D53A6379

D53A6438

D53A6405             D53A6303

· You can get the cute donut here ·

Her er det noen som tar livet med ro i varmen.. Da jeg holdt på å ta bilder for en kampanje her om dagen måtte jeg bare stoppe opp å knipse noen av Billy også! Han er bare så søt, jeg sverger jeg går bort til han flere ganger daglig og løfter han opp bare for å klemme. Haha! Glad han ikke er spiselig, da hadde han vært gone for lengst (crazy dog person).. Men alle hundeeiere der ute, hvor søt er ikke den lille donuten? Den må dere skaffe til de firbeinte vennene deres! Kommer i både blå, rosa og brun til ikke mer enn 8 kronestykker. Den lager squeeky sounds når den klemmes på, og er en favoritt her på kontoret! Beinet er også fra eBay, og fungerer som en typ evighets-dentastick med smak av mint. Også en favoritt! Men nei, nå skal vi hjem å grille. Skrives ♥

// As you can see someone is relaxing and enjoying the heat these days.. When I was shooting pictures for a campaign here the other day I noticed Billy sleeping on the floor. I just had to take som shots of him too! I swear I could eat him up, haha.. I can’t help but lifting him up x-times a day just to cuddle (crazy dog person I know).. But to all dog owners out there, you’ll have to get this super cute donut for your dog! It comes in blue, brown and pink and make these cute squeeky sounds when you squeeze it. And hey, it only costs $0.99 at eBay! It’s a big favorite here at the office, and so is the little forever-dentastick bone. That one too is also from eBay! Now we’re heading home to barbeque with friends. Hope everything’s good! Xx

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Donut worry

 • Sophie
  Skjønneste leken, sånn må jeg skaffe meg til mine to søte voffser! Takk for tips. Klem fra en annen crazy dog person

 • Henriette
  Da bestilte jeg hjem begge to til min firbeinte, tusen takk for tips! Jeg er helt lik deg, klemmer og susser på min hele tiden. Snakker til og med til han med babystemme, og jeg er sikker på at han tenker ‘hva for en rar skapning er du?’ hver gang jeg gjør det! Hahah. Det skulle ikke være mulig å bli så glad i en hund, men de er virkelig menneskets beste venn <3 Hvor gammel er Billy blitt nå? Han er jo bare så skjønn!

 • Susannecasandra
  Er enig med deg at billy er kjempe søt ! Denne leken hørtes helt perfekt ut 🙂
  Skulle ønske jeg også hadde en hund 🙂 ha en fin dag

 • Therese Bjørstad
  Ååå, sånne innlegg liker jeg! Kom gjerne med flere ebay tips eller andre tips til ting til hunden! Nå har jeg bestilt både donut- og iskremleke til min hund! Takk for tips <3

 • Åå, han er bare så herlig!!
  Har samme donut til Lucy, bare i rosa 😉
  Det beinet hørtes genialt ut, det må eg klikke heim!!

  Elsker sånne poster siden eg er crazy dog woman her og!! hihi

Comments are closed.