What's in my lunchbox?

...

Jeg trodde aldri jeg skulle si at jeg gledet meg til matpakker igjen! Men jo, det kjenner jeg faktisk at jeg gjør nå. Det er jo så morsomt å være kreativ og ta med seg gode måltider på jobben. Økonomisk og muligens litt bedre for helsen er det også, da man gjerne unngår å kjøpe dyre og lettvinte måltider i nærområdet istedenfor. Jeg tenker dette kan være morsomt å starte en ny «what’s in my lunchbox today?» spalte, hvor jeg kan dele inspirasjon til innholdet i matboksen. Slik ser min matboks ut i dag! Sunn, god, fargerik og variert. Akkurat sånn jeg foretrekker maten min!

I never thought I would say that I’m looking forward to bring my lunch in a box again now that I have a office in the city! But yes, I actually do. I mean, there’s so many ways to be creative with the food! And the best part? It’s more economic as well. Then I’ll don’t have to buy myself unhealthy and expensive fast food everyday at work. I was thinking about making a new column called «what’s in my lunchbox today?». What do you think about that? I’d love to share healthy lunchbox tips for work/school with you guys. Here you have today’s yumminess!

What's in my lunchbox?

 

Mmm..

 

What's in my lunchbox?

Today’s lunchbox
is filled with..

4 knekkebrød 4 crispbreads
Friske agurkskiver Fresh cumcumber slices
Kyllingpålegg med paprikaChicken with bell pepper spice
Nøtteblanding med bringebær Nut mix with fresh raspberries
GrønnsakssmoothieVegetable smoothie
Mini gulrøtterMini carrots

What's in my lunchbox?

Love/hate

Jeg har et elsk/hat forhold når det kommer til det å spise sunt i ukedagene. Jeg hater det fordi jeg har helt dilla på alt som er søtt, spesielt bakverk. Det er det beste jeg vet, også er jeg så glad i å bake! Men jeg elsker det fordi det gir meg så mye overskudd i hverdagen om jeg først klarer å styre unna. Jeg føler meg rett og slett en million ganger bedre. Så da blir det liksom verdt å vente til lørdagen likevel! Ukens høydepunkt.

I have this love/hate feeling when it comes to eating healthy in the weekdays. I hate it because I absolutely love everything sweet, and not to mention pastries. I love to bake! But on the other hand I love it because it gives my so much energy. So it’s kind of worth waiting for the Saturdays! 

What's in my lunchbox?

 

· Enjoy the rest of the day ·

 


Previous Post
Next Post

38 thoughts on “What’s in my lunchbox?

 • susannecasandra
  Dette så kjempe godt ut ! 🙂 Jeg er for at du lage et innlegg av og til med hva du har i matboksen 🙂
  Det gir mange tips til hva de kan ha med seg ! ( å det trenger vertfall jeg ) hehe 🙂 synnes det blir litt kjedeg med det samme hele tia. 🙂
  Du er så flink til å ta bilder Eirín 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det er jeg også! Takk for det 🙂 Klem!

 • Marie D.
  For en knallgod idé! Sitter selv mye på lesesalen, og da er en sunn og god matpakke et must, men er ikke alltid like lett å komme på noe som frister og som holder seg godt i matboksen. Gleder meg til innleggene i denne nye spalten! 🙂

 • Anine
  YEY! Dette var et bra innlegg. Matpakkeinnlegg kan du gjerne ha mer av 😀
  Også vil jeg bare si at jeg har kjøpt og lest boken din fra perm til perm! Og jeg må bare si at det var trist å lese om bulimien/anoreksien din, og glad for at du har kommet deg ut av det! 🙂 Ha en super dag! Heier på deg <3<3

 • Denne spalten kommer jeg til å like! Inspirasjon til studenter som ønsker å bytte ut tørre brødskiver er gull! 🙂

 • Mari
  JA til denne spalten!!! Jeg trenger virkelig inspirasjon til matpakke! Skolematen min går i brødskiver med enkelt pålegg som blir litt kjedelig i lengden, i tillegg til at det ikke er så sunt siden jeg spiser mye brød hver dag.. Så tommel opp for slike innlegg 😀
  Klem!

 • Ja takk til flere slike innlegg! Er det noe jeg strever med i hverdagen, så er det å finne ut hva jeg skal ha med til matpakke på både skole og jobb, hehe 😛 Brødskive blir fort så kjedelig, må få variert litt 😀

 • Silje
  Hei Eirin?
  Dette så skikkelig deilig ut å ha med på jobb til lunsj! Men jeg bare lurer på om du setter dette i kjøleskap før det skal spises? Maten blir vel ikke noe god hvis den ikke står kaldt? Hehe kanskje teit spørsmål, men har også lyst til å lage slike lunsjer å ha med på jobb?
  Ha en super dag videre! Du er en stor inspirasjon ☺️☺️

  • Eirin Kristiansen
   Hei Silje! Jeg har heldigvis kjøleskap på kontoret. Det er kjøkken der nemlig. Heldig med den 😀

 • Henriette
  Det så super godt ut!! Jeg er på utkikk etter en ny vannflaske og din var virkelig lekker, hvor har du kjøpt den? ?

  • Eirin Kristiansen
   Den er fra treningssenteret jeg har begynt på, Aktiv365 🙂 Bare vanlig vannflaske som jeg fyller opp igjen egentlig!

 • Vårild
  Jaa! Nå ble jeg kjempe glad! Matboksen min er alltid brød… kjedelig! Jeg gleder meg til denne spalten, vi trenger alle litt matboks-inspirasjon!
  – Vårild 🙂

 • Julie
  Hei EiriN.
  Hvordan blir timene fordelt nå? Er du på kontoret hver dag som en typisk 8-16.00 jobb så hjem og da har du helt fri fra blogg/sosiale medier? Om du skjønte hva jeg mente. Klem:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Julie! Ja, det stemmer. Målet mitt er kontortid fra 9-17 🙂 Deretter skal jeg prøve å «skru av» så godt jeg klarer. Klem

 • Sølvi
  Super ide 🙂 så kjempe godt ut 🙂 gratulerer med dito eget kontor. Tenker det skal bli godt å få ett litt større skille mellom privat og blogg 🙂

 • Så gøy med slike innlegg!! Det trenger jeg, jeg er nemlig ikke så glad i matpakke så litt inspo tas i mot med stor takk 🙂

 • I dag kjøpte jeg boken din, og jeg leste den ut på 1 time!! Flott jobb, som alltid! Du fortjente et eget blogginnlegg på bloggen min <3 Ta gjerne en titt (
  http://m.xplor.blogg.no/1460562143_kjre_eirin.html )
  Stor klem!

  • Eirin Kristiansen
   Jeg ble som sagt helt rørt, Janne! Dette var nydelig skrevet. Tusen tusen tusen takk <3 Klem

 • Trenger absolutt inspirasjon til matboksen, så denne spalten er helt perfekt! 🙂 Du tar bare de fiiineste bildene, har aldri sett noe som frister mer enn den lunsjen der, hihi! Jeg tar frem boken din flere ganger om dagen nå og bare blar litt, og det gjør underverk for inspirasjon og motivasjon. Er helt forelsket i boken din, måtte bare skrive et lite blogginnlegg om den også 🙂 Gratulerer så mye med utsolgt 1. opplag, du er helt rå!

  • Eirin Kristiansen
   Så kjekt å høre, Kjersti 😀 Jeg kikket på innlegget ditt nå, herregud så snill du er. Nå ble jeg glad <3 Klem

 • Kamilla
  Tommel opp for flere slike innlegg 🙂

 • Karoline
  For en god idé! Inspirasjon til matpakken tas mot med stor takk 🙂 Er enig med deg at det er elsk/hatforhold til sunn hverdag, men selv velger eg å spise sukkerfritt og sunt i ukedagene og så spise mindre sunt/sukker i helgene. Det passer meg fint og da koser eg meg med både den sunne maten i hverdagen og i helgene 🙂 Og skulle eg få lyst på sukker i hverdagen sier eg bare til meg selv at «eg ikkje spiser sukker i hverdagen» og velger derfor noe som både er veldig godt og sunt. Fungerer overraskende fint bare man bestemmer seg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det er akkurat det. Alt handler om mentaliteten og å komme seg over den verste knekken 🙂

 • Nå ble jeg faktisk inspirert til å glamme opp min egen matpakke. Det er jo egentlig ikke så vanskelig, må bare bestemme seg for det.
  Jeg synes alltid dagen er mye bedre når man har en god lunsj å glede seg til. Gratulerer med boken din forresten.

 • Maria
  Hei! Bor og jobber i London,så derfor tenkte jeg bare å rette noe som de engelske leserne dine antageligvis ville ha stusset over haha! Knekkebrød på engelsk kan ikke oversettes direkte (ettersom crispbread er noe HELT annet) hvis du skal oversette Knekkebrød i framtiden, er det nok best å kalle det «Ryvita» som de fleste kaller det her 🙂 Bare itilfelle noen av dine engelske lesere spør deg i framtiden om hvor de kan få tak i den type «crispbread». crisps = potetgull, så kan fort bli feil! Gratulerer med bok, forresten! Lanserer du bare i Norge? Hadde vært kult å lese!

  • Eirin Kristiansen
   Takk Maria 🙂

  • Marie D.
   Hei, ‘crisp bread’ er den korrekte oversettelsen på knekkebrød. Har aldri opplevd at dette har blitt forvekslet med ‘crisps’ (potetgull). ‘Ryvita’ blir i mine øyne feil, da dette kun er et hvilket som helst knekkebrødmerke.

 • Kristin
  Hurra for lunchbox-spalte! 😀 jeg var så flink til å ta med god og sunn niste før, men i det siste har det blitt alt for lite nistemat og bare kjøp, og det har jeg absolutt ikke råd til som student. Trenger litt ny inspirasjon for å begynne på igjen 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det er lett for å skli ut i denne vanen.. Husker det selv da jeg jobbet i klesbutikk! Men denne gangen skal jeg virkelig holde meg 😀 Haha!

 • Henriette
  Åh, ja! For en super spalte 🙂 Jeg pakker med meg matpakke hver dag, så dette kommer til å falle i smak! Etter du tipset om et «matkort» har jeg lagd en egen konto til det, og bestilt kort. Har hatt det i to ukers tid nå, og det er jo helt genialt! Du er så flink til å komme med gode tips <3 Ha en super dag, Eirin! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Ikke sant det er genialt! Man sparer mye på det 🙂 Stor klem!

 • Inspirerende matboks! Og fin matboks! 😀

 • Annette
  Hei Eirin! Først og fremst, gratulerer med boken! Håper å få kjøpt den snart:-) Jeg lurer på noe. Du skrev på et bilde på instagram at du fikk et utbrudd da du var første gang i NY. Det samme har skjedd meg, virkelig ille var det óg. Men din hud har tydeligvis ikke etterlatt seg varige arr! Gikk alt bort av seg selv, eller gjorde du noen behandlinger etter dette? Skulle ønske jeg hadde din hud:-(

  • Eirin Kristiansen
   Hei Annette! Tusen takk 🙂 Det stemmer, jeg bruke La-Roche Possay produktene og jeg ble kvitt det fort! Ble helt overrasket :O Alt forsvant.

Comments are closed.