So much fooood! Yum…

img_0811.jpg

Bella is just the sweetest! I’m so hooking her up with Billy.. Haha

· Tapas, drinks and sleepover ·

I går kveld var det duket for tidenes jentekveld hos Cath, og de kveldene slår aldri feil for å si det mildt. Jeg hadde gledet meg lenge! Med Cath som vert kunne det ikke slå feil – i døren ble jeg møtt av en forfriskende velkomstdrink og store glis. Vi alle laget hver vår rett (jeg hadde med focaccia, aioli og spyd med melon og spekeskinke) og spiste til vi nærmest sprakk, haha! Det er faktisk ikke tull (…) Vi satt med smerter frem til over midnatt alle sammen! Etter spill og ekspedisjon på tomten til Cath begynte øyelokkene å bli tunge, og Amalie og jeg sov over i stuen. Da solen sto opp fikk vi disket opp deilig frokost før lørdagen kunne pangstarte. Kvelder som disse er helt magiske, og jeg gleder meg allerede til neste gang! Takk for nok en heidundranes fest, jenter ♥

// Last night we had the best girls night ever at Cath’s place. I had been looking forward to it for a long time! With Cath as host it just couldn’t go wrong – she’s simply the best. When I came I was greeted by big smiles and fruity yummy welcoming drinks. We all brought our own tapas dishes (I brought focaccia, aioli and skewers) and we literally ate all night until we all got stomach pain haha! Like seriously.. After playing games and going on expedition in Cath’s yard our eyelids started to feel heavy. Amalie and I slept over in Cath’s couch and we woke up to a delicious breakfast the next morning. So much fun ♥

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Tapas at Cath’s place

 • Susannecasandra

  Dette så koselig ut 🙂
  Så på snap at du hadde kjøpt noe nytt fra bmb , hva har du kjøpt ?

 • Fantastisk god mat. Tapas er alltid en sikker vinner:)

 • Carina

  Ååh, høres kjempehyggelig ut! Og maten ser helt utrolig god ut!

  Ha en flott helg videre, Eirin!

 • Helene

  Så utrolig koselig da!? Snuser du egentlig?

  • NEI! Det gjør jeg ikke 🙂 Jeg har prøvd, men det er ikke noe for meg. Spyr av lukten på ti meters avstand, haha 😛

 • Kristine

  Hvor er bordbrikettene fra? 🙂

 • Sååå koselig! Finnes ikke noe bedre enn god mat, gode venner og late kvelder <3 Håper søndagen behandler deg bra! Klem

 • Carina

  Hei!
  Etter at du byttet blogg’plattform så får jeg ikke sett bildene dine:o
  Syns det er så synd siden jeg elsker bloggen din :)))
  Jeg har iPhone, men man skal vel kunne lese bloggen som normalt på mobil?
  Har ikke dette problemet med noen andre blogger 😮
  Hmmmm:oo

  • Så utrolig merkelig! Jeg har ikke problemer med det :O Kan du prøve å slette nettleserdata en gang? Det kan hjelpe. Klem

Comments are closed.

Translate