D53A4829

D53A4905

B in the car

D53A4896

B in the car

D53A4831

· Don’t leave your dog in the heat ·

Temperaturen stiger for hver dag som går, og det er så deilig! Men ikke alle situasjoner kan være det, spesielt ikke for hunden din som sitter igjen i bilen når du ‘bare skal’ fem minutter innom butikken. Jeg fikk meg en skikkelig, skikkelig oppvekker for noen uker tilbake, og nå blir jeg sikkert arrestert for å være en elendig hundeeier. Men jo, jeg skulle ‘bare’ innom butikken i noen minutter, og Billy måtte vente i bilen. Det var nærmere 20 grader ute, og jeg åpnet selvfølgelig alle vinduene på gløtt før jeg forlot han. Etter at jeg hadde begynt å spasere bortover låste jeg bilen, og fikk ikke med meg at alle vinduene lukket seg automatisk. Heldigvis hadde jeg glemt telefonen i bilen, og var tilbake igjen etter bare minutter. Allerede da hadde det rukket å bli relativt varm og tung luft i bilen, og til tross for at Billy ikke virket som om han hadde rukket å lide noe nød av det kunne det godt veldig, veldig galt om jeg hadde vært borte lengre. Det går så utrolig fort! Plutselig er bilen overopphetet til de grader, og for hunden vil det føles som en innestengelse i en varm, klam badstue.

Jeg hører mange skrekkhistorier hver sommer, og vær så snill å ikke la deg og hunden bli til enda en til. Det er så forferdelig trist, og det er så fort gjort. Om hunden absolutt må vente i bilen noen minutter, parker i skyggen, ha vinduer og takluke på gløtt, og legg gjerne igjen litt vann. Ser du en hund i en annen bil (eller barn for den saks skyld!!) bør du reagere raskt. Om du ikke får tak i eiere av bilen, ring politiet. Da kan du om det er nødstilfelle eventuelt få klarsignal til å bryte deg inn i bilen. Vær varsom i sommer, og ikke minst oppmerksom! Da får vi alle det så fint, både tobeinte og firbeinte. God sommer ♥

// It’s getting warmer and warmer everyday, and you can just feel the summer arriving. It’s amazing, but unfortunately not in every case. With that I’m thinking about all dogs left in overheated cars out there! I had this big big wake up call a few weeks ago. It was about 20 degrees celcius outside, and I had to run and buy something at the grocery shop just for a few minutes and let Billy wait in the car. Of course I opened all the windows before I left, but what I didn’t notice was that they automatically closed when I locked the car again. Luckily I forgot my phone, and came back right away. But already then I could just feel the uncomfortable heat rising for every second! Billy didn’t seem to been have taken any harm of it just then, but it could have gotten so wrong. I don’t even want to think about – but I have to. It’s so important to be aware in the summer, not only when it comes to your own situation but others as well. If you see a dog (or a child!!) left all alone in an overheated car, call the police and let them tell you what to do. Take care of each other both two- and four-legged souls!

Vet du egentlig hvor varmt det er i bilen?

Taball-varme-i-bil2

Previous Post
Next Post

28 thoughts on “Heads-up

 • Kristina
  Hva heter sangen du har på snapchat storyen din?:D

 • Margrete
  For et herlig innlegg! Dette likte jeg veldig, veldig godt 🙂 Godt at du som kan nå ut til så mange minner folk på hvor viktig det er å være oppmerksom på dette. Klem!

 • Stine
  Hvor er buksen din fra?

 • I fjord var vi på Langedrag og der var det noen som hadde satt bilen i sola med en hund i. Det klikka nesten for meg. Og De som jobbet på Langedrag gjorde ingenting med det. Skjønner ikke at folk kan gjøre sånt.

  Når jeg ser snappene med Billy så får jeg så lyst på hund. Han virker som en veldig herlig hund!

 • Vilde
  Hei! Hvor har du kjøpt den koseshortsen du hadde på snap i dag? ?

 • Connie
  hvor kjøper du cèline solbrillene dine? vet du om noen steder jeg kan kjøpe online?

  • Jeg har kjøpt dem når jeg har vært på reise, eller hos Vincci. Jeg vet ikke om noen nettbutikker som jeg føler at jeg kan stole 100% på, dessverre :/

  • Christine
   Jeg har købt mine på farfetch.com – den er 100% troværdig!!! Ligesom luisaviaroma.com

 • Oda
  For en bil! ? Hva slags er det?

 • Marie D.
  Hei, dette har forsåvidt ikke noe med innlegget å gjøre. Jeg bare lurte på om du har noen merker eller spesielle produkter innenfor hårprodukter å anbefale? Shampo og balsam:) siden moren din er frisør så har du sikkert prøvd litt forskjellig:)

  • Mei Marie! Jeg er veldig heldig som har en mor som er frisør når det kommer til produkter – jeg får prøve mye forskjellig. Med årene har jeg endt opp med å favorisere Reference of Sweeden, Bamboo, Alterna og Moroccanoil kjenner jeg. Klem!

 • Maren
  Hei!
  Nå ble jeg veldig glad! Har selv delt lignende på Facebook, det er så utrolig viktig å tenke på hvor varmt det blir i bilen med de stakkars dyrene/barna inni. Supert at du som blogger, som kan nå ut til så mange, deler dette!! 🙂
  Klem!

 • Susannecasandra
  Dette innlegge var kjempe bra skrevet !
  Får helt frysninger bare av taken.
  Håper folk flest tenker seg 2 ganger om når de skal gå fra bilen med en hund eller en baby i. Ta de med!
  Å en ting til kan jeg spør hvor kjolen er fra ?( den du hadde på deg på snap i går når du skulle kjøpe reker )
  Ha en fin fredag 😉

 • ingvild
  Hvilken model solbrillene? hvilken størrelse har du? 🙂

 • hanne
  Hei.
  Har ikke noe med innlegget ditt å gjøre, men hvilket merke er parketten din ? Syns listene til også var så fine, var de samme merke ?

 • Emilie
  Heisann 🙂
  Hvor er den svarte kjolen du hadde på deg idag på snapchat fra? Suuuper fin!

 • Josefine Mjøs
  Hva heter du på Instagram. Er skikkelig fan! Er fra Bergen forresten.

 • Catrine
  Så fine sko! Hvor er de fra? 🙂

Comments are closed.