I samarbeid med Tine
D53A7143

God mandags morgen! Håper helgen har gjort dere godt, og at dere har kost dere skikkelig. Det har jeg, men nå er jeg veldig klar for en ny og spennende uke! I dag går turen til Ålesund, som er en helt ny by for meg. Her skal jeg i et spennende business relatert møte, og jeg tipper det blir hyppige turer dit fremover. Det er mye spennende som skjer om dagen og det er stas! Krysser fingrene for at det er sol og sommer der også, slik som det er her.

D53A7092

· Pust ut, fyll på ·

Tine Iskaffe Zero

...

.. Vi alle har godt av en liten ‘plukk meg opp’ iblant, for å ta det på godt norsk. Som den kaffeelskeren jeg er husker jeg enda følelsen da den sukkerfrie varianten til Tine IsKaffe inntok sin plass i butikkhyllene. Jeg husker jeg kjøpte den hele tiden da jeg jobbet i klesbutikk, som en del av nistepakken (det var tider, savner det faktisk litt). Nå har de kommet med en ny versjon av den gode IsKaffe Zero, og den er enda bedre! Bare enda litt finere og innbydende i designet, mener nå jeg.. Jeg har en greie om at jeg alltid må ha varm kaffe om morgenen uansett årstid, men om sommeren elsker jeg iskaffe utover dagen, gjerne som jeg enkelt kan plukke med meg på farten å drikke eller slenge i vesken. Har jeg mulighet har jeg den gjerne over i et glass med isbiter oppi som en oppkvikkende og avkjølende drikk i varmen. Mmm! Og hei, ikke glem godt lesestoff og en crispy croissant på siden om du skal kose deg litt ekstra!

D53A7131

· Ønsker dere en riktig fin, ny uke! ·


Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Pick me up

 • Susannecasandra
  Så fine bilder 🙂
  Så gøy med ny by å møte 🙂 gleder meg Til å høre hva du driver med for noe spennende 🙂 (vis vi får lov å få hvite det )
  Ha en kjempe fin mandag og uke 🙂
  Kan jeg spør åssen Celine solbriller du har ?

 • Så gøy at du skal til Ålesund. Etter min mening er det Norges vakreste by (med Bergen som en god nummer 2, hehe) 😀 Lykke til med møtet!

 • åå så koselig det så ut! nyt mandagen <33

 • Ma
  Håper jeg møter deg i Ålesund. En av Norges vakreste byer!

 • Vårild
  Iiiiik! Jeg er så spent på hva du finner på nå? Håper Ålesund er fint og solfylt☀️
  – Vårild

 • L
  Hei Eirin. Lurer på om du har noen tips til lett sminke å bruke til for eksempel stranden eller trening? Føler alt renner vekk, men ønsker likevel litt for å føle meg vell! 🙂

  • Hei! Jeg vil absolutt anbefale en BB Cream (Armani, IsaDora eller BodyShop har gode – prøv deg frem og se hva som passer din hud) samt litt strobe cream fra Mac for en sunn og naturlig glød. Det synes jeg er kjempefint 🙂 Om du føler deg litt blek kan du også dra på med litt solpudder! Det bruker jeg alltid. Klem!

 • Marlene
  Kjempefin blogg, Eirin. Ville bare legge igjen en hilsen for å si hvor mye jeg setter pris på bloggen din. Håper ting ordnet seg med SAS og at du fikk en genuin unnskyldning fra de?
  Sto og hadde tenkt til å kjøpe boka di i bokhandelen her i går, men som student kunne jeg ikke ta meg råd til det nå :/ Forhåpentligvis får jeg kjøpt den snart, gleder meg til å lese den 🙂

Comments are closed.