Pop-Up Shop Invitation

· Hope to see you there ·

På førstkommende lørdag er du hjertelig invitert til Scandic Ørnen i Bergen, som ligger vis a vis Bystasjonen i sentrum. Her blir det Pop-Up Shop, og både Cath, Emilie, Julia og jeg kommer til å selge våre garderobeskatter. ALT SKAL UT! Jeg har som mål å ta med meg minst mulig på flyttelasset i slutten av måneden, så her er det mye fint og finne. Jeg skal hovedsakelig kvitte meg med klær og yttertøy, men også litt interiør som for eksempel den gjennomsiktige «ghost» stolen min, pledd, gullbestikk, krus – you name it. Litt av alt! Til og med hundegrinden til Billy ryker (ubrukt) Haha!

Mest av alt gleder jeg meg masse til å treffe dere, snille leserne mine! Det skjer så alt for sjelden, foruten noen jeg bumper på i farten i ny og ne. Dette skal rett og slett bli superkos – hope to see you there! Ta med deg godt humør, familie, venner – alle du kjenner. Wiiiihiii ♥

Meld deg gjerne på Facebook eventet vårt, og hold deg oppdatert i forkant av eventet! Både her, på → Facebooksiden min ← og på Snapchat (EirinK) kommer jeg til å legge ut bilder av hva som skal selges. Her er det første mann til mølla! Snakkes der. Klem!


Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Pop-Up Shop Invitation

 • Kjersti
  Har du mulighet til å holde av ting? 🙂 Har såå lyst på den grønne Selected Femme kåpen, men er ikke i Bergen før 13 den dagen, så er redd noen andre tar den da, hihi 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Ja, det kan jeg gjøre. Da holder jeg av den til deg 🙂

 • susannecasandra
  årh!!! skulle ønske jeg kunne komme. vis jeg hadde bodd i bergen hadde jeg kommet med en gang. men vis du ikke får solgt alt kommer du til å selge noe på nett da?krysser fingrene får at du gjør det, vis ikke alt blir solgt.
  å masse masse lykke til på salge 🙂 håper det kommer mange får deres skyld 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det som ikke blir solgt tenker jeg å legge ut på Tictail.com. Da gir jeg selvfølgelig beskjed 🙂 Klem

 • Lisa
  Skal du selge triwa, Daniel wellington klokkene dine :)? Og Alexander wang skoene?

 • Lisa
  Skal du selge den svarte vinter jekken din? Og de svarte og hvite Nike air max skoene dine, samt casall treningsjakken din? Evt pris for da ønsker jeg å legge de av? Blir så gira, du har en helt fantastisk stil ! ?

  • Eirin Kristiansen
   Nei, det skal jeg dessverre ikke, Lisa! :O

 • Som jeg gleder meg! Satser på at jeg får sikret meg noen godsaker.. Uansett blir det hyggelig å hilse på deg <3 ha en fin søndag!

  • Eirin Kristiansen
   Blir hyggelig å hilse på deg, Charlotte <3

   • <3 Forresten.. Du skal ikke selge den rosa lange kjolen fra Mango? Mener du hadde den på i et bryllup en gang… Den er så fin ?

    • Eirin Kristiansen
     Hei Charlotte. Morsomt at du spør, for jeg sto i går og veide for og i mot om jeg skulle beholde. Har ikke bestemt meg enda. Den er nydelig!

 • Cs
  Hei! Skal du selge noen av Malene Birger kåpene dine?

 • Cs
  Eller den lange grønne kåpen? 🙂

 • May
  Neei, tuller du ikke! Drar hjem til Stavanger på påskeferie på fredag 🙁 Og jeg som hadde så lyst på den nydelige veska..

 • Emilie
  åå jeg kan ikke komme… håper dere gjør dette flere ganger!!

 • Isabella Svanemyr
  Hei Eirin! Sååå trist, bor helt nede i Fredrikstad og kommer meg ikke dit.. Men jeg lurer på om du skal selge det «hele settet» i ull som du både har i grå og burgunder fra Gina Tricot? Siklet på den såååå lenge, og om du eventuelt skal selge det grå, er det mulig å holde av og sende da? Håååper på det 😀
  Hilsen Isabella

 • Mariah
  Hei! Hva skal du ha for hundegrinden? Skal få meg en om en mnd og lurte derfor på pris og hvordan ser det ut? Gleder meg masse til å se alle de flotte skattene dere har! 🙂

 • Dagny
  hei! kunne du ha laget ett lite innlegg med noe av det du har planer om å selge? 🙂 skal du foresetn selge the fifth klokken din, elelr adidas skoene med røde striper? hva interiør produkter tenker du å selge? <3 gleder meg, blir spennende!!!

Comments are closed.