D53A2181

D53A2339

D53A2265

D53A2330

D53A2287

D53A2264

· Obsessed with those heels ·

Nå eier jeg ikke lengre ett eller to par med hæler.. Alle gode ting er tre! Som tidligere nevnt så er jeg ikke helt på høye hæler – jeg trives rett og slett best med beina godt plantet på jorden. I flere sammenhenger. Men da jeg fikk øye på disse lekre fra Steve Madden i den fine butikken til Janne & Julia var jeg solgt! Jeg har aldri falt for ett par sko på denne måten, men disse er rett og slett perfeksjon i mine øyne. De er perfekt til alt fra kjoler til jeans eller vide bukser, og sitter som støpt på foten. Jeg har enkelt og greit forelsket meg i et par klassikere som jeg forhåpentligvis vil være fornøyd med i mange år fremover!

// Now I don’t own one or two pairs of heels.. All good things are three! As I have mentioned before – I don’t really love high heels. I prefer to keep my feet on the ground! But when this pair from Steve Madden caught my attention at the opening of Janne & Julia I just had to buy them! They’re perfect to absolutely everything from a cute dress to jeans or wide trousers. I have simply fallen in love with a pair of shoes that I hopefully will love for years and years!

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Unboxing new loves

 • Susannecasandra
  Disse var kjempe vakre 🙂
  Skjønner godt at du kjøpte disse:)
  Ha en kjempe fin helg 🙂

 • Therese
  Hei Eirin! Lommeboken du har fra By Malene Birger, er den helt hvit i mønsteret eller er den i den offwhite fargen som noen av produktene kommer i? 🙂

 • Herregud for et perfekt par med sorte hæler! Jeg må ærlig innrømme at det ikke ser ut som om jeg kunne ha klart å bruke dem en kveld, men det skulle jeg gjerne gjort alt for å gjøre! Hehe. Koos deg med jentene i kveld, fina <3

 • Kaja
  Dette er jo skjult reklame… for butikken til Julia… Ikke bra :/

  • Hvordan får du det til å stemme? Jeg har betalt for dem selv og ingen har bedt meg om å skrive dette innlegget ?

 • Emilie
  Hva heter modellen? Er helt enig, de var lekre 🙂

 • C
  Hva er prisen på disse?

 • Tonje
  For noen fantastisk fine sko✨ Og en fin inspirasjons blogg! Har et spørsmål angående den gule skinnjakken din fra Zara, hvilken str har du i denne? Hørt den er ganske liten i str..

 • M
  Så fine! Hvordan er de i størrelsen?

 • Cath
  Wow, de var fantastisk fine! Er selv en «converse»-jente, og har derfor bare .. et par hæler(!) selv, så jeg må ut og skaffe meg noen fine snart.

Comments are closed.