D53A9498

· Biker jackets ·

D53A9591-001

Vi alle har noe vi har litt ekstra dilla på når det kommer til mote. Sko, vesker, annet tilbehør.. Jeg derimot har dilla på biker jakker i alle farger og variasjoner! Jeg føler at uansett hvor enkelt man holder et antrekk, så kan man sprite det opp fra null til hundre kun ved å slenge en fresh jakke over skuldrene. Biker jakken kan brukes året rundt – om sommeren over lette topper og søte sommerkjoler for å gi hele looken en røff edge, til jeans og en basic t-skjorte, eller til kaldere sesonger med en god strikk under. Det er med andre ord et multi-plagg IT-plagg man kan bruke året rundt, som aldri går av moten!

// I guess we all have our little obsessions when it comes to fashion. Shoes, bags, other accessories.. I myself have an eye for biker jackets in all kinds of variations and colors. I absolutely love them! I feel like whatever you wear, you can just throw a cool jacket on and take the outfit from zero to hundred in just a second! The biker jacket is definitely an IT-item that can be worn all year round, and I love that about it. You can for example wear it to cute summer dresses to give the whole look a cool edge, to jeans and a basic t-shirt, or in the fall with a cozy knit under. It’s a multi-item that never goes off fashion for sure!

D53A9504

Om sommeren elsker jeg å dra frem frynsejakkene i semsket skinn. Jeg fikk skikkelig hang-up på dem i fjor vår da jeg var i favorittbyen min, LA! Frynsejakken passer ikke bedre inn noen andre steder enn i California spør du meg. Jeg følte meg skikkelig kul i dem, og det gjør jeg enda!

// In the summer I love to wear my suede fringed biker jackets. They’re super cool! I got a big hang-up on them last year when I was in one of my favorite cities, Los Angeles. I mean, where else than in California can you rock a fringed jacket like that?! Nowhere! I felt really cool in them, and I still do.

D53A9536

Akkurat nå er favorittjakken min den sennepsgule som jeg kjøpte på nyåret i Amsterdam.

// Right now my favorite is the yellow one that I bought in Amsterdam this fall.

D53A9508

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “My fashion obsession

 • Susannecasandra
  Så mange kule skinnjakker du har 🙂
  Har Altid elsket skinnjakker men har aldri funnet den perfekte men etter jeg begynte å lese bloggen fant jeg den!
  Håper du har hatt en kjempe Fin lørdag til nå:)
  Kan jeg spør hvor den svarte buksen du viste på snap i går er fra ?

 • M
  Link til jakkene fra Zara? ?

 • Liv
  Hvilken størrelse har du i den gule skinnjakken og acne skinnjakken? 🙂

 • Så stilige alle sammen! Selv får jeg ikke helt til å gå med slike jakker, haha! Er derimot svak for sko.. :/

 • Emilie
  Hei Eirin! Lurte på om den rosa skinnjakken fra zara er stor eller liten i størrelsen? 🙂 har så lyst til å bestille en, men er så usikker på hvilken størrelse jeg burde velge!

 • Ida
  Hei! Hvor bestilte du den gule skinnjakken din fra?<33 Vet at den er fra zara, men finner den ikke på den norske nettsiden deres.. Den er bare på den amerikanske siden, og de shipper jo ikke til Norge:( Klem!

 • Ia
  AHH for en drøm det hadde vært om disse hang i klesskapet mitt neste gang jeg åpner det hihi Elsker stilen din – den inspirerer så mye <3

 • Live
  Hvordan synes du Zara jakken og acne jakken er i størrelsen? Synes du acne jakken er verdt pengene? jeg har ønsket meg den så lenge, men har ikke helt bestemt meg om den er verdt det eller ikke : (

  • Jeg synes alltid skinnjakker er litt små i starten, de går seg til. Men jeg personlig liker skinnjakkene mine litt oversized slik at jeg får strikk under om høsten, så jeg har gått opp en størrelse i dem 🙂 Synes Acne jakken var veldig verdt pengene. Den blir bare finere med årene! Klem

 • Anne Mette
  Hvor er den frynse jakken i svart kjøpt? Skal på festival om tre uker og har lett etter en skikkelig lenge! Regner med det er lenge siden du kjøpte den, men om du vet hvor jeg kan få tak i noe lignende? <3

  Jeg er like obsessed i skinnjakker som deg, og jeg mangler en med fryser! Skinn eller semsket!

 • Anniken
  Så mange fine! Ønsker meg en dus rosa i semsket skinn! 🙂

 • Åhh, jeg elsker biker jackets jeg også! Beste som finnes 😀

 • Annika
  Synes acnejakken er bare nyydelig fin altså! Vet du sånn ca pris den? 🙂
  Ha en fin søndag!

 • Åh, heldig som har den jakka fra Acne. Den har eg alltid ynskja meg <3 😀

 • hanne
  Har ikke noe med dette innlegget å gjøre. Men hvor er gulvet ditt fra og listene ?

 • Ida
  Hvor har du kjøpt den hvite skinnjakken?

 • Rebecca
  Hei 🙂 Når du sier du gikk opp en størrelse i de jakkene fra Zara, har du gått fra XS til S eller S til M da? Tenker å bestille den og tror vi har noe lunde samme størrelse i klær

Comments are closed.