D53A7924

D53A7916-001

D53A7914

D53A7878

· Oppsats med bunad i fokus ·

God morgen, dere. Jeg var på Gullruten i går med Cath, og det var så moro! Det var så mange flotte mennesker der, stylet i lekre antrekk med flotte frisyrer overalt. Og mens vi snakker om frisyrer, er det noen som stresser litt over bunadfrisyren? Da håper jeg at dette innlegget kan være til hjelp. I går søkte jeg gjennom hele YouTube i håp om å finne en enkel hairdo tutorial som jeg faktisk kunne mestre. Jeg er ikke så flink med oppsatser, og jeg som alle andre har ikke akkurat den beste tiden på morgenen, så det måtte bli en enkel men likevel fin oppsats. Denne tar toppen 5 minutter, og er veldig enkel! Istedenfor at jeg skal begynne å forklare frisyren punkt for punkt, så kan dere heller  se denne videoen ← til Cinthia Truong. Hun legger ut en hel haug med flotte frisyrer som absolutt alle kan få til. Verdt å ta en titt om du er litt stresset over frisyren til 17.mai, eller om du rett og slett bare ønsker litt hårinspirasjon til sommeren! Jeg skal prøve å bli flinkere med frisyrer fremover, og sette håret opp oftere. Det er jo så lekkert, og det er enklere enn man tror! Ha en strålende lørdag ♥

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “17. mai frisyren

 • Susannecasandra
  Så gøy å få oppleve Gullruten 🙂 kan vi få se kjolen din ?:)
  Denne frisyren var kjempe fin 🙂 dette innlegge passa meg perfekt. Har slitt litt med å finne ut åssen jeg skal gå på håret på 17 mai.
  Ha en fin lørdag 🙂

 • Perfekt! Denne frisyren må jeg prøve til antrekket mitt. Sliter sånn med å finne ut av hva jeg skal gjøre med håret..
  Kanskje denne passer! Ha en fin lørdag Eirín <3

 • Thea
  Har du krøllet håret før du satte det opp? 🙂

 • Henrikke
  Hei! Veldig fin skjorte, hvor er den fra?

 • Så fint! Hårfargen din er så fin om dagen, forresten xx

 • Mari
  Hei!
  Kjempe fin frisyre!
  Skal du på en boksignering tour i Norge? Isåfall kommer du innom Drammen og Oslo? 🙂
  Mvh Mari

 • Det var en utrolig fin oppsats:) Håper du får en fin helg og 17.mai:)

 • Hei! Hva er hemmeligheten bak den fine gløden din? Jeg har tidligere lest at du har brukt en type selvbruning fra Sephora, men hvor ofte bruker du den i såfall? Er forelsket i den solkyssede, glødende huden din!

  • Hei Malin! Jeg bruker den bare når jeg skal noe spesielt, 1-2 ganger i måneden. Ellers er jeg ‘dessverre’ bare veldig heldig med brunfargen min, etter gode gener fra pappa 🙂

 • I miss you’re English translations!

 • Hei Eirin!
  Elsker bloggen din! Du er så kul!! Jeg lurte bare på om det går an å få tak i boken din på kindle?
  Stor klem fra meg<3

 • Så fint det var! Og ikke så altfor vanskelig heller – det liker jeg 🙂 Takk for tips <3 Ha en fin helg videre!

 • Mariell
  åh så fin oppsats!! Elsker den, gjerne flere slike innlegg fremover. Har veldig langt hår, så håper jeg får det til selv – haha! Du er så inspirerende, elsker bloggen.

 • Alexandra
  Hei Eirin! et spm. rundt et helt annet tema – hvilken skrifttype bruker du i dine innlegg/overskrifter?
  Synes den er så oversiktlig og ryddig 🙂 Vil bruke den i oppgaven min!

  Bloggen stråler som alltid – keep up!

  Klem

 • Marthe
  Tusen takk for tipset. Håret ditt er veldig fint når du setter det opp! 🙂

 • Annette
  Så fin og solbrun du er! Bruker du selvbruning eller tar sol i solarium?
  Eventuelt hvilken selvbruning bruker du? 🙂

  • Hei Annette! Sverger til Sephora sin egen selvbruning om jeg skal noe spesielt og vil føle meg litt ekstra fresh 😀

Comments are closed.