· Problemer med avspilling? Klikk HER ·

God morgen! Ettersom at det var mange av dere som ønsket å se klippet fra jeg gjestet God morgen Norge i går, har jeg klart å få ordnet en direktelink til dere. Kvaliteten er ikke den beste om man ikke har Sumo, men alt er vel bedre enn ingenting! Nå sitter jeg ved kjøkkenøyen og jobber, men det er ikke mange minuttene igjen før jeg må fly avgårde. Jeg skal nemlig på TV2 Nyhetskanalen, og der kan dere se meg direkte fra klokken 10:00. Og etter det, hva skjer da? Jo, boklanseringen! Jippi! Endelig er dagen her. Vi sees på Ark Xhibition klokken 12:00! Kom dere ut i solen ♥

Previous Post
Next Post

53 thoughts on “Klippet fra God morgen Norge

 • Susanne casandra
  Masse masse lykke til i dag 🙂 <3

 • Frida
  Betyr det at boken kommer ut i vanlige bokhandlere i dag?:)

 • Heiii! Jeg og ei veninne stod opp ekstra tidlig for og se sendinga, du er så flink! Klem fra oss <3

  • Eirin Kristiansen
   Så hyggelig! Tusen takk, skjønninger 🙂

 • Satt benka og klar for å se de så klart,
  du er så vakker , og du er så inspirerende!

  Eg skal kjøpe boka sjølv om eg nesten ikkje klarer å lese pga. sjukdom,
  men ei og ei side skal nok gå, gleder meg til å kikke i den 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Regine <3 Forhåpentligvis er den litt lettere for deg å lese, enn en vanlig bok. Masse bilder og enkle lister i den 🙂 Stor klem!!

 • Marte
  Lykke til, nydligste eirin:) hvor er skjorten du brukte på GMN ifra?

 • M
  Du stråler! Jeg syns det er så herlig å klikke inn på bloggen din, du er så inspirerende og har så mange fine innlegg. Masse lykke til idag!

 • Sandra
  Boka er bestilt og jeg er sikker på at den kommer til å gi meg masse inspirasjon og tips slik som bloggen din gjør! 🙂

 • Ida
  Hei fineste Eirin❤️ Så klippet fra god morgen Norge i går, og det var så bra! Har kjøpt meg boken din i dag, og gleder meg masse til å lese! Kommer du forresten til å ha signeringer i Oslo-området? Hadde vært så stad med en hilsen i boken. Jeg er så imponert over alt du har fått til❤️ God lørdag og stor klem

  • Eirin Kristiansen
   Så hyggelig å høre, Ida 🙂 Takk for det. Det blir selvfølgelig signeringer i Oslo-området. Klem!

 • Irene
  Hei Eirin? kjøpt boka di i dag, gleder meg til å slappe av og kose meg med denne i helga ? du er så inspirerende ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Irene 😀 Håper den faller i smak!

 • Merete
  Hei. det var fantastisk å se deg på god morgen norge, du er så flink t! Jeg har bestilt boken din, gleder meg til å lese den. Kan jeg bare spørre hvor du har kjøpt den grønne skjorten? Lekker

 • Stine
  Kommer boken ut over hele landen? 🙂

 • Julie
  Kommer du til å ha boklansering i andre byen enn Bergen?

 • Elisabeth L
  Du er så pen på TV, Eirin, på blogge også selvfølgelig, men er alltid stas på skjermen! Alltid funnet deg veldig inspirerende, så kan ikke vente til jeg får lest i boka di! Blir det forresten bok signering andre steder enn Bergen? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Elisabeth 😀 Du er grei! Det blir signeringer rundt i landet, mer info kommer 🙂

 • Lisbeth
  Det var så gøy å endelig se deg i dag! Du er absolutt like søt i virkligheten som jeg fikk inntrykk av på bloggen 😀 har lest litt i boken allerede og den er fantastisk! Du er så utrolig flink <3

  • Eirin Kristiansen
   Det var koselig å høre, Lisbeth. Tusen takk <3

 • Margrete
  Du er kjempeflink! Jeg gleder meg masse til å få boken din i posten 🙂 Jeg vil tro den kommer på mandag, siden jeg har forhåndsbestilt den. Håper du koste deg på boklanseringen!! Hvilke steder kommer du til for boksignering? 🙂 God helg <3

  • Eirin Kristiansen
   Det gjør den nok, mtp. at det er a-post 🙂 Jeg er usikker på stedene, men vil oppdatere dere så fort jeg vet. Klem!

 • Bestilte boken din i går. Håper den dukker opp på mandag! Gleder meg til å lese 🙂

 • Jeg hadde tatt opp god morgen Norge siden jeg hørte du skulle være der 🙂
  Veldig fint intervju med deg på god morgen Norge 🙂
  Jeg har kjempelyst på boken din, så jeg har lønn neste helg og da skal jeg se om jeg ikke kjøper boken din 🙂
  Uansett så skal jeg kjøpe den 🙂

 • Sarah
  Hey Eirin!
  I’m from Denmark – Is it possible for me to buy your book? 🙂
  Our background is accurately the same, so I find SO much inspiration in you! <3
  You go girl!

  Love,
  Sarah

 • Veronica
  Hei kjære deg!

  Jeg kjøpte boken din og har ikke klart å legge den fra meg.. Den er virkelig fantastisk og veldig godt gjennomført. Den inneholder så mye forskjellig og interessant. Det er rett og slett en inspirasjonskilde fra ende til annen! Denne kommer til å bli lest i mye! Du har all grunn til å være stolt av deg selv 🙂 Ønsker deg en fin lørdagskveld, skjønne!

  Klem fra meg

  • Eirin Kristiansen
   Så utrolig hyggelig å høre! Kjempeglad for at du liker den. Stor klem tilbake <3

 • A
  Du er så skjønn, sterke og flinke Eirin!! <3 Har selv en mamma som er alkoholiker, så vet hvordan det er med venner som ikke aksepterer at man velger bort festingen og alkoholen. Man får et ganske annet syn på det, noe andre ikke helt forstår, dessverre.. Uansett: stå på videre! Gleder meg masse masse til å lese boken din 🙂

 • Eirin, du er virkelig et av mine forbilder. Jeg trodde jeg var den eneste i verden som heller ville vært hjemme en lørdags kveld, og jeg har såå mange ganger kommer med unnskyldninger for å slippe å dra ut. Jeg må hele tiden unnskylde meg for hvordan jeg er, og det er så slitsomt. Det er liksom ingen som forstår og jeg har opptil flere ganger fått så og si kjeft av venner som mener jeg er kjip, og at jeg må «skjerpe meg». TAKK for at du setter ord på det jeg har følt i alle år og for at du er så sterk! Ikke bare er du en inspirasjon med tanke på skjønnhet og mote, men du får meg til å akseptere at dette er bare sånn personligheten min er, og at det er faktisk greit å være segselv. Ingen skal lenger få be meg om å skjerpe meg!

  Stå på videre! Stor klem.

  • Eirin Kristiansen
   Takk for denne kommentaren, Mari. Det varmer hjertet mitt å høre at jeg er til hjelp for deg! Heier på deg. Klem E

 • Jeg kjøpte boken din i går, og har ikke klart å legge den fra meg. Du har gjort en utrolig bra jobb med den, og den levde virkelig opp til forventningene! Jeg likte den kjempegodt 🙂 Jeg skulle gjerne kommet på boksigneringen din i går, men jeg bor litt for langt unna. Men den var veldig populær også her (Gjøvik), da jeg kom for å kjøpe den i går hadde de bare tre igjen, og hun som jobbet der sa at de hadde solgt veldig mange av den 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen, tusen takk 🙂 Det var veldig kjekt å høre. Kanskje vi sees på en signering i nærheten av deg <3 Klem

 • Camilla
  Hei 🙂 jeg ville bare si at jeg synes det er å modig og fint av deg at du fortalte om faren din på gmn. Har selv vokst opp med en pappa som er alkoholiker, og jeg vet det er mange som har gjort det og gjør det i dag. Det er fint å høre at du har snudd det til noe positivt. For meg ble løsningen å kutte all kontakt ettersom han ikke ble bedre. Men jeg vil bare si at selv om det som regel går bra, så er det ikke alle som klarer å snu det til noe positivt, og jeg tenker at det ikke er noe skam i det. Ikke at du mener det, men jeg følte bare for å legge til det, i og med at jeg kjenner mange som sliter med dette. Så om noen leser dette, så er det fullt mulig å hjelp, du trenger ikke være alene 🙂

  Uansett så gleder jeg meg til å lese boken din, både de personlige historiene og inspirasjon om mote, velvære etc 🙂 du burde være veldig stolt av deg selv!

 • Benedicte
  Jeg vil ikke bli ferdig med å lese boken din. den gir meg så mye!

  • Eirin Kristiansen
   Det gjør meg så glad å høre! Heldigvis er det en bok man «aldri leser ferdig». Den kan plukkes opp når man trenger det, og det synes jeg er så fint med den 🙂 Tusen takk <3

 • Anette
  Jeg ante ikke at faren din har drukket! Jeg har vokst opp i samme omgivelser selv, og i likhet med deg velger jeg å la det gjøre meg sterkere, ikke svakere. Gratulerer med boklanseringen. 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk Anette 🙂 Nei, det er ikke så mange som har visst om det for å si det slik.. Tusen takk!

 • Stine
  Gleder meg til å lese boken din! Kjenner meg igjen i så mye du skriver, har selv vokst opp med en mor som hadde alkoholproblem og to brødre med narkotikaproblem, og jeg er også takknemlig for den motgangen jeg har møtt, for jeg har vært selvstendig og greid meg selv siden jeg var 16. Det er også lettere å innse når man blir eldre at det å ruse seg er ikke et valg noen tar for å såre andre, men fordi man sliter med noe selv. Det har i alle fall gjort at jeg ikke dømmer andre og kommer overens med så mange ulike folk.

  Og mange ganger har jeg følt at jeg må ha en unnskyldning for å være hjemme alene ei helg, for å kose meg med god mat, trening, ei bok eller film, for mange forstår ikke at jeg FAKTISK koser meg da, men tror heller at jeg er verdens kjipeste person. Tror at så lenge man liker seg selv, så trives man i sitt eget selskap. Ønsker deg masse lykke til på veien mot drømmene dine, det nailer du nok <3

 • C
  Jeg er så glad på dine vegne! Så herlig at du gjør det så bra som forfatter for tiden! Nyt suksessen og stå på videre 🙂

Comments are closed.