The cut out pants

The cut out pants

All about the eye-catchy details

Det er lite som skal til for å piffe opp et antrekk, spesielt med disse buksene i garderoben. De er så kule! Jeg fant de på H&M i NYC, og de er supercomfy på! Har man noen kule kicks som fortjener litt ekstra oppmerksomhet passer disse ypperlig, for her kommer de virkelig frem. Dette paret med gulldetaljer er fra Aldo, og er i mine øyne perfekte til det meste av hverdagsantrekk. Når jeg tenker meg om så er det sikkert ikke så vanskelig å lage noe ala disse buksene selv! Det er vel bare til å finne frem kjøkkensaksen og gå løs på et par svarte bukser med litt god stretch i? Superkult! Jeg elsker DIY-prosjekter, det er så mye hyggeligere å bruke klær man gjerne har addet en liten detalj til selv. Da blir de plutselig unike!

You don’t have to make a big effort to take an outfit from 9 to 10! Especially not with a pair of pants like these in your wardrobe.. I think they’re so cool! I found them at H&M in NYC, and the comfiness of wearing them… Ohh! Incredible. And hey, if you have a cool pair of kicks that you want to show the world, these pants is perfect for that. The black kicks with the golden details is from Aldo, and I think they pull it off quite good! But hey, while talking about the pants.. Why not throw yourself into a DIY-project? All you need is a scissor and a stretchy pair of skinny pants. Cut them just over your ankle on the inside, and voila – you got yourself a new pair. I love to add my own personal touch to clothing, it all of sudden gets more unique! xx

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “The cut out pants

 • Utrolig kule! Litt annerledes, men annerledes er bra! Tommel opp 🙂

 • susannecasandra
  Disse buksene er kjempe kule ! 🙂
  åsssen vill du si de er i str ?
  har bestilt et par men var litt usikker på åssen de var i str. 🙂
  ha en fin torsdag Eirín 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Jeg har 36, men synes den er stor i størrelsen. Hadde jeg kunne valgt igjen hadde jeg gått ned en størrelse i denne! Takk det samme 🙂

 • Elin
  Hei!

  Ville bare gratulere deg med utgivelse av bok! 😀 Jeg gleder meg til å få lest den, og jeg må bare si at du er et forbilde for meg. Selv er jeg introvert, og det er godt å kunne sette ord på noe som beskrive en selv så godt!

  Har du lest quiet av Susan Cain? The Power of Introverts in a World That Can’t Stop Talking.
  Jeg har ikke lest den selv, men jeg tenker at både din og hennes bok må få en plass i min bokhylle 🙂

  Klem fra jente 25 <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Elin! Tusen takk 🙂 Jeg har hørt mye om denne boken, og fått den anbefalt. Har veldig lyst til å lese den! Klem

 • Birgit
  Hei Eirin, elsket denne buksen så mye og må så at jeg likte boken din kjempegodt! Så gøy å lese<3

  http://www.hm.com/no/product/46985?article=46985-A&cm_vc=SEARCH

  Er dette den buksen du har på deg?<3 Klem

 • Har noen lignende selv fra Bik Bok, og de er så kule! Veldig glad i dem, og det er som du sier, de gir det lille ekstra til antrekket 🙂

 • Marthe
  Kan ikke du fortelle hva for noe nydelig du hadde i frokost eller lunsjbollen du viste på snap i dag? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Cottage cheese, vaniljekesam, solsikkekjerner, ripsbær, knuste linfrø, skivede mandler, kokoschips og honning 😀 Litt av alt godt jeg hadde liggende!

 • Den buksen er favoritten for øyeblikket hos meg, elsker at den er så komfortabel – og den lille detaljen gjør den litt mer spesiell 🙂

 • Mari
  Hei Eirin! Hvordan er lengden på buksene?? Har lyst til å prøve å finne de i butikk, men er ganske lang (180), så redd de blir litt korte, eller hva tror du? Veldig kule!?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mari! Jeg har ikke de lengste beina og er 169. Er redd de kan bli litt korte da :O De er helt perfekt til meg, og vanligvis er bukser akkurat litt for lange for min del!

 • Bente
  Hei Eirin? hvor har du kjøpt disse fine skoene ? Og er det ett navn på dem ? Hilsen Bente ?

Comments are closed.