REISEN ble SPONSET AV EXPEDIA
Back home again

In memory of a great meal

Back home again

Y u m m y

Back home again

Coffee, orange juice, oatmeal, scrambled eggs, bacon, toast, fruit and croissants..

Back home again

I’m gonna miss this breakfast though

Daaa var jeg hjemme hos meg selv igjen, etter en helt fantastisk tur til Amsterdam. Dette tror jeg er første gang jeg faktisk ikke ville hjem, jeg kunne godt vært noen dager ekstra! Marlene og jeg har storkost oss hver eneste dag, og opplevd så mye nytt og spennende. Matopplevelsen var nok den største, vi har spist så mye godt og annerledes! Frokosten på hotellet i seg selv var en fryd, som dere kan se. Men jeg tipper at kroppen er rimelig klar for en sunn livsstil igjen, haha. Det må jeg faktisk innrømme at jeg også gleder meg til! Jeg har enda flere bilder på lur fra turen, så det vil nok dukke opp litt her og der fremover.. Håper det har vært hyggelig å følge med på opplevelsen! Nå er det tilbake til hverdagen. Ikke så verst det heller ♥

Now I’m back home again after an amazing weekend in Amsterdam. I believe this is the first time traveling and not wanting to go home at all! At least I could stay some couple of days extra.. Marlene and I have had the time of our lives every single day, and we’ve been experiencing so much new and exciting you can’t even imagine. The food have been amazing! Especially the hotel breakfast as you can see.. But now I’m super ready to jump back into my healthy routines. At least my body is! I have more pictures to share from the trip so stay tuned. Have a great day and happy Monday!

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Back home again

 • Ada
  Hei, jeg bare lurte på hvor du he kjøpt den søte katte laderen?

  • Eirin Kristiansen
   H&M 🙂

   • Denice
    Hittar inte åt den på hemsidan! 🙁 Var det nyligt du köpte den? 😀

    • Eirin Kristiansen
     Kjøpte den i New York i desember 🙂

 • Tenk å starte dagen med en sånn deilig frokost da! Det ble chiapudding på meg i dag, og det var i grunn ikke så værst det heller.. hah! Håper mandagen behandler deg bra, fine deg <3

  • Eirin Kristiansen
   Mmm.. Chiapudding slår aldri feil 🙂 Takk det samme, søte!

 • Marte
  Hei Eirin!
  Jeg lurte på hva skriften i headeren din heter, den under navnet ditt? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marte! Det vet jeg dessverre ikke 🙁

 • Henriette
  For noen herlige bilder! Og croissants – jeg kunne levd på det :O Spiser det til frokost hver lørdag, og den tradisjonen vil jeg holde vedlike for alltid. Er. jo. så. GODT! Håper du har hatt en superfin tur. Fikk lyst å bestille meg en tur til Amsterdam etter og ha kikket på innleggene dine 🙂 Igjen leverer du kvalitetsinnlegg! Du er så dyktig, Eirin! <3

  • Eirin Kristiansen
   Ahhh, I know! Croissanter er virkelig min guilty pleasure på tur 😀 Får aldri nok! Tusen takk søte du, blir alltid så glad av de oppmuntrende kommentarene dine :*

 • Bell
  *vann i munnen* av alt det gode der……! Ferie-mat er himmelsk å unne seg 🙂

 • Elisabeth
  Hei!
  Jeg lurte på hvordan Designers Remix armyjakken Tone Damli kolleksjon er i størrelsen?:) Ser at du har den, og den er såå kul! Leter etter den på finn..

  • Eirin Kristiansen
   Hei Elisabeth! Den er normal i størrelsen 🙂

 • :)
  kan du ha en innkjøpsvideo?

 • Katrin
  Amsterdam er jo iferd med å bli et populært reisemål: Kan du ikke lage en mini-guide på mat/drikke/shopping feks? Jeg skal dit rett over påske!

Comments are closed.