annonse
D53A7339

Jeg husker godt i fjor sommer, da jeg observerte entusiastiske boklesere med lesebrett overalt. På ferie, på flyet.. Jeg ønsket meg også ett, men oppi en hektisk periode med siste innspurt på min egen bok (tror aldri den setningen kommer til å gå opp for meg) ble hele lesebrettet lagt på hyllen. Nå har jeg endelig fått meg det, og først nå skjønner jeg virkelig engasjementet rundt det. Det er enkelt og greit helt genialt! Dette skulle eksistert da jeg var tenåring og reiste på sydenferie med familien med typ ti lettleste bøker som tok all plassen i kofferten. Jeg elsket å lese på solsengen og drømme meg bort!

D53A7519

.. Psst!

Letto lesebrett-001

Med tanke på at Adlibris sitt lesebrett er splitter nytt på markedet, får dere det nå til lanseringspris. Akkurat nå koster det 995,- inklusivt valgfritt etui, pluss 15 e-bøker til en verdi av 1500,-. Dere kan velge dere ut lesebrett og her!

D53A7636

.. Kos deg med godt stoff og noen knekk av favorittsjokoladen!

D53A7772-001

Jeg reiser mye, og det blir fort mye dødtid på flyplassen. Men på en annen side tar jeg aldri med meg bøker, fordi de blir så fort stygge der de ligger og slenger i vesken. Jeg tipper dere vet hva jeg snakker om – revet omslag og bølgete sider. No good! Dette lesebrettet fra Adlibris heter Letto Frontlight og er helt genialt. Det er ekstremt tynt, lite og nett – perfekt å ha med i vesken! Skjermen føles som papir, så du mister ikke helt den gode bokfølelsen som mange setter pris på, inkludert meg selv. Batteritiden er helt utrolig, og du kan bruke lesebrettet i opp til en måned før du trenger å lade det igjen.

D53A7688

...

Det er mange fordeler med lesebrettet, men la meg ta for meg det jeg liker best! Lysstyrken kan endres alt ettersom hvor man er, og lesebrettet har touch-skjerm samt knapper på siden, hvilket gjør det veldig lett å bruke. Det tok meg 2 minutter å sette meg inn i det, og ved noen få trykk kan man kjøpe e-bøker direkte, holde seg oppdatert på nyheter og bli inspirert av topplister. Lesebrettet har utrolig nok plass til ca. 4000 e-bøker, og kommer med innebygget ordbok. En ting er i hvert fall sikkert, leselysten har aldri vært større! I dag kom utemøblene på terrassen, og jeg gleder meg til å legge meg ut med noe forfriskende i glasset og lesebrettet mellom hendene. Det er viktig å ta litt ‘pauser’ i hverdagen, og da er dette lesebrettet den perfekte redningen ♥

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Sommerens ‘must have’

 • Susannecasandra
  Dette så jo bare helt fantastisk ut !:) må nok kansje invistere i et 🙂 skal til syden med typen i juli å da hadde jo denne vært perfekt på sol sengen 🙂 kan du komme med anbefalinger av bikini ettervært ?:)

 • Camilla
  Er det mulig å lese magasiner på lesebrettet også? 😀

 • Viktoria
  Hei skjønne 🙂 Kan eg spørr kor pleddet som ligg i sofaen er fra? 🙂

 • Viktoria
  Tusen takk for svar <3

 • Isabella
  Hei 🙂 Vet du om det er mulig å laste ned bøker på pc for så e legge dem inn? Istedet for å kjøpe dem gjennom adlibris sine sider, ettersom de ikke alltid har alle bøker.. Vet det var mulig på min gamle sony ebook 🙂

 • Tusen takk for godt tips. Jeg sendte link av innlegget ditt til bestefar med en gang og ga en et tips om at han kan kjøpe et slikt et til bestemor da de skal på bobiltur i sommer og siden bestemor er en lesehest på slike turer må det bare bli perfekt;)

 • Henriette
  Hei Eirin

  Dette var et godt tips – jeg har tenkt på å skaffe meg et lesebrett en stund. Vet du hvordan dette er sammenlignet med Kindel? Er det lett å lese selvom man er ute i solen? Altså at det ikke skinner på skjermen. Takk for svar <3

  • Hei Henriette! Det gir ikke gjenskinn i solen, og er helt topp å lese i alle ulike settinger da man kan endre lysstyrken på skjermen 🙂

 • Henriette
  Supert, tusen takk for svar 🙂 Det skal bestilles 🙂

Comments are closed.