Annonse
Påsketulipaner
Singlet
Reiseveske
Hvite sneakers
Nike Air Force
iPhone deksler
Hvit skinnjakke
Cream strikkekjole
Grå strikkejole
Sweatshirt
Undertøy

· 15% off by using the code EIRIN15 at checkout ·

Det er sjelden Nelly slår til med rabattkoder i denne varianten, men nå får dere altså 15% rabatt på alle nyhetene deres, ved å oppgi koden EIRIN15 ved kassen. Høres ikke det bra ut så vet ikke jeg! Over har jeg plukket ut det som står høyest på ønskelisten min av alle nyhetene. Det er mye fint! Spesielt den lyse strikkekjolen til hvite sneakers og solbrun hud om sommeren.. Resten av utvalget kan dere se her! Ha en fin dag, skjønne ♥

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Everything 15% off

 • Susanne casandra
  Så gøy med rabbatkode:) alt dette var kjempe fint 🙂 god tur til NY:)

 • C
  Hei! Ser ut som rabattkoden bare virker på NLY sine egne merker, stemmer dette? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Nei, den skal virke på hele «omg is that new» kampanjen som er linket til. Virker den ikke? Jeg mailer Nelly asap 🙂 Klem

   • C
    Ikke hos meg iallefall 🙂 Takk!

   • Margrete
    Nei, den virker ikke

    • Eirin Kristiansen
     Nelly har koblet rabattkoden opp på feil kampanje, og jeg jeg har prøvd å nå dem siden i går – ser ut til at de fleste har tatt ferie. Er så lei meg for det. Så fort jeg hører noe skal jeg holde dere oppdatert å kommentere at alt er OK! Beklager, igjen. Klem

 • Betina
  Funker ikke på annet enn nly trend nei…..

  • Eirin Kristiansen
   Nelly har koblet rabattkoden opp på feil kampanje, og jeg jeg har prøvd å nå dem siden i går – ser ut til at de fleste har tatt ferie. Er så lei meg for det. Så fort jeg hører noe skal jeg holde dere oppdatert å kommentere at alt er OK! Beklager, igjen. Klem

 • Amalie
  Den virker ikke ?

  • Eirin Kristiansen
   Nelly har koblet rabattkoden opp på feil kampanje, og jeg jeg har prøvd å nå dem siden i går – ser ut til at de fleste har tatt ferie. Er så lei meg for det. Så fort jeg hører noe skal jeg holde dere oppdatert å kommentere at alt er OK! Beklager, igjen. Klem

 • Nathalie
  Vet du om den by Malene Birger reisebaggen, er det den største man finner av modellene?

Comments are closed.