D53A1369

W e l c o m e  J u l y

Haha, look at that face.. Men jeg bare måtte ha med dette bildet for juli-spalten da jeg synes det veldig enkelt og greit uttrykker hvordan jeg vil at denne måneden skal være. Morsom, leken, gøyal, spontan og gledesfylt! Juli er bursdagsmåneden min, så det er klart at denne betyr litt ekstra mye for meg. Tenk at jeg fyller 22 år! Det er nesten skummelt hvor fort tiden går. Også er det jo offisielt sommer, beste tiden på året! Disse kommende ukene skal jeg bare kose meg, og fokusere på de små gledene i livet. Kvalitetstid med mine kjære, aktivitet, velvære, god mat, late dager.. Her er 10 ting jeg vil gjøre i juli!

Tapas at Cath's

· 10 things I want to do this month

1. GET IN SHAPE! Det er sikkert teit å ha dette som et punkt, men jeg må huske på at denne listen er for meg selv og ikke andre. Jeg er flink til å trene, men kostholdet har ikke vært bra i det siste. Jeg må på giffle-rehab (spiser gifler seriøst hele tiden, ryker lett en pose uten at jeg merker det) og kutte ut sukker. Enkelt og greit (ok, kanskje ikke men). Så i dag har jeg offisielt startet på min egen #julychallenge! Forbeholdt én kosedag i uken, ellers blir dagene fylt med masse trening, aktivitet og sunne måltider. Jeg er supermotivert! Hvorfor? Fordi min største motivasjon er at jeg føler meg fantastisk fra innsiden og ut. Da er alt så mye hyggeligere. Følg meg på Snapchat under @EirinK. Der skal jeg prøve å være flink til og legge ut trening og mat!

2. Lage mange versjoner av nicecream! Nam, nam og atter nam. Jeg elsker nicecream og har store planer om å prøve meg på mange smakskombinasjoner denne måneden! Denne oppskriften med avocado er en favoritt, men jeg vil også prøve meg på jordbær, vanilje, bringebær, kakao.. You name it!

3. Innrede uteområdet på baksiden. Endelig har jeg fått bestilt utemøbler til baksiden av huset, og jeg klarer nesten ikke vente til det kommer. Da blir det innredning med planter, dill og dall. Jeg elsker å styre på hjemme!

4. Få rumpa i gir å legge ting ut for salg. Jeg vet at jeg er verdens treigeste når det kommer til dette! Jeg har masse ting igjen fra Pop-Up som jeg skal legge ut for salg til dere på Tictail. Denne måneden LOVER jeg at jeg skal gjøre det! Skjerpings Eiriiiiin..

5. Klippe meg kortere.. Håret mitt har blitt vanvittig langt i forhold til hva jeg er vant til! Jeg liker det faktisk overraskende godt, men synes jeg kler hakket kortere bedre. Lettere å stelle er det også! Nyklippet, friskt og sunt hår er det fineste jeg vet.. Mamma må bare komme hjem fra Miami først, hihi ♥ (sykt misunnelig)

6. Leie vannscooter! Cath, Amalie og jeg er supergiret på å leie vannscootere, og det bare må vi få til denne måneden. Det ER så gøy!

7. Finne den perfekte hvite blusen med stoore, vide ermer. Da jeg var på shoot i Oslo forrige måned hadde jeg på meg den fineste blusen med vide ermer. Dessverre var den ikke mulig å oppdrive helt enda, så jeg er på evig jakt om dagen. Det er så fint, jeg har helt dilla!

8. Fjerne vippeextensions å kjøre på med castorolje. Yep! Denne måneden skjer det. Neste time skal jeg fjerne vippene etter nesten to år, og jeg er skikkelig spent. Kommer jeg til å klare meg helt fint uten, heller hiver jeg de på igjen etter en måned? Who knows, men jeg håper på førstnevnte. Haha!

9. Feire bursdagen min. Yaaaaay! Det er klart det skal feires, og jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig. 23. juli blir jeg 22! Halvveis til 44.. Hahah ohh no.

10. Lære meg at ‘calm is a superpower’ og stresse ned. Yoga er perfekt for dette, så det skal jeg gjøre mye av når timeplanen åpner seg. Jeg kjenner jeg takler stress og utfordringer så mye bedre når jeg husker å puste med magen og tenke at alt ordner seg uansett. Jeg må bli flinkere til å stresse ned!

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i juli

 • Susannecasandra
  Her var det mange brae punkter. Jeg vill også prøve punkte med trening.
  Håper også salget kommer snart 🙂
  Kan jeg spør når det er du kommer til kr.sand ?

 • Elisabeth L
  Åhh! Jeg har også startet med en slik liste etter mye inspo fra deg 🙂 må bare si vi står likt på trenings og hårfronten, haha! Jeg har blitt så flink til å trene, men likevel er jeg hakket bedre til å nyte livet, haha! Samme med håret, jeg liker at det er blitt lengre enn hva jeg har hatt de siste åra, men samtidig vet jeg kort gjør meg freshere! Jente problemer vi assa, hihi! Men takk for at du inspirerte meg til dette, føler før jeg lagde en slik liste gikk alltid månedene så utrolig fort forbi, nå får jeg gjort og nyte det mye mer <3

 • Julie
  Body Say – Demi Lovato er en heit låt dersom du trenger musikktips!

 • Caroline
  HAHAH, jeg har samme giffle-problem! Spiser lett en hel pakke alene på et blunk .. senest igår!

 • Manon
  Is it possible to buy your items from Tictail when you’re not from Norway? I adore your style

 • H
  Hvor ofte fyller du på vipper?:-?

 • Malin
  Så fine punkter Eirin! 🙂 Juli er min favoritt måned også, har selv bursdag denne måneden hehe! Men jeg lurte på, hva er ticktail? Er det en nettside? Og når du legger planene dine, har du en planleggingbok eller legger du inn planer digitalt på mobil/mac/ipad? 🙂

  • Hei Malin! På Tictail kan man lage en typ nettbutikk – alle kan! Helt genialt opplegg 🙂 Jeg bruker planlegger appen til Apple, den som ligger orginalt på telefonen. Elsker den!

 • ingrid
  Hei !
  jeg må bare spør ! du og jørgen er forsatt sammen ?
  jeg satt å så på bloggerne for ikke så lenge siden å dere e jo bare helt perfekte ! 🙂

 • Amalie
  Ønsker meg også en hvit skjorte med vide ermer!
  Vet at hennes har denne:
  http://www.hm.com/no/product/52696?article=52696-C#article=52696-A
  ellers så mener jeg at jeg så en på zara (kunne ikke finne den i nettbutikken deres) sist torsdag!

 • Fride
  De har en superfin bluse/skjorte med vide ermer i hvit og blå på h&m :-)!

 • Fride
  …og nå ser jeg at det er den i kommentaren over 😀

Comments are closed.