Pictures in collage from WeHeartIt
10 ting jeg vil gjøre i mars

W e l c o m e  m a r c h

Da var det på tide med en ny månedsspalte, og denne har jeg gledet meg litt ekstra til kjenner jeg. De mørke og dystre månedene er herved over, hvilket betyr at vi har en tid foran oss med lysere og gladere dager, hvilket igjen resulterer til større hverdagsgleder og mottakelighet for inspirasjon. Helt herlig! Denne måneden er det mye som skjer. Leiligheten skal om alt går etter planen bli ferdigstilt, jeg reiser en uke til New York, og det blir Pop Up-Shop i Bergen.. Jeg håper og tror at mars har mye spennende å by på, og jeg gleder meg til å ta dere med på hele reisen. You ready?!

10 ting jeg vil gjøre i mars

· Her er 10 ting jeg ønsker å gjøre i mars ·

 1. Jeg har bestemt meg for at det er på tide å ta et dypdykk i alle magasiner jeg eier å lage en gigantisk moodboard på veggen til kontoret jeg får fra neste måned. Ingenting er som å omringe seg selv i masse inspirasjon! Deretter har jeg lyst til å prøve og lage nattbord av alle magasinene ved og stable dem i en bunke. Jeg så et bilde av dette på WeHeartIt, og synes det var superkult!
 2. Treningssenteret jeg går på har lagt ned lokalet deres, og jeg synes det er så synd.. Derfor er jeg på utkikk etter et nytt treningssenter jeg kan melde meg inn i her i Bergen! Tips, anyone?
 3. Billy sin pels vokser ut tykkere og finere som bare det. Nå tenker jeg at det er på tide at han får seg en stussings hos frisøren snart, slik at den holder seg like fin og velstelt som den er nå!
 4. Spise frokost på Colonialen, Litteraturhuset. Jeg har allerede en avtale med mamma her til uken. Mmm!
 5. Lande på en beslutning når det kommer til interiør i 2. etasje i leiligheten. Jeg er så usikker på hva jeg skal gjøre i stuen her! Tenker muligens en vakker daybed, bokhylle og en stor leselampe slik at det blir en hyggelig fri-sone i hjemmet. Kom gjerne med innspill – da blir jeg glad!
 6. Finne et flyttebyrå som kan hjelpe til med flyttingen. Noen som vet om noen flinke her i Bergen?
 7. Jeg ønsker å gjøre så mye Yoga jeg bare kan denne måneden. Jeg føler meg så mye bedre da! Og ikke minst opprettholde et sunt og forfriskende kosthold med massevis av juicer og smoothies..
 8. New York nærmer seg med stormskritt, så jeg skal bruke tiden fremover til å planlegge turen slik at jeg får mest mulig ut av dagene!
 9. Jeg har sagt at jeg skal bli flinkere til å invitere til venninne-bruncher i ukedagene, og denne måneden går jeg all inn. Det er jo så koselig! Mat må man jo ha, så hvorfor ikke dele et bedre måltid med en man er glad i?
 10. Arrangere en vellykket Pop Up-Shop 19. Mars på Scandic Ørnen i Bergen! Emilie, Cath, Julia og jeg kommer til å tømme hele garderoben, og hååper på å få se mange av dere der. Det hadde vært så koselig å mingle litt med dere!
Previous Post
Next Post

53 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i mars

 • Sandy
  Sååå mye spennende du planlegger! Men jeg gråter seriøst HØYT over punkt nummer 10.. Gleda meg så sykt mye, men hei påskeferie 🙁
  Håper du får en fin tvkveld-mandag, hihi

 • Susanne casandra
  Så mange bra punkter her Eirin 🙂 jeg hadde gått får det du skriver her i stua 🙂
  Ha en fin mandag 🙂

 • Kaja
  Evo Damsgård vil jeg anbefale på det sterkeste! Trener der og angrer ikke ett sekund.

 • Emilie
  Tror de har et treningssenter nede på laksevåg senter. 🙂

 • Malin
  Selger du den sorte kåpen fra By Malene Birger? 🙂

 • Elsker disse innleggene! Du er så flink <3

 • Amalie
  Min mamma pleier å få hjelp av flinke gutter fra Kirkens Bymisjon når hun flytter! De pleier å være kjempehyggelige, samtidig er de veldig flinke og pliktoppfyllende 🙂 Også er det jo en vinn-vinn situasjon når du skaper arbeidsplasser for de i de timene de jobber 🙂 Anbefales å ta kontakt med Kirkens Bymisjon på det sterkeste altså!!

  • Eirin Kristiansen
   Ikke dumt i det hele tatt!! Det skal jeg vurdere Amalie 🙂 Takk for tips

 • Du tar så herlige bilder.. Du klarer uten tvil det du ønsker: å spre positiv energi. Blir glad av bloggen din!

  Jeg lurte på en ting: hvilken font er det på teksten i innleggene dine? Og gjerne hvilken farge? Driver med design og klarer ikke å finne ut hvilken det er.

  • Eirin Kristiansen
   Tusen hjertelig, Anette <3 Jeg er usikker på fonten, designet har Stylista ordnet for meg 🙁 Beklager at jeg ikke kan hjelpe deg der. Klem

 • Oda
  Når jeg flytter for meg selv ønsker jeg å ha et rom som er en fri-sone slik du snakker om. Jeg tenker i akkurat samme bane som deg, men jeg ville også dratt inn et stort flott gulvteppe og noen store marokkanske sitteputer i flotte mønstre! Gleder meg så til å se hvordan det kommer til å bli hos deg:)

  Du er fantastisk, klem!

  • Eirin Kristiansen
   Det høres nydelig ut! Takk for deling av tanker Oda 🙂 Må finne meg et perfekt gulvteppe.. Klem!

 • May
  HÆ, Pop-Up-Shop!! Skal du selge den nydelige Rebecca Minkoff vesken din, den som ser litt marmorish ut? Dør etter den veska der, altså, den er såå nydelig!!

  • Eirin Kristiansen
   Hei May! Ja, denne tenker jeg å selge 🙂 Jeg vet!!!

   • May
    Ah, herre!! Da må jeg nok ta merg en tur 🙂

 • Marthe
  Supre mål for mars 🙂
  En ting jeg lurer på, når du drikker juicer og smoothier er dette istedenfor et måltid, altså frokost/lunsj eller er det noe du bruker i tillegg til mat i din hverdagslige kostholdsrutine?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marthe! Juice er til måltider, smoothies er godt som mellommåltid eller kveldskos synes jeg 🙂 Eller en lett frokost med masse digg i!

 • Ah, jeg elsker slike innlegg. Jeg måtte også lage meg et slikt idag. Jeg elsker MARS 🙂

 • Marthe
  Evo eller SATS! Av Evo-sentrene har jeg kun vært på Nesttun, der er det veldig koselig, fine og rene lokaler. SATS er veldig bra både i sentrum, på Nesttun og i Åsane.

 • Ingrid
  En frisone i hjemmet høres perfekt ut! Så mange nye hjem innredes med TVer og PCer overalt, man glemmer at det er godt å ha et sted der man bare slapper av, leser litt, strikker eller bare nyter utsikten med litt musikk på høytalerne. Enig i kommentaren over her fra Oda med et lunt gulvteppe og deilige puter. Og noen deilige pledd er et must. Kanskje en fin lyslykt du kan tenne for litt lun steming om kvelden? Og deilige, naturlige materialer. Gleder meg til å se resultatet!

  • Eirin Kristiansen
   Det er så sant, Ingrid! Det er viktig med en liten frisone 🙂 Takk for tips!

 • Emilie Gustafsson
  Hei! Hop Transport er utrolig flinke når det kommer til dette! De er glade hele tiden og effektive. Jobben blir gjort på ett blunk og de kommer til punkt og prikke! Anbefaler de på det sterkeste! De kan kontaktes på facebook 🙂
  Hilsen meg klem

 • Kristine
  Ang flytting ville jeg hvertfall først solgt så mye som mulig på Finn for å slippe å flytte store, tunge møbler. Det har du kanskje planer om allerede, men det er virkelig tips nr1 – ikke ta med mer enn du kan pakke i esker og blå IKEA-poser (som forsåvidt er flyttetips nr2 for alt av puter, tepper etc). Superdeilig å ikke ha med seg mer enn det man får inn i 3-4 turer med bilen:D

 • frida
  Du må trene på Energi trening på laksevåg senter! Elsker det <3 Det er ikke så fullt 😀

 • E
  Anbefaler Barrys bootcamp. Trener selv der i Oslo og elsker det! Jeg kjøper klippekort, og er veldig fornøyd med det. Det er skikkelig hard trening med blanding av intervaller og styrke. Selv om det er supertungt så tilpasser du treningsøkten slik at den passer deg og ditt utgangspunkt. Dette gjør man ved å velge selv hvilke vekter man bruker. Treneren sier feks mellom 12lb og 25lb. Det sammer gjelder hastighet på mølle, da treneren sier mellom 8km/t og 14 km/t feks. Jeg flytter til Bergen til høsten, så håper det er like bra der som her i Oslo 😀

  • Eirin Kristiansen
   Uuuh, det høres spennende ut 🙂

 • Disse innleggene er så inspirerende! Faktisk så inspirerende at jeg bare måtte melde meg på yoga nå på onsdag haha! Håper du får en strålende måned, det fortjener du! <3 klem

  • Eirin Kristiansen
   Hihi! Så koselig 😀 Håper du liker det! Klem

 • Vi bruker Nr.1 Fitness. Liker de ganske godt. Holder til både i Fyllingen og på Landås vet jeg. Sikkert flere steder også, muligens i byn bak bryggen et sted om jeg ikke tar feil.

 • Margareth
  Må bare si at jeg elsker bloggen din og spesielt «to do»-inleggene! 😀 har et lite spørsmål… Har du iphone 6S eller 6S plus? og synes du den er for stor/for liten?

 • Margareth
  Må bare si at jeg elsker bloggen din og spesielt «to do»-inleggene! 😀 har et lite spørsmål… Har du iphone 6S eller 6S plus? og synes du den er for stor/for liten?

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk <3 Jeg har 6s og synes den er helt perfekt 🙂 Er redd plus hadde blitt for stor for meg og jakkelommene mine, haha!

 • Stine
  Endelig! Takk for inspirasjon Eirin 🙂 Har du sluttet på kickboksing nå som du har begynt på yoga, eller skal du fortsette med begge deler? Ha en fin dag!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine! Målet er å fortsette med begge deler om jeg får det til å gå rundt med hverdagen på reise 🙂 Klem

 • Så gøy å lese!! Disse innleggene er alltid inspirerende til å lage egne mål for måneden 🙂 Stå på, flinkeste deg!

 • Ingrid
  Test Actic i torggaten!! 🙂

 • Liker denne spalten din så godt 🙂 Ha en fin dag, vakre!

 • Lisa
  Skal du selge hele klesskapet ditt ? Da må jeg jo berre komme ?!
  Hvilket klokkeslett har dere tenkt å ha det :-)?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Lisa! Det blir i 11-12 tiden 🙂

 • Hvilket program bruker du til å redigere/lage sånne kollasjer ?

 • Rikke
  Hei Hei 🙂 hvor er de fine skoene dine fra??
  hilsen er ivrig leser 😀

 • T
  Håper du legger noe ut på tictail, for de stakkars leserne som ikke kommer seg til Bergen … ❤️

  (Sjekket faktisk flybilletter til Bergen, men det passet dessverre ikke? Har så lyst å være der!!)

 • Trine
  Du må prøve Barry’s Bootcamp. Jeg lover deg at det er noe av den mest motiverende treningen du kan få. Du får en gratis prøvetime første gang du er der. Jeg tar deg gjerne med dit! Haha, det er en blanding av styrke og kondisjon. Barrys består kun av gruppetimer og alle timene er forskjellige. Det betyr at du lærer utrolig mye og treningen blir ikke kjedelig ?

 • Mia Vidner
  Pop Up-Shop! Åå, da må jeg komme! Skal prøve så godt jeg kan og få meg tid til det. Wæ jeg gleder meg! Det blir sikkert koselig <3333

  • Eirin Kristiansen
   Du mååå komme 😀 Blir superkoselig!

 • Aase Marie
  Når på dagen skal dere ha Pop Up-Shopen? 🙂

 • Anna-Katharina
  Hvis du trenger flytte hjelp vil jeg anbefale min far sitt, Petter Dahl AS. Veldig flinke og pålitelige. Håper du får det flott i den nye leiligheten ☺️

Comments are closed.