D53A2133

D53A2153

D53A2055

D53A2052

D53A2069

D53A2086

D53A2063

D53A2090

D53A2129

· Grand opening of Janne & Julia ·

I går kveld tok Cath, Amalie og jeg turen innom nyåpningen av Janne & Julia i Strandgaten 6 i Bergen. Jeg elsker mennesker som bare ‘gønner’ på og følger drømmene sine, og jeg er så stolt over Julia som har fått til dette på null komma niks med sin dyktige businesspartner, Janne! Butikken var helt nydelig, og jeg snopet med meg både to par sko og en magasinholder til hjemmet. Jeg elsker konseptet deres – her kan du kjøpe alt du ser! Alt innen interiør, sko, tilbehør, velværeprodukter og mye, mye mer. Masse fint! På søndag åpner de nettbutikk også, da må dere ta en titt. Lykke til med ny butikk, flinkiser!

// Last night Cath, Amalie and I went to the grand opening of the new store Janne & Julia located in Strandgaten 6 in Bergen. I love people who chase they’re dreams and just jumps into things as soon as they get the chance! I’m super duper proud of Julia and her business partner, Janne who did this. The store looked absolutely amazing and they sure did a hell of a job getting all together before the grand opening! I love the concept of the store – you can buy everything you see. Interior, shoes, beauty products, shoes.. All we love in one place! Good luck in the future, Janne & Julia! I’m rooting for you ♥

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Janne & Julia

Comments are closed.