Bilder

Parasoll, hagemøbler, lysslyngeglasskaraffel
betongpotter, pute, lyslyktplante

· It’s all about the atmosphere ·

Hodet mitt er fylt med interiør om dagen, og jeg storkoser meg. Jeg elsker å innrede, hadde jeg ikke blogget hadde jeg blitt interiørkonsulent! Denne uken er det fokus på uteplassen, og med tanke på at det er første gang jeg får min egen veranda og uteplass, er det veldig stas for meg. Jeg glemmer aldri da bestevenninnen min og jeg lå og vippet på solsenger på småstein i fjor sommer utenfor inngangspartiet mitt, mens vi drømte oss bort og snakket om ‘den dagen jeg får meg en skikkelig uteplass’. Nå som vi går mot varmere tider er det viktig for meg å skape et lunt og hyggelig uteområde, hvor jeg kan tilbringe sene kvelder med alt fra reker og vin, til grilling i solsteiken med gode venner. Over har jeg laget en liten kollasj med ting jeg ønsker meg! Sittegruppen og vannkaraffelen er allerede bestilt, og jeg gleder meg til å få det på plass. Ser også for meg at lysslyngen kan bli veldig fin og stemningsfull når mørket senker seg om kveldene. I morgen flytter jeg inn i mitt nye hjem, og jeg er så spent ♥

My head is filled with interior these days, and I love it. If I wouldn’t be a blogger, I would love to work as an interior consultant! This week is all about the outdoor interior. I have never ever had an patio or something like it before, so this is really exciting for me. I remember me and my best friend tanning on tilting sunbeds that where placed on rocks last year outside my house, and we were talking about how it would be ‘when I got a real patio’ where we could hang out in the summer. Now I have it, and I’m really looking forward to spend late nights with shrimps, wine and barbecuing outdoors this summer. I made a collage with things I like, and the furnitures and the water container in glass with the rose gold tap is already ordered. Tomorrow I’m moving in and I barely can’t wait! After one and a half year being patient it feels so good to finally have my very own place.

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Inspirasjon til uteplassen

 • Susanne casandra
  Deilig å endelig få en veranda 🙂 alt dette du viser var kjempe fint 🙂 likte at du kom med litt utemøbler har 22 kvadrat’s veranda selv å trenger å oppgradere møbelene 🙂 så gøy at du flytter inn i morgen 🙂 lykke til , gleder meg til å se bilder:) ha en fin fredag 🙂

 • Har så lyst på en slik sittegruppe men har ikke plass til den på vår lille veranda, får bli når vi flytter til noe som er større 😀

  http://christineiversen.blogspot.com

 • Susanne
  Jeg er så glad på dine vegne! Du fortjener alt du får. Og du er virkelig dyktig.

 • Nina
  Lykke til med innflytning i morgen!! :):)

 • Anne Mette
  Åå gratulerer! Jeg flytter også inn i leiligheten imorgen, den er vel og merke bare leid, men det er førte gang jeg flytter alene/hjemmefra, så jeg gleder meg så masse!

  Lykke til med innteriørshoppingen, det er jo så gøy å lage sitt helt eget <3

 • Julie
  Jeg er så ekstremt glad og stolt på dine vegne! Tenk på alt du har oppnådd i løpet av åra <3 kos deg masse med å innrede det nye hjemmet ditt. Gleder meg masse til å følge deg inn i et nytt kapittel!

 • Å, så masse fint!!
  Det er så kjekt å innrede og planlegge interiør , kos deg masse!!

 • Anniken
  Det er så deilig med egen uteplass nå når våren er her og sommeren nærmer seg! Gleder meg passe til solfylte dager og sene kvelder med grilling og godt selskap! 🙂

 • marte
  Har du sett på møbler fra Slettvoll?:)

  Mener du sa du var der inne!

 • kristin
  Du har sikkert alt hørt om granit, men den svenske butikken is to die for. sykt mye fint, og spesielt når det kommer til lysslynger 😀 check it out 😀

 • Margrete
  Noe av det aller beste med bloggen din er at du er så flink å skrive varierte innlegg 🙂 Selv nå som du har det så travelt med flyttingen. Stå på, Eirin!! Jeg heier på deg <3

 • Å, så mye fint det finnes! *Drømmer seg bort*

  ?

Comments are closed.