annonse

D53A6513

God morgen! Håper alt er bra og at dere nyter sommerdagene så fine som de er. Dere husker sikkert da jeg delte min kjærlighet for biolabowl i april – jeg lagde en liten vri på den ellers så kjente smoothiebowl. Jeg er veldig glad i sistnevnte, men jeg må innrømme at det er ytterst sjelden jeg har tid til å stå på kjøkkenet og tilberede det i ukedagene. Kutte opp ingredienser, mikse det i blenderen, vaske den, for og så tilberede en god topping. Biola smaker utrolig friskt og ikke minst godt, og er rett klart fra kartong eller flaske. Man skrur av korken, heller innholdet over i en skål og strør over topping. Easy peasy!

D53A6636

.. Pre workout!

Biola frokostsmoothie-001

...

Da jeg for litt siden ble spurt om jeg ville prøve Biola sin nye frokostsmoothie var det klart at jeg ikke var vanskelig å be. Jeg er jo allerede fan! Forskjellen fra smoothien og den orginale Biolaen er at førstnevnte er tilsatt ekstra mye ekte frukt og korn fra hvete, bygg, havre og rug, samt Biola naturell med unike melkesyrebakterier a+b+lgg. Den er med andre ord rik på både proteiner og fiber, hvilket gjør det til en enda mer fullverdig del av frokosten.

D53A6531

Som dere vet elsker jeg å gjennomføre treningsøktene mine på morgenen, og da er frokostsmoothien et godt alternativ. Om jeg er i tidsklemme kan jeg drikke den i bilen på vei til trening, og har jeg litt bedre tid kan jeg kjøre på med favoritten, biolabowl. Her har jeg toppet den med mango, pasjonsfrukt (smakene som ordinært er i Biola sin frokost-smoothie), kokoschips og litt müsliblanding, Mmm, mm, mmm! Det metter både godt og lenge ♥

D53A6590

· Ønsker dere en fiiin dag ·


Biola frokostsmoothie

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Biola frokostsmoothie

 • Henriette
  Jeg må bare gi deg skryt for annonseinnleggene dine. De er så ekte, og man merker hvor nøye du velger ut hva du vil anbefale her på bloggen! Jeg har testet ut omtrent alt du har anbefalt, sponset eller ei, og absolutt alt har falt i smak. Jeg setter veldig pris på det, og troverdigheten til bloggen din vokser bare mer og mer, om det er overhodet mulig. Hah! Du er i mine øyne uten tvil Norges desidert beste blogger, og du fortjener all suksess i verden. Etterhvert som tiden har gått har jeg sluttet å lese flere av de største bloggene i Norge, fordi jeg føler de har tapt seg/mistet troverdigheten, men din blogg blir bare bedre og bedre. Innholdet, valg av annonseinnhold, antrekkene dine, interiøret – ja alt. Går det egentlig an å være forelsket i en blogg? Isåfall er jeg det! <3 You go girl!

  • Det er så hyggelig at du legger merke til slike ting, Henriette! Du er alltid like god. Jeg er i hvert fall forelsket i deg som leser 😀 Klem!

 • Susannecasandra
  Dette så kjempe godt ut 🙂
  Du kommer Altid med så mange å sikkert kjempe gode mat tips 🙂 ha en fin dag

 • Nathalie
  Så veldig godt ut! Hvordan synes du de nike joggeskoene er ? veldig fine !

 • Hei, Eirin! Flott innlegg, husk f først i overskriften ;D

 • Margrete
  Du er veldig flink å blogge 🙂 Alltid troverdig innhold og gode tips. Bildene er alltid kjempefine og inspirerende, og teksten akkurat passe lang og velskrevet. Du har virkelig gjort deg fortjent til all suksessen <3 Fortsett med det gode arbeidet! Klem!

Comments are closed.