Them fringe bootiesThem fringe bootiesThem fringe booties

Good shoes take you good places, right?

Dette paret i semsket skinn med frynser er et fantastisk eksempel på en god, tidløs og langvarig investering. Jeg kjøpte dem i fjor på Bianco, og er om ikke enda mer glad i dem den dag i dag! Støvletter med frynser gir en ellers så enkel look litt mer edge, og er like kul til jeans om våren som til nakne legger om sommeren. Disse kommer til å bli flittig brukt i år, det er sikkert! Og hey, når gikk frynser av moten? Aldri! Det kommer alltid tilbake, og jeg digger det.. I dag står Oslo for tur, så vi skrives fra hovedstaden. Jeg blir til torsdag og skal i flere spennende møter. Stay tuned!

This pair of suede boots with fringes is a great example of a good, timeless and long lasting investment. I bought them at Bianco last year, and I love them even more today if that’s even possible! Boots with fringes gives a simple outfit a little bit more edge, and you can rock them to both jeans for spring or bare legs in the summer. I know I’m gonna use mine a lot this season, that’s for sure! And hey, when did fringes ever go off fashion? Never! At least it always comes back and I love it.. Today I’m heading to Oslo for some exciting meetings, and I’m staying til’ Thursday. Stay tuned! Xx

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Them fringe booties

 • Kjempefine!!!
  Kos deg i Oslo fina 🙂

 • Jeg elsker frynser. Må rett og slett skaffe meg noen boots med det! Har skinnjakke og veske, så sko er neste på listen – haha! Ha en superfin tur og ikke minst fine dager i Oslo <3

  • Eirin Kristiansen
   Haha, can’t get enough!! Takk Charlotte 😀

 • Susanne casandra
  Kule sko 🙂
  Ha noen fantastiske dager i Oslo 🙂

 • karen
  Hvor er den svarte kåpen din, fra siste snap fra ? <3

  • Eirin Kristiansen
   Mango 🙂 Med vest fra Zara utenpå!

Comments are closed.