The recipe to a fabulous Sunday

Flowers, healthy snacks, comfy clothing & TV-series

Godeste søndag, her banker du på døren igjen.. Jeg vet ikke med dere, men jeg har liksom aldri en lik søndag – det finnes aldri en ok mellomting denne dagen. Enten er det virkelig en «Sunday well spent» hvor jeg føler meg skikkelig oppladet, frisk, rask og sunn så fort mandagen banker på døren. Eller så er det totalt motsatt. Jeg har kanskje slasket hele dagen, ikke gjort noe som helst produktivt, rensket hele godteskuffen fra kvelden før (ja, jeg sprakk på godteloven etter to måneder uten sukker, life kind of happened – dvs. påskegodtet kom i butikkhyllene) og føler meg helt dritt når mandagen begynner – slapp i kroppen, pløsete i ansiktet, energiløs og trøtt. Zzzz… Det er det som er så fint med godteri på lørdager, det er en mellomdag slik at kroppen kan hente seg inn igjen – de få søndagene i året man ikke ryker på en smell. Oups! Who’s feeling me? Haha!

Beloved Sunday, we meet again.. I don’t know about you guys but I just never seem to have a «normal» Sunday. Either it’s like the perfect «Sunday well spent» where I feel perfectly rested, fresh, healthy and energized as soon as Monday arrives, oooor it’s the total opposite. Like for example just laying on the coach all day doing nothing else but munching everything unhealthy I can find in the kitchen from the night before.. Then I feel like crap when Monday hits. Tired body, puffy eyes, tired skin, and everything just goes downhill.. Who’s feeling me? Haha!

The recipe to a fabulous Sunday

I love to make apple nachos

Men så til overskriften.. Oppskriften min til en perfekt søndag? Den ser slik ut: Jeg starer dagen med 90 minutter Bikram Yoga, for og så komme hjem å dusje, lage min egen «Yoga smoothie», hoppe i koseklær, skru på favorittserien på tv, og gjerne lage til noe digg snacks.. I dag blir det «apple nachos» og det er såå godt! Det er i grunn bare det vanlige jeg har favorisert i årevis; grønt eple med peanøttsmør og hakket 86% sjokolade, men dandert som nachos. Perfekt om man er flere eller skal invitere jentene på besøk! Meen nå flyr jeg avgårde på Yoga.. Vi skrives senere!

But to the headline.. My recipe to a perfect Sunday looks like this: I start the day with a 90 minute Bikram Yoga session, and then I go home for a nice and long shower. Afterwards I make my «Yoga smoothie», jump into my cozy home wear, watch some series and make some yummy snacks like for example a plate of «apple nachos». It’s soo god! I mean, I’ve been loving green apples with peanut butter and dark chocolate for a decade, but this way is just soo much more fun. Especially if you have friends coming over! But now I gotta run to the morning Yoga class..! Xx

The recipe to a fabulous Sunday

Kisses!


Previous Post
Next Post

10 thoughts on “The recipe to a fabulous Sunday

Comments are closed.