Reklame for egen boklansering

A successful book launchA successful book launchA successful book launchA successful book launchA successful book launchA successful book launchA successful book launchA successful book launchA successful book launchA successful book launchA successful book launchA successful book launch

A big ‘Thank you!’ to everyone who showed up

I går var en stor dag for meg, kanskje en av de største hittil. Det er ganske surrealistisk å si til meg selv at jeg lanserte min helt egen bok i går! Det er i grunn veldig stas, kjenner jeg. Jeg hadde både gruet og gledet meg til dagen i lang tid, men heldigvis gikk oppmøtet over all forventing. Bøkene ble revet ut fra hyllene på to timer, og jeg storkoste meg fra start til slutt. Jeg hadde fine folk med meg som kapret hele anledningen for meg gjennom kameralinsen, så et bildedryss har dere her! Tusen takk til alle som kom, og ikke minst takk til alle som har kjøpt boken min, «Miss Independent». Fra i morgen vil den være til salgs i alle bokforhandlere over hele landet! Håper den vil falle i smak, og at dere vil bli inspirert av den. Jeg har virkelig brukt lang tid og lagt mye krefter ned i denne, og jeg håper det skinner gjennom. Jeg hadde blitt veldig glad om dere kunne tagget Instagrambildene deres av boken med #missindependentbyeirin! Før jeg avslutter vil jeg også takke for alle de fine tilbakemeldingene. You’re simply the best ♥

Yesterday I can say was one of the biggest days in my life. It’s kind of crazy to say that I threw my very own and very first book launch! I felt so much nerves combined with excitement in my stomach before the event, and all I can say is that I had a blast from the start to the end. In only two hours my book where gone from the book shelves, and I’m out of words! So proud! A big thank you to everyone who showed up to buy my book and support me. It means the world to me. I hope you will love it as much as I do! Please tag your Instagram photos with #missindependentbyeirin! And hey, if you don’t live in Norway but still want to order my book – just email ordre@norli.no and they will fix everything with shipping for you. Lot’s of love!

Previous Post
Next Post

54 thoughts on “A successful book launch

 • Merete
  Hei Eirin. Så kjekt at boklanseringen var vellykket. Du er så flink og vakker. Kan jeg bare få spørre hvor den grønne skjorten du hadde på den på god morgen Norge er fra? Skikkelig fin ?

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Merete 😀 Den grønne skjorten er fra Zara! Klem

 • Ingrid
  Jeg forhåndbestilte boken din men har ikke fått den enda, så da var det jo ikke noe vits i å forhåndbestille den når den uansett kommer til til salgs i alle butikker i morgen.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ingrid! Å joda, ikke bekymre deg for det. Flertallet som forhåndsbestilte fikk boken i posten allerede torsdag forrige uke. Du har nok bare vært litt uheldig med levering, dessverre 🙁 Årsaken til forhåndsbestilling er at du skal være sikker på at du sikrer deg et eksemplar. Opplaget er allerede på vei til å bli tomt! Nå skal det trykkes opp flere 🙂 Og så sparer man jo noen kroner på å forhåndsbestille også! Håper du får boken i hendene i morgen. Klem E

 • Susanne casandra
  Såå gøy 🙂 skulle ønske jeg var der 😉
  Gleder meg så til boka kommer , kan jeg spør hvor antrekke er fra ?;)

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Buksen er fra Mango og toppen er fra H&M 🙂

 • Julie
  Gratulerer så mye Eirin!
  Var å kjøpte boken din i går hos min lokale bokhandler. Jeg virkelig elsker den, et kunstverk vil jeg kalle den <3
  Håper salget blir fantastisk!
  Stor klem fra meg!

  • Eirin Kristiansen
   Så utrolig kjekt å høre <3 Du er god. Tusen takk!

 • Line
  Veldig fin bukse 🙂 Du har ikke tilfeldigvis link til den?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Line! Det har jeg dessverre ikke..

 • Gratulerer så mye, kjære, vakre deg!
  En fantastisk bok! Tusen takk!
  Klem

 • Anne
  Som jeg gleder meg til å lese den! Kommer ikke tilbake til Norge før juli, så dersom jeg klarer å vente helt til da (boka ligger nemlig hjemme allerede ettersom den er forhåndsbestilt) blir det jo en helt fantastisk sommer-lektyre. Gleder meg dessuten til å la den inspirere meg i lange tider framover!

  • Eirin Kristiansen
   Håper du vil kose deg med den, Anna. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! Hihi <3

 • C. Marijana
  Er det bestefaren din man skimter foran deg på bilde 4 i mengden? Snakk om stalkerdetalj, men det var et awww-moment da jeg fikk øye på det. Gratulerer så mye med bokutgivelsen! Du har all grunn til å være stolt 🙂 mottok selv boken på fredag i posten, og den ligger alt som en interiørdetalj på sofabordet 😀 <3

  • Eirin Kristiansen
   Det er nok det! Han og mormoren min kom ens ærend fra Stavanger til Bergen på lørdag for å støtte meg. De er virkelig verdens beste <3 Koselig at du har boken min fremme, det setter jeg pris på :*

 • Silje
  Kjøpte nettopp boken din på ark.no så håper på å få den i posten i løpet av uka! Vil bare si at jeg ikke kan huske sist jeg har kjøpt en bok, og har hvert fall aldri kjøpt en type bok som dette, men i og med at bloggen din er et sted jeg går til for inspirasjon måtte jeg bare klikke denne boka hjem! Stå på videre Eirin, du virker som en super jente og er virkelig en stor inspirasjon 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Håper du vil elske den, Silje 😀 Tusen hjertelig!

 • Maria
  <3 Gleder meg til å lese boka de! Du er skikkelig inspirasjon, Eirin! Stå på!

 • Wæh må bare få kjøpt den, håper jeg finner den på en bokhandel her til uken 😀

 • Siri
  Gleder meg sånn til å så lest den!!

  Jeg forhånds bestillte den faktisk 22. mars men fikk den ikke innen boklansering, så da droppet jeg å komme. Litt kjipt men sånn er det vel av og til! Krysser uansett fingrene for at den snart dukker opp i postkassen min snart, er uansett glad jeg fikk kloa i den! 🙂

  Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Det var veldig kjedelig, Siri 🙁 Håper du får den i morgen! Klem

 • Andrine
  Håper du hadde en super dag! 🙂 Jeg hadde dessverre ikke anledning til å komme, men fikk en venninne til å kjøpe og få signert bok for meg 🙂 Gleder meg såå til å lese den! 🙂 Du er så flink og inspirerende, fine Eirin! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Så koselig Andrine, mener jeg husker det 🙂 Takk! Klem

 • Hei Eirín,

  Nå har jeg endelig fått boken og fått en fin hilsen fra deg også 🙂 Jeg har laget et lite blogginnlegg om det, hvis du har lyst å lese 🙂

  http://nouw.com/veronicaleirvaag/it39s-a-beautiful-day-24676338

  • Eirin Kristiansen
   Koselig, Veronica 🙂 Håper du blir fornøyd med den!

 • Så bra at dagen ble vellykket! Skal definitivt kjøre til byen i morgen for å kjøpe boken din! Gleder meg såå til å lese den, og bli bedre kjent med deg! Fy søren og flink du er?

 • Veronika
  Ingen av bildene vil laste :/ Har vært sånn lenge. Sliter veldig med å laste inn bilder på bloggen din.

  Gratulerer så mye! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det er så kjedelig.. Jeg er så lei teknisk, ting går i sneglefart og jeg river meg snart i håret av frustrasjon. Håper de får gjort noe med server denne uken. Har blitt lovet det for lenge siden 🙁 Beklager at du må lide av det

 • Ia
  Fy søren så vakker, intelligent, inspirerende og flott jente du er! Jeg gleder meg til å lese boken din og til å følge reisen din videre! <3 Verden trenger flere jenter som deg <3

  • Eirin Kristiansen
   Det var et fint kompliment <3 Tusen takk for det!

 • Hei skjønne Eirin <3 Jeg lurte på om du visste når de som forhåndsbestilte boken din på norli.no får boken i posten? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Julie! Nei, dessverre. Alt som har med bestilling og levering går naturligvis gjennom Norli eller Ark, der du bestilte. Jeg har ikke noe med dette å gjøre :/

   • Takk for svar 🙂 Ble så glad da jeg så den lå i postkassa i dag. Gleder meg SÅ til å lese den. For en nydelig bok. Ønsker deg en fin dag 🙂 Klem

 • Tine
  Hei 🙂 skal du reise rundt i Norge for boksignering? Rundt Oslo områdenne?

 • Så artig at du har skreve bok. Den boka må eg ta å kjøpe å lese. Eg glede meg ?? å elske bloggen din eg e innom den hverdag

 • Forhåndsbestilte boken og gleder meg til å lese den. Boken er nok rett rundt hjørnet.
  Må si jeg er imponert over innsatsen din og alt arbeid du legger i det du gjør. Ønsker deg en fin uke! 🙂

 • Vera
  Hi Eirin 🙂
  Is the book available in Norwegian only?
  I’m currently in Norway but don’t speak Norwegian unfortunately 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hi Vera! It’s currently only available in Norwegian, but hopefully in English as well after summer 🙂 I’ll let you know! Xx

 • Jeanette
  Jeg fikk boken i dag og har allerede lest masse i den! En kjempeflott bok må jeg bare si! Og jeg begynte seriøst å gråte av det du hadde skrevet om faren din. Så rørende og fint! Sitronformasjen uten sukker virker veldig bra,så den skal jeg teste ut en dag snart 😉

  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Så koselig å høre 🙂 Den måå du prøve, virkelig supergod <3 Klem

 • Malin
  Jeg må bare si..for en bok! Jeg er alt helt oppslukt, og det kun noen minutter etter jeg nå åpnet boken. Dette var klart oppturen på en ellers tøff dag, og jeg ser nå at jeg må lese litt hver kveld kun for denne fine følelsen og avslappingen, dette blir nå mitt avbrekk.
  Gratulerer med en fantastisk bra jobb, stå på vidre med den fine inspirasjonen du gir

  • Eirin Kristiansen
   Så utrolig hyggelig å høre, Malin 🙂 Tusen takk. Håper morgendagen blir bedre. Klem

 • Stine
  Elsker virkelig at du lever ut drømmen din, og akkurat denne drømmen om å skrive bok er også min store drøm, så jeg blir naturligvis uendelig inspirert av å se alt du får til!
  Virker som boksalget går over all forventing og jeg håper virkelig det fortsetter slik <3
  Når jeg ikke har mastercard regninger lenger skal jeg helt garantert kjøpe boken din.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine! Du er er god <3 Drømmer er bra, you can do it!

 • Synne
  Hei, kjære søte Eirin! Jeg heier på deg og synes det er veldig tøft gjort av deg å ha skrevet en bok! Den må jeg få kjøpt en dag 🙂 Hvilken størrelse har du i blusen? Den er så nydelig! Klem <3

Comments are closed.