I samarbeid med Adlibris
D53A3002

.. Uavhengig av tid og sted

Er det en aktivitet som alltid passer seg uansett vær, årstid og de fleste situasjoner, så er det lesing. Om det så er på flyet, på stranden, bussen, verandaen, svaberget, hytten, i hengekøyen.. Eller som i mitt tilfelle akkurat nå – en våt sommerdag tilbragt inne i myke, luftige dyner med favorittvesenet mitt og svart kaffe ved min side, mens regner pisker hardt på soveromsruten. Lesing er både avslappende, befriende og inspirerende. Man kan rett og slett drømme seg litt bort, og det tror jeg vi alle setter pris på i ny og ne! Rett og slett rømme litt fra virkeligheten. Jeg er veldig glad i det fine lesebrettet mitt.

// If there’s one activity that fits any place and (almost) any occasion, it’s reading. If it’s on the bus, the beach, the balcony, at the cabin, in the hammock.. Or like in my case right now – in my bed surrounded by fluffy duvets and pillows, on a grey and rainy summer day. With a cup of coffee and Billy by my side, this couldn’t be any better. The reason why I love books, is because they allow you to dream yourself away from the real world for a little bit. I wish I had more time for reading, but I guess it’s about making time like everything else, right? It is really inspiring for sure. I love my reading tablet!

D53A2947

D53A2961

...

For litt siden skrev jeg om det nye Letto Frontlight lesebrettet som jeg har blitt så glad i. Det er lite, pent og nett, men er likevel fylt med en hel del spennende lesestoff. Man kan velge mellom opp til 4000 e-bøker! Det sparer en for mye plass. Spesielt i kofferten eller i vesken om man skal ut på reise.

// My reading tablet is called Letto Frontlight and it is from the store Adlibris. I love it so much! It’s small and pretty, but you can still choose between up to 4000 books without having to actually carry them all. On vacation for example! It saves your suitcase from a lot of space.. It’s simply genius!

D53A2907

D53A2973

· Sommertilbud til dere ·

Adlibris har nå en veldig fin kampanje ute, som varer hele juli måned. Du kan nå få hele  3 e-bøker for kun 149,- ← og det er sååå mange fine å velge mellom! Det er like mye som en pocket vanligvis koster. Jeg kan anbefale Jojo Moyes Et helt halvt år på det varmeste. Personlig gleder jeg meg til å starte på etterkommeren når jeg selv skal på ferie. Har noen av dere lest boken, Etter deg? Hva synes dere om den, egentlig? Ha en fin søndag, dere ♥

// My Norwegian readers can now get the tablet with a reduced price + 3 e-books for only 149 kr. And hey, there’s a lot of books to choose from! I can really recommend Jojo Moyes Me Before You. It’s so amazing! Personally I can’t wait to get my hands on the book After You as well. Have any of you read it yet? I’ve heard it’s good too. What do you think? Do you have any favorite books you would like to recommend? Have a great Sunday sweeties ♥ Xx

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “Drømme seg bort

 • Susannecasandra
  Dette lesebrettet høres jo bare helt perfekt ut:)
  Vet du har lagt med link i forje innlegg du skreiv om det men når jeg har prøvd å trykke på den kom det ingenting opp.
  Så har du en ny link til det ?
  Ha en fin søndag 🙂

 • Miriam
  Jeg har alltid lest mye bøker, men etter jeg kjøpte meg ipad så har jeg kjøpt en del e-bøker på nettet. Det er genialt! Jeg har kjøpt f,eks Selvskryt og den synes jeg var veldig bra. Kjøpte bøkene på e-norli jeg da. Men jeg håpet jo jeg skulle finne din bok og, men det er ikke mulig å få den på e-bok? Tror jeg må ned på bok forhandleren og kjøpe den da, de hadde den jo der 😀

  • Hei Miriam! Godt å høre at jeg ikke er den eneste som setter pris på det 😀 Boken min er dessverre ikke tilgjengelig som e-bok. Men de har den hos Norlig eller Ark <3 Den har så mange bilder i seg, det blir en helt annen følelse å 'ha den mellom hendene' synes jeg 🙂 Riktig fin søndag <3

 • Camilla
  Hei! Vet du om det er mulig å kjøpe bøker på engelsk på denne? Liker best å lese bøker på engelsk hvis det er orginalspråket 🙂

 • Rikke
  Jeg har lest et par e-bøker selv, men må helt ærlig innrømme at jeg synes det er mye koseligere å faktisk ha boken fysisk i hendene. Jeg har nettopp skaffet meg din bok og synes den er så bra! Så mye inspirasjon. Jeg leste hele boken ut på en dag, men kommer nok til å bla en del i den for nye idéer ofte. Du er utrolig flink!

 • Kristin
  Hei 🙂 Bruker du noen kjøkkenapparater fra Kitchenaid, og er du evt. fornøyd med de? Jeg ønsker meg nye kjøkkenapparater, og lurer på om den serien er verdt å investere i? 🙂

 • Celina
  Hei! Lurer på hvilket kamera denne videoen er filmet med? Savner videoene til deg og Cath!
  https://www.youtube.com/watch?v=fnsqS30SHu8

 • Ann-Kristin
  Liker veldig godt outfit innleggene dine 🙂 Lurte på hvor du pleier å handle klær, og om du handler mye klær på nettet? I tilfelle hvilke nettsider? 😀

 • Åå, dette burde jeg faktisk investere i! Jeg elsker å lese bøker, spesielt på sommeren, og det er litt tungvint å drasse med seg 4-5 bøker for hver ferie, haha! Denne saken er jo lett og liten – helt genial. Takk for tips <3 Klem!

 • Malin
  Jeg anbefaler ikke å lese After you. Den er desperat og mangler handling, definitivt ikke en bok verdig me before you. Så kan det jo hende at du vil like den da, men jeg angrer på at jeg leste den. Og du, les bøker på orginalspråket! 😉

 • Hei Eirin! Jeg har lest »Et helt halvt år», og selv om jeg vanligvis foretrekker krim, var denne boka helt spesiell. Virkelig 10 av 10! Nå er jeg halvveis i oppfølgeren og synes den er sånn passe. Tror det skal litt til å være mer fengende enn forgjengeren, men verdt å lese om man likte nummer én. Alltid gøy å vite hvordan ting fortsetter 🙂

 • Martine
  Etter deg er helt fantastisk. På en annen måte en den første, men utrolig bra likevel. <3

 • Madeleine
  Jeg ble nettopp ferdig med «Etter deg» og jeg anbefaler den på det varmeste <3 utrolig fin bok og skuffet ikke! Ha en fin søndag skjønne deg 🙂

 • Beate
  Hei,

  Hvilken farge har du på putetrekkene til «hotellputene»? Er det lys grå eller mørk grå? 🙂

  Ha en fin dag!

 • Malene
  Syns Etter deg var veldig bra! Gled deg til å lese den 🙂

 • caroline
  Hei 🙂
  Hvor har du kjøpt det svarte sengetøyet? takk på forhånd!

Comments are closed.