S u p e r p o w e r s

Black coffee in a batman mug
= morning superpowers.

Noen morgener trenger jeg litt ekstra superkrefter føler jeg, spesielt i dag. Denne uken er en av de mest intensive og krevende jeg har vært borti på så lenge jeg kan huske, foruten boklanseringen og alt som hørte med for litt siden. Det tar på å flytte, det er sikkert! Spesielt når man er 21 år, kvinne, og skal ta ansvar for alt. Det er morsomt, for i starten følte jeg ikke at verken håndverkerne eller noen i byggeprosjektet tok meg alvorlig som et resultat av noe jeg mistenker var en ren reaksjon av både alder og kjønn. Jeg var så frustrert til tider, dere aner ikke. Men hey, the tables has definitely turned, og det er en god følelse! Female superpowers – mer av det. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg klarte å sjonglere alle de andre ballene jeg har i luften samtidig som flyttingen om dagen, men akkurat denne uken må jeg nesten bare akseptere for meg selv at ballene blir nødt til og ligge på hyllen ut uken. Det skal bli godt å komme i hus, og senke skuldrene. Jeg føler ting blir litt halvveis her inne denne uken, og det hater jeg, men sånn blir det bare akkurat nå. Gleder meg til ting roer seg, for jeg har så mye inspirasjon og ideer som jeg ønsker å dele her inne med dere!

S u p e r p o w e r s

What would Batman do?

S u p e r p o w e r s

...

S u p e r p o w e r s

Når jeg stresser og kjenner at det er like før kroppen sier stopp, skygger jeg banen. Jeg logger av sosiale medier, og finner frem treningstøyet. Er jeg veldig urolig og har mye i tankene, går jeg for Bikram Yoga. Er jeg frustrert og trenger å få utløp for ting, går jeg for styrke og kickboksing. Trening redder meg alltid gang på gang, og jeg elsker det! I dag starter jeg dagen min på Aktiv365, og deretter er det duket for kontortid før jakt på skyvedørsgarderobe. Senere kommer sofaen min fra Bolia, og jeg gleder meg SÅ mye til å se den live i leiligheten. Gleder meg til å vise dere!

Previous Post
Next Post

31 thoughts on “S u p e r p o w e r s

 • Susanne casandra
  Dette er så spennene synnes jeg, gleder meg til du er ferdig flyttet inn:) ikke tenkt på at bloggen blir Sån halvveis det er kjempe forståelig vi blogglesere vet jo at du holder på å flytte å det er tungvint. Jeg tenker du kommer sterkere tilbake når du bare har komme i hus 🙂 masse lykke til videre 🙂 å ha en fin torsdag 🙂

 • Hvis det er noen som har superpower her så er det nettopp deg! Stå på, det blir verdt det når du endelig får senket skuldrene i et helt eget og egetdesignet hjem! Du er bra <3

 • Caroline
  Lycka till med flytten Eirin, ser framemot att se allt när det är klart! Det är helt förståeligt att du inte kan uppdatera lika mycket som vanligt så oroa dig inte om det, jag förstår verkligen att det är stressigt just nu! Kram!!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk for forståelsen, Caroline! Kram!!

 • Vilde
  Syns du gjør en kjempe jobb jeg! Har et lite spørsmål da, du la ut en sang på snap, hva heter den? Hørtes ut som en veldig fin en. Masse lykke til med garderoben og innflytningen. <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Vilde! Den heter Piano – Ariana Grande 🙂

 • Vilde
  Syns du gjør en kjempe jobb jeg! Har et lite spørsmål da, du la ut en sang på snap, hva heter den? Hørtes ut som en veldig fin en. Masse lykke til med garderoben og innflytningen <3

 • «Akseptere for meg selv at ballene blir nødt til og ligge på hyllen ut uken» hahahaha hærregud, æ tar ting alt førr bokstavli kjenne æ!

 • Sara Katrin
  Hei Eirin!

  Ny leser på bloggen din 😀 Har ikke fått lest skikkelig på den enda, men har hvertfall vært innom noen ganger og smugkikka litt 😀 Kan ikke si noe annet enn at du er veldig flink. Elsker bildene dine og utstrålingen din 🙂

  Kjøpte forresten boken din igår, og allerede nå er den ferdig lest ut. Må innrømme at jeg var litt usikker på om jeg skulle kjøpe den, da jeg tenkte at det ikke var helt min type bok. Men da var jeg innom bokhandelen og surra litt, så jeg plutselig boken din på topplistehylla og da måtte jeg bare slå til. Damen bak disken kunne blant annet fortelle meg at boken hadde blitt bestilt inn flere ganger, men den hadde fortsatt ikke kommet da den var så populær at forlaget sleit med å lage ut nye eksemplarer. Boken jeg kjøpte, var den siste som var igjen – så der var jeg heldig.

  Må bare si jeg syns du skriver veldig godt. Du formulerer deg meget bra og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg blei veldig gira og motivert på å få en ny start. Jeg er arbeidsledig på det sjette året og er som alltid i gang med å finne en fast jobb. Skal innrømme at jeg sliter litt med motivasjonen, da jeg er så dritalei av å møte avslag og motstand hele tiden. Men pågangsmotet eksisterer hvertfall, og den er heldigvis såpass stor at jeg velger å ikke gi opp. Nå tar jeg det jeg får og ser meg fornøyd med det inntil videre.

  Nå er jeg også forhandler i et selskap som heter Forever Living. Dette fungerer bare som en hobby akkurat nå, men fra og med mai har jeg bestemt meg for å ta litt ekstra grep og gjøre den til noe mer enn bare en hobby. Dette trenger jeg – både for livskvaliteten sin del, men også fordi jeg er lei av å være i den situasjonen jeg er i. Den river virkelig hele energien fra meg, som du sier i boka di, så nytter det ikke la det påvirke så mye at det blir en svakhet. Det skal heller bli min styrke å komme meg ut av det, og det er jo det jeg gjør nå.

  I tillegg til det har jeg også kjøpt meg masse nytt treningstøy. Det er ikke av det fancy slaget, men det er hvertfall godt nok nå i starten. Skal også prøve å få hjelp med legen til å skaffe en PT, slik at jeg kommer meg skikkelig i gang med treningen. Hva er vel egentlig vitsen med å kjøpe treningsklær om det ikke skal brukes? Nå til helga reiser jeg også hjem til moren min for å hente sykkelen, så fra og med neste uke blir det sykkelturer minst en gang om dagen.

  Jeg har også planer om å ta en skikkelig vårrengjøring i leiligheten. Tømme skap for masse ubrukelige klær, sortere opp papirer og bare få en ny start. Kjenner det skal bli deilig å forberede sommeren med en helt ny giv.

  Motivasjonen min for dette har alltid vært der, men viljestyrken har derimot blitt lik null. Jeg kommer meg aldri igang! Men etter å ha lest boken din, så har jeg fått tilbake lysten om å komme meg igang og nå har jeg bestemt at det skal skje fortløpende.

  Så jeg vil bare avslutte kommentaren med å si takk for en veldig fin bok og for at du har motivert til å få en ny og bedre start på både livet og året. Du er helt rå og jeg håper du fortsetter den gode jobben du gjør 🙂 Kan forresten nevne at jeg har familiemedlemmer og venninner som ønsker å lese boken din sjøl. Så du får ta det som at du har gjort en god jobb. Du er steinflink, frøken! Fortsett slik 😀

  Stor hilsen og klem fra din nye leser Sara Katrin 🙂

  • Eirin Kristiansen
   For en herlig tilbakemelding å lese på morgenkvisten. Tusen takk for en nydelig og oppløftende kommentar, Sara Katrin! Du er gull :* Stor klem fra meg!

 • Annika
  Hei Eirin! Du har en kjempefin blogg 😀 jeg lurte på hvilke skrifttype du har på teksten «make everyday beautiful» på headeren din?
  Håper på svar 🙂

  Mvh Annika

  • Eirin Kristiansen
   Hei Annika! Det vet jeg dessverre ikke 🙁

 • Lykke til med innflytting, det kommer til å bli så bra! Gleder meg halvt ihjel til å se ditt lekre nye hjem 😀

 • Meg
  Hei Eirin 🙂 Jeg har lest bloggen din i snart 1 år og du inspirerer meg så mye! Du virker virkelig som et fantastisk menneske og har en utrolig utstråling! Ville bare si det 🙂 Nå skal jeg ha meg en pulsklokke og lett mye. Valget står mellom polar m400 og suunto ambit2 r. Ser at du har suunto ambit 3. Har lest en del om at de ikke er så bra i kombinasjon med iphone og mac. Hva er dine erfaringer med dette? Klem fra meg <3

  • Eirin Kristiansen
   Så skjønn du er, tusen takk <3 Jeg er utrolig fornøyd med klokken min, men kobler den aldri opp mot verken mac eller iphone. Rett og slett fordi jeg ikke har behov for det føler jeg, da jeg for det meste gjør 'indoor training' og har full oversikt over alle øktene mine på klokken. Klem!

 • Stine
  Var du russ da du gikk på VGS? Syntes det er et så stort press om det å være russ, ha den fineste bilen, pappa betaler og hele opplegget rundt russetiden. Skal begynne på påbygg til neste år og har bestemt meg for at russ er noe jeg ikke ønsker å være. Ikke fordi jeg ikke har råd til det eller at jeg ikke ønsker å være sosial med andre, men fordi jeg ikke har behovet for det. Alle planlegger i denne tiden for til neste år, mens de ser ut som et spørsmålstegn når jeg sier at jeg ikke ønsker å være russ. Har heller lyst til å bruke pengene på reiser og det å oppleve verden. Ønsker å reise en ny runde til USA og samtidig få oppleve Australia, Singapore, Dubai osv. Er en mer opplevelse for livet etter min mening.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine! Jeg var russ, men jeg var ikke så veldig mye ‘med’ som normalen, kan man si. Mye fordi det du snakker om når det kommer til press. Jeg hadde heller ikke så mange gode venner å feire denne tiden med dessverre. Hadde jeg hatt det, så tenker jeg i dag at jeg kunne ønske jeg tok meg mer ut og koste meg denne tiden. Det er tross alt bare en gang i livet! Men det må du nesten føle litt på selv – det tok meg nesten 4 år å innse det, for før hadde jeg helt samme tanker som deg. Klem

 • Signe
  Ååå, virker som om du har det veldig bra for tiden!! Vel fortjent 🙂 Vet ikke om du har hørt om Zinzino, men de har verdens beste kaffe, værtfall i følge meg, haha 😉 Bare et lite tips, i tilfelle du har lyst på barista-sett i den nye leiligheten din <3 klem

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Signe! Dette skal jeg SÅ sjekke ut 😀 Takk! Klem

 • Helene
  Hei Eirín, jeg lurer på en ting. Nå som du har hatt så stor suksess med bloggen din føler du at du skylder foreldrene dine noe? Jeg tenker sånn økonomisk. Hjelper du dem å betale ned lån osv? Jeg vet at det kanskje er et litt privat spørsmål, men jeg vet at jeg hadde følt presset om jeg selv var i den situasjonen og har tenkt mye på det ettersom jeg selv nå starter å tjene en del penger på egenhånd. Foreldrene mine forventer ikke at jeg skal gjøre det, men jeg kjenner på at jeg kanskje burde gi de litt av kaken likevel. Gjør du det samme?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Helene! Jeg føler på ingen måte at jeg ‘skylder’ dem noe på den økonomiske fronten da jeg har klart meg på egenhånd så lenge jeg kan huske, og fordi jeg aldri bedd om en eneste femtilapp gjennom hele oppveksten – men skulle det oppstå økonomiske problemer og jeg har mulighet til å hjelpe, gjør jeg det selvfølgelig med glede.

 • Birgit
  Hei eirin! Hvor kjøpte du denne koppen?<3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den er fra en ‘tullebutikk’ på Lagunen, som jeg kaller det. Haha! Husker ikke navnet på den :O Ligger vis a vis Coop!

 • Antoinette
  Hei, bare lurer på hvorfor du ikke investerer i dyrere vesker som en Hermes Birkin, i stedenfor disse blogger-veskene absolutt alle har og som er rimelige i pris. Hvis du har råd til to-etasjers leilighet og kanskje snart 2 biler i en alder av 21, ville jeg hevet ønskene for samleobjekter 😀

  • Eirin Kristiansen
   Enkelt; fordi jeg ikke synes de er fine 🙂 Også skal det sies at budsjettet er superstramt nå, akkurat fordi jeg har gjort de investeringene. Det er dyrt med nybygg! Men mye bedre å investere i det enn en svindyr designerveske 😉 Hadde aldri trodd jeg skulle si det i en alder av 21, men fokuset mitt nå er på helt andre ting – som å få råd til å kjøpe alt fra toalettet til vaskemaskinen og flisene jeg ønsker meg. Hehe

 • Jeg er så imponert over at du har kjøpt deg en så stor leilighet i en så ung alder! Hurra for deg! 😀

Comments are closed.