IMG_2653

· Like an episode of Sex and The City ·

Gullruten kom litt brått på, da Cath bestemte seg for å bli med i siste liten. Vi var invitert på middag før selve Gullruten skulle starte, og jeg kom meg omsider frem med bare føtter på pedalene, hælene på dashbordet og bilen full av tyllskjørt. Lekkert! Følte nesten at det var en liten episode med Sex and The City inni der, haha! Kameraet ble lagt igjen, men jeg kan prøve å forklare antrekket mitt for denne gang. Neste gang skal det kapres, lover! Jeg hadde på meg en svart, langermet off shoulder body, med et nydelig tyllskjørt fra Cathrine Hammel utenpå. Hælene jeg hadde til er jeg helt obsessed med. De er fra det italienske merket Ash, og ankelhøye i semsket skinn med split front. Ohhh, jeg må vise dere en gang! Over skuldrene slengte jeg på meg den semskede skinnjakken min, og i hånden bar jeg den svarte og hvite splatter vesken fra Chanel for å sprite det hele opp litt. Jeg følte meg riktig så fin!

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “About last night

 • Susannecasandra
  Dette antrekke hørtes kjempe fint ut 🙂 håper du får vist noen bilder av den en gang 🙂

 • Susannecasandra
  Hvor er bodyen fra ?

 • Tora
  Oj! Det antrekket ville jeg gjerne ha sett bilder av! Håper du hadde en fantastisk kveld 🙂

 • Amanda
  Har du enda en Chanel-veske nå??? Trodde du skrev du hadde stramt budsjett pga leiligheten og Boy-vesken….. *jealous* 🙁

 • Margrete
  Kan jeg spørre hvorfor du valgte å skaffe deg en gutt og ikke en jente når du skulle få valp? Var det for å slippe å ha hund med løpetid? 🙂

 • Åh, elsker tyllskjørtene til Cathrine Hammel… Du så sikkert smashing ut 🙂

 • Your blog is so beautiful! 🙂

 • Hehe, fikk SATC vibber av bildet 😉 Hehe!

 • Den dagen du byttet design gjorde denne frøkna det også. Hun kopier seriøst alt du gjør. Av blogginnlegg og bilder. Er det lov? Tenkte jeg vill si i fra. http://nouw.com/victorialouise

  • Hei Tina! Hmm, jeg har ikke hørt om det før. Synes hun hadde en veldig fin blogg og synes i grunn ikke det var særlig med kopi 🙂 Men nei, direkte kopiering er absolutt ikke lov om det skulle forekomme.

 • Elsker tyllskjørtet! Håper dere hatte en flott kveld! ?

 • Ingrid
  Hei! Kan jeg bare spørre om hvordan du redigerer bildene dine på instagram? Spesielt hvordan du får den rammen, og at de får lik form hver gang? ?

 • Sara
  Hei Eirin! Først må jeg starte med å si at jeg bare elsker hele deg og bloggen din! Du inspirerer så mye og jeg føler du er en av få som fortsatt er genuin(i motsetning til veldig mange andre av dine bloggkollegaer), så tusen takk for det og en stor klapp på skulderen! <3 Jeg har et spm ang din Chanel "cload", hvor har du kjøpt den? Regner med du har kjøpt den på brukt? Denne er to die 4! Hvis jeg ikke husker feil har du tidligere hatt innlegg om eBay, men kunne gjerne tenkt meg et oppfriskningsinnlegg der du deler dine erfaringer til eBay/Finn etc, eller hvordan du går frem ved beslutning om å investere i slike skatter 🙂 Tusen takk for svar! Stor klem fra bysarahalm

  • Hei Sara! Tusen takk for herlig tilbakemelding, det varmer 🙂 Den er kjøpt på eBay! Ventet på den i typ over et halvt år før den skulle dukke opp.. Vanskelig å oppdrive! Stemmer at jeg skrev om eBay tidligere, men det blir nok dessverre ikke noe oppfølgingsinnlegg foreløpig. Kanskje ved en senere anledning! Klem

 • Maren
  antrekket hørtes veldig fint ut! Kunne du ikke tatt bilder av det? 🙂

 • Nope. Ikke bra nok. Hehe. Bilder, takk. ;D Vi gleder oss til å se nærmere. Ha en superduper dag! ;0)

Comments are closed.