D53A9684

D53A9738

D53A9d685

D53A9734

· Sunday pamper essentials ·

Jeg elsker velvære søndager hvor jeg kan tørke støv av skjønnhetsrutinene mine som jeg ellers ikke rekker over i ukedagene. Her inngår alt fra grundig innsmøring i kremer, til hår- og ansiktsmasker, trimming og lakkering av negler.. Men viktigst av alt som er balsam for sjelen – å ta meg noen timer ‘off’ fra sosiale medier i de mest avslappende klærne jeg har, og bare finne roen. Om det så er med en god bok, favorittmagasinet eller en hyggelig serie. For å føle meg enda litt bedre fra innsiden, burde nok chips og godterier blitt byttet ut med smoothie, gulrøtter og dip – men noen søndager frister rett og slett junk mer, og da tillater jeg meg selvfølgelig det! Det andre får vente til mandagen, søndag er min o’store kosedag og sånn er det bare. God søndag!

// I love wellness Sundays where I can blow dust off my beauty routines that I don’t usually have time for in the weekdays. Like applying bodylotion on my entire body, do both face- and hair masks, doing my nails.. But maybe most important that is really conditioning for the soul – taking time off social media and just relaxing with my favorite magazine, tv-series or a good book for a couple of hours. To feel even better from the inside i probably should change the candy and chips with vegetables and dip, but some days junk just feels more right haha. The healthy stuff can wait till Monday! Have a great Sunday. Xx

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Sunday is my pamper day

 • Susannecasandra
  Så deilig med en avslapende søndag 🙂
  Det er Altid lov å unne seg noe av og til 🙂
  Hvor er shortsen fra ?
  Ha en fin søndag

 • Helt enig med deg! I dag går dessverre søndagen min til masse småting jeg må rekke å få gjort, men satser på å få litt meg tid i kveld 🙂 Ha en kjempe fin søndag Eirin <3

 • Malene
  Ser deilig ut! Hvilken størrelse har du i bh’en? <3

 • Anne
  Herlig! Nyt søndagen din. Det er en fryd å klikke seg inn på platformen din, Eirin. Du gjør deg så flid med arbeidet!

 • Høres så deilig ut 🙂 Nå skal vi også kose oss!!

 • Julie
  Hvor er tøflene fra? Så superdeilige ut!

 • June
  Så fantastisk det så ut! Hvor er leppemaskene fra? Klem!

Comments are closed.