Reklameinnhold for egen bok
How crazy is this!

· But no need to worry, there’s more! ·

Jeg trodde ikke mine egne øyne da jeg satt på kontoret i går kveld og fikk mailet over linken til denne artikkelen hos VG. Opplaget er helt tomt, og det har blitt solgt 4000 bøker på to dager. Jeg er så takknemlig, stolt og rørt at begeret renner snart over kjenner jeg! Dere er så fantastiske, og jeg elsker at dere elsker boken like høyt som meg. Til dere som har spurt meg om det er helt tomt og umulig å få tak i et eksemplar – don’t you worry! Mange bokhandlere over hele landet har fremdeles eksemplarer inne (Norli sier de har i de aller fleste), så det er bare til å ta turen til nærmeste forhandler. Da kan de enten fortelle dere hvor dere kan få tak i den, eller de kan bestille den til dere fra nett. Jeg vet at det er noe lagerbeholdningen her også. Om ikke er det selvfølgelig mulig å sikre seg et eksemplar av det andre opplaget ved å forhåndsbestille her! Andre opplag er allerede i gang, så snart er bokhandlerne fylt godt opp igjen. Tusen millioner takk for alt av støtte og hyggelige tilbakemeldinger. Jeg blir helt rørt av dere ♥

I couldn’t believe my own eyes when I got this article on my email last night. My book sold out in only two days! Over 4000 copies.. That’s pure craziness! I could never imagine this happen, and I’m so thankful I can’t tell you enough. You’re all so incredible, and it makes me so happy that you love my book as much as I do! And if you don’t got it yet, don’t you worry. There’s more to come! And I also know that book stores all over the country still have som few left. And if not, they can order/locate it for you. If you want to be sure that you get a copy when the next edition is out, you can pre-order my book here. If you don’t live in Norway but still want to purchase my book – email ordre@norli.no. And again, thanks a million times for all the support! You send me so many cute pictures, you make me cry happy tears everyday. I love you to the moon and back! Have a great day.

Previous Post
Next Post

37 thoughts on “How crazy is this!

 • susannecasandra
  Dette er så gøy å lese, har fulgt deg en stund nå , å synnes det er så gøy at du oppnår målene dine, du er en sterk dame ! <3
  å du er veldig flink med jobben din, blir så glad vær gang jeg går inn på bloggen. har kommet et godt stykke i boken din nå, har sotte med tårer å smil rundt munnen gjennom hele boken. synnes du er så flink til å formelere ossen du mener ting er.
  gratulerer så masse igjen 🙂
  ha en fin onsdag ! <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen millioner takk, Susanne Casandra :* Det er så hyggelig å høre. Fin onsdag! Klem

 • Awesome! I’m very happy for you! 🙂 I love your blog so I imagine that the book is just as nice!

 • Marina
  Hvilken størrelse har du i pelsjakken din fra Mango?

 • Åh, jeg blir helt rørt selv <3 Jeg har ikke skaffet meg boken (enda!!), men jeg blir så utrolig glad og stolt på dine vegne! Gleder meg til å lese boken i nærmeste framtid.

 • Henriette
  Dette fortjener du så til de grader, skjønneste Eirin! <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Henriette! Du er alltid like god :*

 • Ida
  Jeg er så glad jeg kjøpte meg boken din allerede på lørdag. Hver side et lest og jeg elsket den!! Og det beste er at det er en bok som ikke leses ut, og jeg kan lese den mange ganger uten å gå lei! Applaus til deg flotte Eirin! Gratulerer så masse. Du har virkelig grunn til å være stolt. Stor klem❤️

  • Eirin Kristiansen
   Ikke sant!! Det er det jeg også elsker ved den 🙂 Tusen hjertelig, Ida. Stor klem tilbake!

 • Dette er virkelig fortjent! Men herregud… Vi er mer like enn jeg var klar over altså. Dette med faren din er som å lese min egen oppvekst.. Veldig spesielt å lese det, for det er ord jeg kunne skrevet selv rett og slett. Min far var ikke tørrlagt på samme måte som din far har vært, men det siste året hadde han ikke rørt noe som helst (tidligere bare litt i ny og ne), og jeg har vært så uendelig stolt.. Dessverre varte ikke den gleden så lenge for noen av oss, da han gikk bort i forrige uke. Livet er urettferdig sånn.. Men boken din har hjulpet meg masse, for jeg kan mimre og le mens jeg leser den – det er så fint! Jeg unner deg all lykke fremover, og takk for at du deler dine historier! <3 Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Nei fy så fryktelig trist å høre, Charlotte. Nå ble jeg ordentlig lei meg her. Det var virkelig ikke noe hyggelig å høre fra søte og alltid så snille deg. Kondolerer på det varmeste 🙁 Livet er så skjørt og urettferdig. Godt å høre at boken kan hjelpe ørlite til i hvert fall. Stor klem!

 • Frida
  Jeg fikk boken i posten i dag, men jeg ble skikkelig skuffa. Under selve bilde coveret er boka helt svart, altså det står verken tittel eller forfatter 🙁 sååå det må jo være en feil?

  • Eirin Kristiansen
   Har jeg aldri hørt om! Send den i retur så får du ny! Det må jo være en trykkfeil ???

 • Vel fortjent! Gleder meg til å kjøpe den selv ♥

 • Utrolig gøy! Detre fortjener du – gratulerer 🙂 Glad jeg kapret meg et eksemplar fra første opplag på forhåndskjøp! I dag kunne jeg ikke dy meg – jeg måtte lese den ut! Men jeg angrer absolutt ikke på at jeg leste den ut så fort, jeg kan fortsatt alltid bla tilbake når jeg trenger inspirasjon, og den pryder jo benken utrolig bra 🙂 Håper du får en riktig fin onsdagskveld, fine!

 • Sååå stas! Så du postet en link om at den kan sendes til utlandet. Er det fortsatt mulig nå? Evt blir jeg glad for om du kunne gitt meg nødvendig info sånn at jeg kan bestille den til New York:)) klem!

  http://www.christianehalbesma.com

 • Kristine
  Hei! Jeg forhåndsbestilte boken din 21. mars og har enda ikke mottat den i posten.. Er det noe galt med utsendingene? Klem<3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristine! Jeg har ikke noe med denne delen å gjøre, du må nesten kontakte forhandleren du bestilte hos. Håper det ordner seg 🙁

 • Nina
  Gratulerer så mye!! Vel fortjent!! <3

 • Merethe
  Etter å ha fulgt bloggen din i mange år, var det så stas å høre at du har kommet ut med bok! Har den liggende på nattbordet, så jeg kan lese litt hver kveld. Skikkelig inspirerende! Jeg heier på deg, Eirin! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Merethe. Det er hyggelig å høre 🙂

 • Gratulerer! 🙂

  har bestilt boken også ville jeg bare si at jeg synes du er et bra forbilde for andre.

  • Eirin Kristiansen
   Takk Ellie! Elsker navnet ditt forresten 🙂 Nydelig!

 • Renate
  Gratulerer så mye Eirin!! Jeg kjøpte boken din i går! Da jeg la meg klarte jeg selvfølgelig ikke å vente med og lese den. Jeg leste gjennom halve boken, sov i fem timer og så leste jeg resten! Kjempe fin bok og masse flotte bilder 🙂 Du er en kjempe inspirasjon!!

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk 😀 Så kjekt å høre, Renate!

 • Hei
  Eirin
  Jeg kjøpte boken din i dag og jeg har sitti helt til nå Og lest den. Jeg klarte ikke og legge den fra meg. Utrolig bra skrevt på alle måter. Og det inspirerte meg til og starte på nytt med min blogg. Tenke anderledes og være stolt over det jeg har. Utrolig bra bok.

  • Eirin Kristiansen
   Nå ble jeg så glad! Glad den kan være til inspirasjon. God helg <3

 • Ingeborg
  Så boken din i bokforhandleren og bare måtte kjøpe den! Gleder meg masse til å lese 😀 Og så fint cover da gitt, gjør seg fint i bokhylla 🙂

 • Silje
  Leste kronikken din i Aftenposten og måtte bare grine litt sjæl. Gleder meg til å lese boken din! Masse lykke til 😉

Comments are closed.