D53A9060

D53A8963

.. Transparent magic elastics!

D53A9142

D53A9131

D53A8928

D53A9149        D53A9022

D53A8930

· When you have a second-day hair crisis ·

Nyvasket hår er alltid en god følelse, men når man kommer på den andre til tredje dagen og håret føles litt tungt og fett i bunn – da tyr jeg til litt tørrsjampo og en mini-dott på toppen om jeg ikke rekker å vaske det. Works every time! Og faktisk så synes jeg denne looken er skikkelig kul, og det beste av alt er at den passer enhver hårlengde. Og mens vi snakker om hårlengder – jeg er veldig inne på tanken om å klippe meg kort igjen som i fjor. Synes den frisyren er så klassisk og gir et skikkelig stilrent uttrykk. Hva synes dere jeg skal gjøre? Yay or nay til kortere frisyre? P.S. til denne frisyren (og de fleste generelt) synes jeg transparante gummistrikk eller ‘snag free hairbands’ om du vil, gir det fineste sluttresultatet. Jeg kjøper mine hos Sephora eller fra merket Blax!

// Newly washed hair is the best feeling in the world, but when you get to the second or third day it can be quite a struggle. When the hair starts to feel greasy and dull and I’m not able to wash it right away, I always go for this hairstyle. Works every time! And I do think it’s really cool no matter if you hair is long or short. And talking about hair lengths, I’m considering going short again like last year. What do you think I should do? Yay or nay? P.S. For this hairstyle I’m obsessed with the transparent snag free hair bands from Sephora or Blax. They’re amazing! I always buy a lot of them every time I get the chance.

31 Responses to The second-day hairstyle

 1. Denne frisyren er så kul:) elsker å gå med den !
  Synnes du passer begge lengdene på håre så jeg sier yes får å klippe deg kort 🙂
  Det er jo fint med kort hår nå på sommeren 🙂

 2. Du er inspirasjon! Ikke bare bloggen, men selve deg! Digger det. Mest gjennomførte bloggen jeg leser, så smil og sommerglede sendes til deg 🙂 Ha en fabelaktig sommer, med håret flagrende i sjøvind, rosa reker på et sølvfat og blomsterkranser

  P.S. Hvor får man fatt i en så kul og stripete skjorte?

 3. Alltid fin! Og for en deilig skjorte. Stemmer for å bli lykkelig nyklipt i litt kortere stil. Det er jo så deilig, særlig når sommeren er her!

 4. Jeg sier ja til kort hår! Har akkurat klipt meg selv kort, og jeg er kjempefornøyd!:-)
  Et spørsmål; jeg vet du sier du er slik en “liste – elsker”, men hvor skriver du alle listene dine? Jeg er veldig glad i lister, og ha struktur og orden selv, men jeg vet aldri om jeg skal skrive på macen eller om jeg skal investere i en “dagbok”..

 5. Fint 🙂 Du er fin uansett hva du gjør med håret! Du er en flott jente Eirin, holder på med boken din nå, du inspirerer veldig 🙂

 6. Jaa til kortere hår! Det kledde deg så godt (alt kler deg, men ja), og du så veldig klassisk og elegant ut med det 🙂 Dessuten er det så fint med de fleste antrekk! Ønsker deg en fin søndagskveld <3

 7. Hei! Elsker boken din !!! Eg lurte på om du hadde noen tips til hvordan det kan bli lettere å bu alene igjen når man er vane med å bu f.eks hjemme eller med noen?

 8. Yey til kortere frisyre 🙂
  Slik lengde du hadde i fjor var utrolig clazy og helt NYDELIG!

 9. Jeg synes langt hår er så feminint og fint, men det er bra hvis du vil ha kort hår, for da tipper jeg at flere blir inspirert av deg og gjør det samme – og da føles det enda bedre å ha langt hår, om du skjønner 😉 Det som andre ikke vil ha er ekstra kult å ha selv. Du er jo fin uansett, men jeg liker personlig langt hår ♥

Follow @ Instagram