jeg kan (dessverre) innrømme at vi deler de tre første uvanene, haha. Godt at vi er flere 😉

 • Torunn
  Hehe, kjenner meg igjen i mye her du, du er ikke alene! Noen ganger lurer jeg på om hjernen min har tatt fullstendig kvelden. Jeg er også en sucker for girly movies! Kan du anbefale noen? ?

  • Gjett om jeg kan Torunn 😀 Hihi!

   Legally Blonde
   A Cinderella Story
   Clueless
   Mean Girls
   Never Been Kissed
   Confessions Of A Shopaholic
   Bring It On (alle sammen!)
   New York Minute
   Pitch Perfect
   Alle Mary Kate & Ashley filmene
   13 Going On 30 😀

 • Maren
  så gøy med sånne innlegg som dette!! bloggen din er så gjennomført og fin – du er flink!!! hvor er de kule grå skoene fra? 🙂

 • Susannecasandra
  Haha, kjenner meg igjen i alt du har skrevet her :p
  Det er så gøy når du skriver Sånne innlegg 🙂

 • kristal
  eeeelsker veskene dine!! kan ikke du lage en video eller innlegg om designer veskene dine?

 • Bell
  Morom lesing 🙂 men på «5 addictions» nevner du bare 4 stk 🙂

 • Jenny
  Herlig!

  Siden du er så glad i ordentlig jentefilmer ala Mean girls, kan du komme med noen tips til lignende filmer? 🙂 Hadde vært handy på en lat søndag som denne…

  • Legally Blonde
   A Cinderella Story
   Clueless
   Mean Girls
   Never Been Kissed
   Confessions Of A Shopaholic
   Bring It On (alle sammen!)
   New York Minute
   Pitch Perfect
   Alle Mary Kate & Ashley filmene
   13 Going On 30 😀

 • Celine
  Hei Eirin! 🙂

  Jeg vurderer å kjøpe meg et Olympus PEN EP-L7 kamera, men er usikker på om hvilket objektiv jeg skal gå for i første omgang. Hadde du valgt 14-42 pancake eller 45? :). Er redd for at jeg ikke kommer til å bli fornøyd med kun 14-42, i og med at jeg har sett så mange bloggere skryte av 45. Har du noen tanker rundt dette? 🙂

  – Celine

  • Hei! Jeg hadde gått for 45 🙂 Synes det er fantastisk! Men om du har mulighet burde du gått for begge mener jeg personlig, da det er to helt ulike linser.

 • Sanne
  Det var fire «addictions», ikke fem hehe 🙂 Digger deg btw

 • Jeanette
  sånn er jeg også! Får helt noia om det ringer fra ukjent nummer!

 • Silje
  Hei! Jeg skal søke skole i New York neste høst, og lurer litt på hvordan du bodde der borte? Leide du privat eller hvordan fikk du tak i leilighet?

 • Synnøve
  Haha, jeg kjente meg virkelig igjen i ALT her!

 • Haha, älskade att läsa det här! x
  http://josefinmolanders.blogspot.co.uk

 • Haha, kjenner meg såå igjen. Jeg er super vimsete, glemmer hvor jeg legger alt av mobiler, nøkler osv – også tar jeg absolutt ikke telefonen når det er ukjent nummer 😛

 • Linn
  Dette var et forfriskende innlegg! Ikke bare fordi det er «haha! :)», men det var så.. menneskelig (blant alt som er polert). Håper du vil by mer av deg selv på denne måten. Kudos til deg!

 • mari
  hei! hvor er den grå kåpen din fra?

 • madeleine
  Du er så flink! Utrolig bra blogg

 • I loved to read this post! Thanks for making me smile today. <3

Comments are closed.