Annonse
Black and beigeBlack and beigeBlack and beigeBlack and beige

Genser: Zara
Bukse & Skjorte: Mango
Jakke: Colmar (spons)
Sko: Bianco

Noen dager slår Bergen til med skikkelig vår, blå himmel og sol. På fredag var jeg ute på lunsj med Cath og Amalie, og jeg fikk luftet den nye og fine lettdunjakken min fra Colmar. Som dere kanskje så på Snapchat fra Oslo på torsdag så var jeg ute hos dem for å slå av en koselig prat, og velge meg ut en jakke. Valget falt på denne i beige, da jeg ønsket meg en lett hverdagsjakke som går til alt. De hadde sååå mange fine nyheter inne, og jeg fikk også ta en sniktitt på høstkolleksjonen. Jeg har bare en ting å si – gled dere! Her kommer det vanvittig mye fint. Jeg ønsker meg alt! Jeg valgte å kombinere jakken med sorte jeans, støvletter i semsket skinn, hvit skjorte og den gode cashmere genseren min over for å holde varmen.

Some days Bergen pulls off some really nice spring weather, blue skies and bright sunshine. On Friday I met up with the sweetest girls Cath and Amalie for lunch, and I wore my new spring jacket from Colmar. As you might have seen on my Snapchat on Thursday, I was in a meeting with Colmar and I got the chance to pick out a jacket. The choice fell on this beige one, which is to me the perfect everyday jacket that goes to anything. They had soo many nice news though! You should get excited for the autumn collection, it was really nice. I wanted everything from it! Haha.. On Friday I chose to style my new jacket with black jeans, suede boots, and a white shirt with a beautiful cashmere sweater to keep warm. Perfect!

Previous Post
Next Post

28 thoughts on “Black and beige

 • Så fin den var! .. Ikke akkurat et sjokk siden Colmar har så mye lekkert <3

  • Eirin Kristiansen
   I know.. De har mye fint, og finere blir det!

 • Sandra
  Kjempe fint antrekk, as always! ❤️ Er det lenge siden du kjøpte genseren fra Zara?

  Ha en fin søndag!

  • Eirin Kristiansen
   Takk Sandra! Den er ny, fra forrige uke 🙂 Klem!

 • For et vårlig, og fint antrekk! Har akkurat samme genser, kjøpte den i NY her om dagen, helt fantastisk! Du må forresten glede deg til turen med familien denne måneden, det har vært varmerekord i byen, hele 24 grader på onsdagen og torsdagen! En smak av sommer!

  • Eirin Kristiansen
   Jeg elsker den! Hørte det var nydelig vær i NYC om dagen, hååper det holder 😀 Herrefred så deilig!

 • Så fin du er 😀 Skulle veldig gjerne hatt den jakken, perfekt nå fremover!

  • Eirin Kristiansen
   Ikke sant! Den er så fin, og perfekt tykkelse til våren 🙂

 • For et fantastisk fint og vårlig antrekk! Jeg elsker jakken, både fargen og fasongen! Du stråler som alltid <3 God søndag videre til deg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk Janne <3 Good søndag 🙂

 • Cathrine
  Dette var NYDELIG! Så enkelt, men likevel så fint!

 • Nora
  Hei Eirin!

  Såå fint antrekk! Har du link til genseren, eventuelt pris? Kan dessverre ikke finne den på nettsiden..

  Ha en super uke <3

  Klem Nora

 • susannecasandra
  herregud så fint 🙂 denne jakken ønsker jeg meg også 🙂 så deilig at det var fint vær i bergen 🙂
  her har det vært sol å 7 pluss grader i hele dag 🙂
  ha en fortsatt fin søndag eirin 🙂

 • Helene
  Hva heter modellen på jakken? 😀

 • Lisa
  Kan man kjøpe genseren på nettet? Link?

  Hvor får jeg kjøpt jakken? Den var sykt fin!

 • Åå, den jakken var bare helt sinnsyk fin! Men, nå gjør jo du jakken ganske fin også da 🙂 Ha en strålende kveld!

 • Ajla
  Så fin!
  Hvilken modell er buksene fra Mango? 🙂

 • Linn
  Hvordan er str. på jakken? Har hørt at de er relativt små!?

  • Eirin Kristiansen
   Liten! Jeg har 44, tilsvarer 38 🙂

 • Frida
  Hei Eirin!
  Jeg elsker verkligen din blogg og er inom varje dag (ibland flere ganger per dag også hehe). Du ger så otroligt mye inspirasjon. Derfor blir jeg verkligen lei i meg at du reklamerer for denne dunjakken. Tenker på de fine dyren som må lide for en jakke. Jeg vet at du er en god menniske og jeg ser deg som min venn (høres veldig rart ut for deg sikkert, men det føles nesten sånn :P) jeg bare håper at du kanskje neste gang tenker ekstra hardt, er den jakke faktiskt verdt det.
  Stor klem fra meg!

 • Kaja
  Du er så fin! 🙂

 • Marcy
  Vet du hva genseren heter? Link?

Comments are closed.