D53A7855

D53A7893

D53A7972

D53A8030

D53A8248

D53A7947 D53A8099

D53A7910

D53A7948

D53A7868

D53A8111-001

D53A7837

· An incredible cozy evening ·

Etter en lang dag ute på farten elsker jeg å komme hjem til meg selv i den mest fredfulle og idylliske leiligheten. Her finner jeg virkelig roen, og det er som om hvilepulsen slår meg i det jeg tar et skritt over dørstokken hver gang. Noe av det jeg liker best med hjemmet, er den søte balkongen som byr på ro og hygge. De siste timene av søndagskvelden ble etter et stort rekemåltid tilbragt utendørs, i den myke sofaen med ullpledd, stearinlys, smågodt, hvitvin, nyeste magasinet og Billy i fanget. Så avslappende og deilig! Spesielt med den fredfulle og nydelige havutsikten i ryggen, naturlyder og fulgekvitring – ren terapi fra sjelen. Gjett om jeg skal sove godt i natt! I morgen blir det tur til Ålesund for et spennende businessmøte – dette var en fin og energigivende forberedelse.

// After a long day on the run I love coming home to this quiet and peaceful place. I always find myself relaxing here, and it’s just like I get this resting heart rate every time I enter the front door in my house. One of my favorite places to spend time at home, is definitely the cozy balcony with the beautiful ocean view. The last hours of my Sunday night I spent outside at the balcony with candy, white wine, candles, wool rugs, a fresh new magazine and Billy sleeping in my lap. So relaxing! Especially with the background sounds of birds and pure nature.. It almost felt like therapy to me. Tomorrow I’m traveling to Ålesund for an exciting business meeting, and this was like the perfect end to the weekend. Now I feel energized and like myself again! Sleep tight lovelies. Xx

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Sunday evening

 • Susannecasandra

  Å dette så kjempe koselig ut 🙂 får en utsikt du har 🙂
  Så fint det har blitt på verandaen din 🙂
  Ha en fin tur til Ålesund 🙂

 • Cath

  Ååh, det så skikkelig koselig ut! Også har du “den” utsikten også da, kan jo ikke skade. Ha en fin dag i Ålesund da 🙂

 • Elin Marie

  Så fint du har fått det Eirin!!! 🙂

  Den uteplassen så helt magisk ut! 🙂 En deilig avslutningen på uken og en god oppladning til denne uken som du selv sier!

 • Ida

  Dette så kjempe koselig ut, du er heldig! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt vinglassene og den hvite skålen??

 • Malin

  Åå så fint du har det!
  Kunne du skrevet noe om hvor pleddet, møblene osv er?
  Skal flytte snart selv og du er til stor inspirasjon!
  Klem

 • Kristin

  Hei, har du noen forslag til hundenavn på tispe? 😀

 • Christine

  Så fint 🙂 Hvor er sofaen og bordet fra? 🙂

 • Karianne

  Så fint! 🙂 hvor er pleddet ditt fra?

 • Alltså ahhhhh vad det här ser underbart ut!

 • Nina

  ååh, ser nydelig ut! Du vet vel ikke hvor ullteppet er fra? 🙂 kos deg videre <3

 • Lisa

  Er du fornøyd med hagemøblene du har kjøpt ? Vurderer å bestille fra samme nettside, men er litt i tvil på om kvaliteten er god, samt om leveringen kommer når den skal. Aldri bestilt møbler på nett før, hva er din erfaring med denne nettsiden :)?

  • Hei Lisa! Til den prisen er jeg storfornøyd med hagemøblene, og datoen får du vite med en gang. Den holdt de hos meg 🙂 Bring leverte. Klem

 • Siri

  Hei! Hvor er de fine vinglassene fra? 🙂

Comments are closed.