D53A0440

A fresh bouquet of pink peonies

D53A2008

My little joy spreader

D53A1276-001

Waking up refreshed and covered in fluffy sheets

D53A1790 (1)ee-002

Wearing your hair in messy buns

Billy cutie

A clean house for the weekend

D53A2027

Eat a yummy healthy breakfast

D53A1940

..  While applying the perfect red nail polish

D53A0450

And hey, it’s my birthday month – welcome July!

D53A2006

Ukene flyr, og plutselig var det fredag igjen. Til en forandring våknet jeg uthvilt nesten en time før alarmen gikk av i morges, og med så mye energi som jeg hadde var det bare til å ta bena fatt og komme seg til treningssenteret! Der la jeg bak meg geriljaintervaller (for tredje gang denne uken, yay!) samt styrke på rygg og biceps. Svett og god hoppet jeg i dusjen, brukte litt ekstra tid på ‘helgerengjøringen’ (haha), og dro på butikken for å handle inn masse godt til helgen. I kveld står tapaskveld hos Cath med en fin bukett jenter, og jeg har gledet meg i noe som føles som evigheter! Ønsker dere en riktig fin helg ♥

// Time flies, and all of the sudden Friday arrives again. I woke up fully rested and refreshed almost an hour before my alarm went off this morning. Very unlike me! Filled with energy I got dressed and went to the gym. I did gerilja intervals (third time this week, yay!) and some strength on back and biceps. Felt GREAT! After the workout I took a long shower, and went to the grocery store to fill up my fridge for the weekend. Tonight I’m heading to Cath’s place for tapas with the girls. I’ve been looking forward to this night for what feels like forever and I barely can’t wait! What’s you plans for the weekend sweeties? Xx

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Weekend pleasures

 • ingrid
  Hei! Hvor kjøpte du den sorte Celine vesken din fra? 🙂 evt er det et sted du anbefaler å kjøpe den fra?

 • Therese
  Så nydelig tv-benk du har! Husker du hvor den er kjøpt? 🙂

 • Susannecasandra
  Her var det mange fine bilder 🙂 så skjønn billy er 🙂 Gud hvor fin vase , er det den fra bohus ?
  Du må kose deg masse hos Cath 🙂

 • Cath
  Har ikke vært innom bloggen din på et par dager, så det var herlig å komme innom og få litt inspirasjon denne fredagen. Har nettopp lest ferdig boken din – takk for masse inspirasjon der også, jeg digger deg!
  I helgen skal jeg på hyttetur, men gleder meg til å titte innom igjen på mandag. God helg, Eirin!

  • Hei skjønne! Så hyggelig å høre, det gjør meg glad 🙂 Kos deg masse på hyttetur, så skrives vi siden! Klem <3

 • Gyða
  Hi I was wondering what breed Billy is? He is super cute 🙂 Have a good weekend!

 • Anonym
  Det så ut som skikkelig gode kokkosflak! Hvor har du kjøpt de?

 • Pia
  Hvilken rase er Billy?

Comments are closed.