Pictures by WeHeartIt

Inspiration for my new office

Nå er det ikke lenge til jeg får meg mitt helt eget kontor i byen, og med tanke på at det overleveres helt tomt, så har jeg et hav av muligheter når det kommer til interiør og innredning. Gjett om jeg koser meg med dette! Som om jeg ikke har nok med leiligheten.. Kan ikke klage! Stikkordene jeg har i bakhodet når jeg tenker på innredning av kontor er; stilrent, komfortabelt, organisert, innbydende, inspirerende, lyst, romslig og luftig. 

It’s not many days left till I get my very own office in the city, and it’s totally empty so I have endless options when it comes to interior and decorating. You could only imagine how excited I am, it’s so much fun! Maybe I should be an interior designer later in life, haha.. The key words I will have in the back of my mind when decorating my office will be; pure, comfortable, organized, welcoming, inspiring, bright and spacious.

Inspiration for my new office

· This is what I’m looking forward to with an office ·

Strukturerte dager med faste arbeidstider (om jeg klarer å overholde dem, hehh)
Mitt helt eget sted hvor jeg kan la kreativiteten blomstre uten å måtte rydde ting vekk etterpå,
eller la meg bli ufokusert / distrahert av alt fra kjøleskap, TV, eller at det ringer på døren! Angst for det..
Jeg gleder meg til å kunne kle meg opp hver morgen og faktisk bruke de fine klærne jeg har hengende i garderoben.
… Perioder med mye hjemmekontor blir det mye joggedress for å si det mildt! Hey Ugly Betty.
Jeg gleder meg til å dra inn til fine Bergen by hver eneste morgen, å smake litt på bylivet i kontrast med der jeg skal bo.
Jeg gleder meg til å få venner og venninner droppende innom på kaffe for en prat mellom slagene!
Jeg gleder meg til å lunsje i byen, eller hente meg en caffe latte fra nærmeste kafé i pausene..
Jeg gleder meg rett og slett bare til å ha et sted å dra til når jeg skal på jobb!

———

More structured days, working from 8am to 5pm. I can do it – I will do it!
My very own space where I can let my creativity bloom without having to worry about cleaning everything
away afterwards, or being distracted by everything from the fridge to the TV or the doorbell ringing.

I’m looking forward to get dressed every morning, and actually wear all the pretty clothing
I have hanging in my wardrobe. Periods with a lot of home office equals a lot of sweat pants days. Haha!

Just thinking about being in the beautiful heart of Bergen everyday makes me smile from ear to ear.
Getting friends over to my office for coffee and gossip in between breaks! Ahh.. Cozy!
Having lunch in the city, or just grabbing a coffee on the go whenever I want to.
Basically I’m just looking forward to have a place to go to work every day!

Inspiration for my new office

Jeg er tilbake fra New York 1. April – samme dagen jeg får overlevert nøklene. Det er spennende, det! Da blir det plutselig ikke så tungt å reise hjem fra drømmebyen likevel, når det er så mye å se frem til. Jeg har bestemt meg for at jeg skal investere i en stasjonær iMac slik at jeg får mer ut av arbeidet, og ikke minst for å slippe og drasse med MacBooken hver dag. Den kan like så godt bli spart til reise- og hjemmebruk! Har noen av dere en iMac? Hvis ja, er det å anbefale synes du? Jeg har lite erfaring med dem, og hadde satt veldig stor pris på tips fra dere. Klem ♥

I’m back from New York 1st of April – the same day I will get the keys for my office handed over. That’s so exciting! All of a sudden it’s not that hard leaving the city of dreams after all, when I have so much fun to look forward to when I get home. I have decided that I’m gonna invest in an iMac, so that I can have one stationary computer at the office, and a laptop at home and for travels. Do any of you have an iMac? Yey or ney? Xx

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Inspiration for my new office

 • Hanne
  Hei Eirin, først vil jeg si gratulerer så mye med bok! Ble overrasket når jeg leste det, men glad 😉 Kjenner meg igjen hos deg, og gleder meg til å lese!! Synes enkelte bøker har en litt stiv pris, men denne skal jeg faktisk ta meg rå til å spandere på meg selv 🙂 men ellers lurer jeg på hvilke hårprodukter du bruker? Og hvilken varmebeskyttende spray? Håper du tar deg tid til å svare 🙂 ha en fin uke i drømmebyen min ( og din ) og ellers en fin påske <3 kos deg masse , klem <3

 • I have an iMac. I have only an iMac and I miss having a laptop. Although big screen is defenitley something you need when you’re doing creative work. So defenitely yey! =) …I hope I’ll soon be able to afford a laptop also.

 • Hilde
  Imac er min aller beste investering! Så det er ikke noe å lure på, helt supert å jobbe på 🙂

 • Ida
  Hei! Ja, vi har en iMac og jeg elsker den <33 Den er like enkel som macbook bare mye større skjerm også troor jeg de fleste har større kapasitet. Du vil ikke ha vansker med å forstå den, ettersom den er helt lik som macbook når det gjelder hvordan du skal bruke den. Håper du kjøper noe du bli fornøyd med 😀 Kleem!

 • susannecasandra
  så gøy, med eget kontor , du har så fin intriør stil 🙂
  gleder meg til å se kontore ditt ferdig 🙂

 • Sol
  Jeg har en iMac i den største størrelsen, og jeg elsker den så masse! Designet er så utrolig deilig og rent, den er rask og siden skjermen er stor er det lett å lese skrift, og bilder kommer mye bedre frem. Blir enda mer inspirert når bilder fyller hele skjermen, som er over dobbelt så stor som min vanlige bærbare pc.

 • Henriette
  iMacer er utrolig gode! Varer lange og god kvalitet, som resten av Apples produkter 😉

 • Så herlig! Gleder meg til å se hvordan det blir 🙂 Har ingen erfaring med iMac – men har en ekstern thunderbolt (27″) som jeg kobler macen opp mot på jobb. Den er fantastisk, nesten for bra. Haha, man blir litt bortskjemt med den store, flotte skjermen – men det er absolutt noe man burde ha når man sitter så mange timer foran nettopp skjermen. Så thunderbolt eller iMac – jeg sier absolutt go for it! 🙂

 • Så herlig inspo! Jeg kjøpte en iMac 21.5″ før jul, og er superfornøyd 🙂 Ikke bare er den en fryd å jobbe med, men den ser så fin ut også!

 • Tiril
  Jeg har en iMac og en MacBook, og er så glad for iMacen! Bruke den mest til jobb som krever større skjerm, som design, bildebehandling, indesign etc. Og det funker så bra. I tillegg er den super å se film på 😉 absolutt verdt investeringen!

 • Gleder meg masse til å se den nye leiligheten og ikke minst kontoret ditt! 😀

 • Camilla
  Jeg har iMac. Var usikker på om jeg skulle ta 27″ eller 21″, men prøvde å låne meg to stk for å se. Fikk litt vondt i hodet av den største, så gikk for 21″. Jeg driver med foto og kan med hånden på hjertet si at det har gjort hverdagen min lettere! Den er kjappere og alt sånt, men så utrolig mye lettere å jobbe med bilder når skjermen har litt størrelse.

  Når det er sagt er jeg helt avhengig av macbooken også, hadde nok aldri fått meg imac og kun hatt det. Men regner med du har bærbar fra før og tenker å ha den også 🙂

 • Iselin
  Hei! Samboeren min og jeg kjøpte oss en iMac 27″ for tre år siden, og vi er like fornøyde den dag i dag! Vil absolutt anbefale deg å kjøpe 27″, da min far kjøpte 21,5″ og angrer litt i etterkant. Fantastisk maskin, du vil ikke angre på kjøpet! Skjermkvaliteten er helt utrolig deilig, og jeg vil tro den har blitt enda bedre siden vi kjøpte.

  Og gratulerer med bok! Utrolig gøy å ha fulgt deg helt hit, begynte å lese bloggen din sommeren i 2012 mener jeg å huske, og husker du skulle slutte å blogge. Veldig glad du ikke gjorde det, for du er en av mine absolutte favorittbloggere, om ikke favoritt #1! Det er også veldig gøy at du holder til i Bergen, kjekt med noen som blogger fra og om byen jeg bor i selv 🙂

 • Stine
  Vi har en iMac på jobben og jeg eeelsker den! Eneste minuset på være at det er helt weird å komme hjem til den «knøttlille» macbooken igjen, hehe.. 🙂

 • Måste kännas helt underbart att få ett kontor!!

Comments are closed.