When girls lunch

The classic dilemma when girls lunch.. Salad or burger?

When girls lunch

· Lunch & quality time-out ·

God kveld fine dere. Håper at dere koser dere i denne fine påsketiden med nære og kjære. Selvom jeg ikke akkurat befinner meg på en snødekket fjelltopp med ski på beina så får jeg sannelig kost meg her i byen også. I dag lunsjet jeg med Cath etter BA-intervjuet mitt (synes det gikk veldig bra, kjøp avisen på lørdag!) og det var like koselig som alltid! Men en ting skal sies, og det er at jeg kjenner meg skikkelig matlei om dagen. Jeg gleder meg til å reise til NYC i morgen, og forandre alt av omgivelser og matvaner for en uke. Jeg vet ikke med dere, men det å reise gir meg alltid en helt ny glød kjenner jeg! Nå gjenstår bare siste rest av pakking, så er jeg all set. Snille pappa skal kjøre meg til flyplassen i morgen, og han røpte også at han hadde et påskeegg liggende å vente på meg i bilen. Hjelpes meg, hvordan skal det gå denne sommeren! Haha – who cares. Har dere noen gang tenkt over at alle er så opptatt av hvordan dem selv ser ut om sommeren, at de ikke legger merke til hvordan du faktisk ser ut til enhver tid? Så søte snille, ikke vær for harde med dere selv. Senk skuldrene – stress ned. Stup i påskeeggene å ta dere en velfortjent ferie! Viktig å kose seg vettu.. Natta ♥

When girls lunch

When girls lunch

Burger for me today, please.

When girls lunch

Nighty night!


Previous Post
Next Post

20 thoughts on “When girls lunch

 • Susanne casandra
  Dette så godt ut !:)
  Kos deg kjempe masse i NY. Så skjønn pappa du har 🙂

 • Malin
  Veldig sant, viktig å ikke la kroppspresset styre helt, man kan unne seg litt god mat iblandt! 🙂 nydelig jakke forresten!!
  Kos deg masse på tur 🙂

 • Du stråler virkelig! Det er godt å se<3
  Hadde hjemmelaget burger og en frisk salat i dag, best of both worlds!
  Gratulerer så mye med boken din, du fortjener all lykke og suksess 😀 vær stolt av deg selv, det vet jeg at jeg i hvert fall er<3 Gleder meg til å plassere boken inn i bokhyllen min! 😀
  God tur til New York!! Kos deg ihjel<3

  • Eirin Kristiansen
   Det er hyggelig å høre Veronica <3
   Mmmm, hjemmelaget er det beste 😀 Håper du kommer til å elske boken like høyt som meg! Stor klem og god påske.

 • Caroline
  God burger eller? Hvor spiste dere? 😀

 • Høres ut som en veldig fin dag 😀

 • Haha, Junk eller Salat- dilemmaet oppstår hver gang!! Jeg håper du får en fantastisk tur til NY! 😀

 • Emilie
  Hvilken restaurant er dette?

 • God tur til New York! <3

 • Anine
  Det virker som du finner så mange fine spisesteder og cafeer i Bergen, men hvor? Er selv fra litt utenfor Bergen, og har tilbragt mye tid i sentrum opp gjennom årene, men har enda ikke funnet noen sånne koselige steder som IKKE er Egon, Fridays, Peppes, Matbørsen eller lignende.. De begynner jeg å bli mektig lei av, haha 🙂

  Ha en strålende påske 😀

  • Eirin Kristiansen
   Nei, jeg gjør faktisk ikke det.. Haha! Er så lei maten og restaurantene i Bergen at du aner ikke.. Har samme dilemma som deg! Ender som oftest opp på det samme gamle.. Her er vi på Jacob Aall – helt OK sted synes jeg. Elendig service 9/10 ganger, men grei mat 🙂 God påske!

 • Helena Riise
  Hvor i Bergen spiste dere denne maten? Såg veldig godt ut!

 • Nam da! Den burgeren der såg virkelig digg ut! Fytti grisen så yummy, og den stilen din! <3

Comments are closed.