D53A1557

D53A1514

D53A1645

Officedesenio-001

D53A1573

D53A1553

D53A1510

Dress: Ganni
Sunnies: Céline
Shoes: Bianco
Bag: Chanel

· It’s so bomb I wear it all the time ·

For dere som kjenner meg litt – jeg tipper dere er like overrasket over kjolebruket mitt de siste dagene akkurat som jeg er! Hva skjedde med hun som ikke eide en eneste, og ikke kunne fordra det? Men i denne slående varmen startet det med at jeg følte at jeg rett og slett ikke hadde noe valg. Bukse ble uaktuelt, det var rett og slett selvpining i varmen. Jeg startet forsiktig, og vips var jeg over kjoleskrekken – nå bruker jeg det hele tiden! Mye av kjole-boikotting gjennom årene har kommet av at jeg føler det fort kan bli for sukkersøtt og feminint for meg, men for å legge alle kortene på bordet så kan jeg også si at jeg også alltid har hatet beina mine. Cellulittene dukket opp i ung alder, og det ble verre og verre for hver sommer. Beina er ikke de strammeste, og åreknuter har jeg også fått. Men herregud, som mamma sa – du kommer til å angre jo eldre du blir for at du ikke viste de frem da du var ung! Så drit og dra med både slappe bein, cellulitter og åreknuter. Jeg er meg og sånn er det! Nå bryr jeg meg rett og slett ikke like mye lengre, og det føles helt topp!

// For you who know me – I guess your just as surprised as I am when it comes to me wearing dresses all the time lately. What happened to the girl who didn’t own a single one and absolutely hated dresses? But in the crazy heat I felt like I didn’t have a choice. Wearing pants was like self-torture to me, haha. I started carefully wearing more dresses, and now I wear it all the time. I bet you wonder why I never liked dresses before – well, I feel like it can quickly get to sweet and feminine for my style. And if I should be totally honest – I’ve always hated my legs (…) I got cellulites early, sloppy skin and now I even got varicose veins on top of it all. But come on, and I’m 21 (turning 22 next month) and as my mom told me – you will regret not showing those legs when you get older. So yes, to hell with the insecurity. I’m gonna rock these legs from now, and it feels great! Come on girls, we’re all beautiful in our own way. Be as you are!

Previous Post
Next Post

31 thoughts on “The Ganni dress

 • Fossen
  Første kommentar til deg fra meg -> jeg er noen år eldre enn deg, men er blitt glad i bloggen din. Du ser strålende ut, og det gjør beina dine også!

 • Sofie
  Yes!! Kjempebra innlegg, Eirin! Du er et så bra forbilde!

 • Jeg har aldri lagt merke til beina dine jeg, har bare alltid syntes at du kler deg flott og ser flott ut! You go girl! 🙂

 • Ragnhild
  Åh, nå måå jeg bare legge igjen en kommentar! Er så glad for at moren din sa det, er så utrolig enig med henne! Og du ser jo helt fantastisk ut 🙂 Stor tommel opp!!

 • Elise
  Amen!

 • Susannecasandra
  Gud den kjolen er så sykt fin ! Skulle kjøpe den men sefølgelig hva den utsolgt på ganni. Vet du om noe Anna plass de kan ha den ?

 • Ia
  Moren din er en klok dame- du ser fantastisk ut <3 Jeg har hatt mange av de samme tankene, men prøver å legge de vekk jeg også! Det har jo ingenting å si! Du er en av de vakreste jeg har sett og vært så heldig å få møte <3 fortsett å jobbe og inspirere som du gjør <3

 • Louise
  Where is the white dress from that you just showed off on your Snapchat? ?

  Have a nice evening!

 • Christina
  For en fantastisk fin kjole!! Du stråler! Hvor er den kjøpt? 🙂 og den hvite kjolen du viste på snapchat igår, hvor er den fra? Elsker stilen din!!

 • Marie D.
  Du har flotte ben, fortsett å vise de fram! Vi har alle noe vi ikke er helt fornøyd med, men som oftest er det kun vi selv som tenker over det, eller i det hele tatt legger merke til det:-) nydelig kjole også forresten! Kom på at du nevnte for lenge siden at du skulle lage en liten Bergen- guide nærmere sommeren, har du fremdeles mulighet og tid til det? Har bestilt tur om to uker og skulle gjerne hatt litt tips fra en som kjenner byen ut og inn med tanke på spisesteder osv:-) klem

 • Anne
  Du er så flott!! Virkelig nydelig. Og de beina dine, de er det nok uansett kun du som tenker på. Heia, Eirin!

 • Karen
  Heisann fine deg!
  Hadde bare et lite spørsmål, er dette kjolen du har på deg under den rosa skinnjakken http://m.zara.com/no/no/dame/kjoler/mini/kjole-med-volang-i-kanten-c400009p3553028.html? Klemmer fra meg ?

 • Andrea
  Har alltid syntes at du har skikkelig fine, og ikke minst stramme (godt trente) bein! 🙂

 • Eileen
  Hvor er den hvite kjolen på snapchat fra?

 • Kamilla
  Jeg DIGGER at du er så tydelig deg selv og ikke følger strømmen! ⭐️☀️

 • Karoline
  Du er flott, og det er en nydelig kjole!

  Hvor er den hvite kjolen du har på deg på snapchat i dag fra? Den var superfin! 🙂

 • Tone
  Du har jo helt nydelig hud. Noen gode tips?????

 • Sara
  Hei, den hvite kjole du viste frem på snapchat..hvor er den fra? :):)

 • V
  Du kler kjoler så godt, fine du! Er heller ikke så fornøyd med beina mine, men har funnet ut at selvbruning eller en bronzing oil gjør sånne skavanker mindre synlige, pluss at huden ser mye finere ut, så bruker det for å føle meg ekstra comfy med bare ben ? Var det ikke du som blokket om den nylonstrømpebukse-sprayen forresten? Den som skulle gjøre beina så fine, hehe

 • Jeg går omentrent bare i kjoler og skjørt når det er varmt! Annet er bare ubehagelig synes jeg, haha!

 • Christina
  Hei Eirin. Jeg er på udkig efter en lidt anderledes skjortekjole – derfor vil jeg gerne vide hvor den hvide skjortekjolen er fra (set på snap-chat), hvis du vil fortælle det? 😉
  Det er den hvor man «binder»/slår en knude foran.Tak på forhånd.

 • Du er nydelig på alle mulige måter! Og kjole kler deg så utrolig godt. Du stråler om dagen du fineste!

 • Åh jeg fikk tak i den siste (føler jeg) av denne kjolen som ble sendt helt fra Stavanger til Oslo fordi jeg MÅTTE Ha den, og jeg er såå fornøyd! Perfekt til jobb, dra ut, hverdags, vinter med strømpebukse osv – perfekt!! takk for supert tips!

 • Ida
  Den kjolen er så fin! Og du ser helt fantastisk ut <3

 • Emily B
  Nydelig! Hvilken størrelse har du?

 • christina
  Kikket på bildene før jeg leste teksten og tenkte; steike for noen fine bein. Veltrent og brune. Misunnelig. Så leste jeg teksten og så hva du skrev. Syns du ser fantastisk bra ut. Hele du. Ikke minst beina dine. Sjelden jeg kommenterer her, men jeg leser bloggen din flere ganger om dagen.

 • Hanne
  Hei fine Eirin :)Har er lite spørsmål som jeg håper du tar deg tid til å svare på. Jeg har mistet mye øyenvipper på begge øynene både når jeg har påført mascara og fjernet den.. Har ikke løsvipper eller vippe extentions . Så den siste uken har jeg ikke brukt mascara for å prøve å få tilbake litt vipper.. Det vises veldig godt at det er mange vipper borte.. Så lurte på om du hadde noen tips til å forhindre det? Helst noe annet enn serum siden jeg ikke har råd til å kjøpe det…

 • Silje
  Du ser smashing ut! Du stråler virkelig på disse bildene 🙂

 • Silje
  Syntes du hadde flotte bein jeg! Vet alt for mye om hvordan det er å ha komplekser med beina sine, kunne gjerne bytter med deg?

 • Fride
  Du ser jo bare helt strålende ut i den kjolen! Og så brun også da! Er det selvbruning, evt hvilken bruker du?

Comments are closed.