Annonseinnhold av Lerum
D53A7730

· The Sunday brunch table ·

D53A7668

Dager hvor tidsklemme ikke er et problem liker jeg å bruke ekstra tid på kjøkkenet. Om det så er for å stelle i stand et bedre måltid, eller for å bake noe godt til uken. Her er müsli og rundstykker vanligvis favoritten – men i dag ble det noe helt annet. Eksotiske kokoslapper! Jeg hadde så mye kokosmel stående at jeg fant ut at det var på tide å bruke noe av det. Resultatet? Gode og mettende lapper som satt fart på smaksløkene, toppet med noe friskt.

// Days where I have a lot of spare time I like to spend it in the kitchen. Especially on Sundays! Then I either like using some extra time to prepare a nice meal, or to bake something for the new week (müsli and buns are my all-time favs). Today I made something I’ve never tried before – coconut pancakes! I had so much coconut flour that I thought that I had to use some. The result? Super yummy and filling pancakes, topped with refreshing goodies!

D53A7719

...

Pålegget ble vaniljekesam toppet med fersk pasjonsfrukt og en god dæsj appelsinsyltetøy. Lerum har et stort utvalg av smaker innen deres Uten Tilsatt Sukker syltetøy. Her får man mye frukt og bær i glasset, faktisk mest av alle syltetøyene man finner i butikkhyllene med hele 86%. Resultatet er et sunt syltetøy som smaker som hjemmelaget, helt fritt for tilsatt sukker som er erstattet med søte bær og frukt istedenfor. Nam! Jeg holder en knapp på appelsin og jordbær akkurat nå. Det er stort sett godt på alt! I en hverdag med fokus på et sunt og fornuftig kosthold er dette et smakfullt alternativ.

// For topping i had vanilla quark, fresh passion fruit and a big spoon of orange jam which is my favorite these days. Yum!

D53A7715

· Kokoslapper (ca. 4-5 stk) ·

2 medium egg (2 medium eggs)
2 ss kokosmel (2 tbsp coconut flour)
2-3 ss mager kesam (2-3 tbsp natural quark)
1 ss kokossukker (1 tbsp coconut sugar)
1 ss fiberhusk (1 tbsp xanthan gum)
Litt kanel (a little bit cinnamon)

D53A7680

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle og rør gjerne inn litt væske for en konsistens som er lettere å jobbe med. La røren svelle i noen minutter. Stek gjerne lappene i kokosolje for å sette den eksotiske prikken over i’en, og server med favorittpålegget ditt. Kos deg med god samvittighet!

// Mix all the ingredients together and add some liquid to get the perfect consistency. Let the pancake batter rest for a few minutes before you start. Use coconut oil in the pan to get the perfect exotic coconut pancakes and serve with your favorite toppings. Enjoy with the best conscience! Mmm..

D53A7662

· Enjoy the rest of the weekend ·


Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Kokoslapper

Comments are closed.