adlinks

D53A9299

· Get’s me in the spirit ·

God mandag! Da var helgen over atter en gang, og jeg er klar for en ny og sprek uke. Mange av dere har kanskje startet på sommerferien nå? Deilig er det! Denne treningsuken kjenner jeg at jeg er litt ekstra motivert. Da det var avslag på hele NLY, klikket jeg hjem to nye treningsantrekk, samt en basic tights i sort. Nå har det endelig funnet sin vei til postkassen min, og jeg er supergiret! Så forresten akkurat at alt er på enda mer tilbud nå, så det svei jo litt. Haha!

// Happy Monday lovelies! The weekend has come to an end again (time flies when your having fun), but I’m super excited for the new week. Many of you have maybe started on your summer vacation already? So lovely, I’m super jealous! This week I feel a little bit extra motivated when it comes to working out. I orderer two new sporty outfits from NLY here the other day, and that really get’s me in the right spirit! Haha.. It’s really simple yet super fresh.

D53A9201

Sports tops HERE / Tights HERE & HERE

Jeg elsker topper med tight neckline slik som disse to, synes det er så fint! Og da jeg så at disse toppene hadde innebygd sportsbh (med uttagbare innlegg) måtte jeg bare klikke hjem i både khaki og svart. Så deilig å slippe og måtte tenke på sportsbh i tillegg! Synes det var helt rått i helgrønt – litt annerledes, men veldig fresht på trening. Nå er jeg bare spent på kvaliteten, men NLY pleier å være overraskende bra og stort pluss for true to size!

// I love tight neckline tops, and when I saw that these also had build-in sports bras I just had to buy them bought. It’s so nice to not have to worrying about wearing one under as well! I love khaki, so I bought the matching tights as well. I’ve already tried it on and it looked good! I love that NLY is true to size.

D53A9232-001

· This weeks workout schedule ·

Mandag: 2000 m roing + styrke triceps & skuldre
Tirsdag: Geriljaintervaller + styrke biceps & rygg
Onsdag: 4x4 intervaller og kickboxing
Torsdag: 20 min på møllen + styrke bein og rumpe
Helgen: Oslo / treningsfri, svømming (?)

D53A9212

Have a kickass week !


Previous Post
Next Post

25 thoughts on “Workout clothes

 • madicken
  så fin tights den grønne var! Den skal jeg kjøpe 🙂
  hvordan gjør du gerilja intervall nå? Lurer alltid på hvilken hastighet/stigning jeg skal ha…. God trening flotte!

 • Cath
  Så kult, du må legge ut bilde av treningstøyet på (spesielt helgrønne). Kjøpte forresten boken din i dag, gleder meg til å sette meg ned og lese den 🙂 Ha en fin dag og treningsuke, Eirin!

 • ida
  Bloggen din er så inspirerende! Alle innleggene er så godt gjennomførte og i sikkelig god kvalitet! Vet du har mye treningslklær og sko fra Nike, lurte på om du har både lunartempo og pegasus skoene? Isåfall hvilke synes du er best? Ha en fin uke! 🙂

  • Takk søte, det er hyggelig å høre <3 Jeg har faktisk ingen av modellene du nevner! Er lenge siden jeg kjøpte meg et par nye Nike sko nå. Ha en fin uke du også Ida 😀

 • Susannecasandra
  Å så deilig med en trenings topp som har sports bh inni 🙂 kjempe fine var de 🙂 god trenings uke 🙂

 • kristin
  hei! hvilken størrelse har du i toppene? :)) så fine

 • Susannecasandra
  Hei igjen 🙂 lurer veldig på når restene fra kles salget kommer?:)

 • Ingrid
  Hei Eirin! Hvor mange øvelser ca tar du for hver kroppsdel du trener? ? Har du noen favorittøvelser?

  • 8-10 x 3-4 sett per øvelse 🙂 Jeg er veldig glad i å trene skuldre, og da er sidehev og skulderpress favorittene. Ellers synes jeg donkey kicks er gøy, svir skikkelig i rumpa!

 • Susanne
  Hei!
  Jeg er veldig inspirert av bloggen din og det virker som om du er deg selv og det er det viktigste!
  Jeg har bare et spørsmål som egentlig ikke har noe med dette innlegget men jeg håper du svarer uansett 🙂
  Liker du å lese? Har du noen anbefalinger på godt lesestoff i sommer? Hva er yndlingsboken din?

  • Takk, Susanne. Det er kjekt å høre at det skinner gjennom 🙂 Jeg liker å lese når jeg først kommer i gang, men må innrømme at det har blitt lite tid til det i det siste. Har ikke noen yndlingsbok som jeg kommer på i farten, dessverre. Har en hel bunke jeg burde begynt på, venter bare på en strandferie hvor jeg kan benytte sjangsen 😀 Hehe

 • Cecilie
  Hei Eirin! Det er alltid så inspirerende og koselig å lese bloggen din! Et lite friminutt i hverdagen:-) Lurte litt på den hvite vasen fra Bohus, er det den som heter «Liguria»? Vet du hvilken størrelse din er? Fant bare at det stod ’25×18 cm’ på lappen under vasen;-)

 • Maria
  Hvor er skoa fra?:)

 • Stine
  Stilig!!!

 • Ingrid
  Hei, jeg spurte for ca. en uke siden hvor den grønne Selected Femme jakka de er fra. Men mente egentlig å spørre hvilken størrelse du har den i? 🙂

 • Sofie Josefine
  Hei, hvordan løper geriljaintervallene? 🙂

 • Pia
  Har du fått testet ut disse tightsene nå ? Hvis du har det, hvordan var de på ?:) God helg 🙂

Comments are closed.