REISEN ER SPONSET AV EXPEDIA
You did me good

Zzzzz…

You did me good

Man skal aldri undervurdere søvn, det er sikkert. Og når det kommer til søvnkvalitet? Jeg sover aldri bedre enn hva jeg gjør på hotell. Nettopp derfor er jeg innforstått med viktigheten av å investere i en god seng, så nå er det bare til og glede seg til jeg får min levert neste måned!..

You should never underestimate a good night’s sleep, that’s for sure. And when it comes to sleep quality? I never sleep better than what I do at hotels! I am aware of the importance of investing in a good bed, and therefore I can’t wait to get my new one delivered next month!..

You did me good

Pssst… Jeg klarte å snike til meg litt inside information. Her bruker de Doux Hotel Luxury & Comfort dyner. Gjett om jeg ønsker meg det til neste gang jeg trenger ny! Har dere sett noe så fluffy og deilig før? Vi har begravd oss i dyner og puter hele helgen.. Very needed!

I managed to gather some inside information. At this hotel they use Doux Hotel Luxury & Comfort duvets. Well, now I know what to buy the next time when I need new ones! Have you ever seen something so fluffy? We have buried ourselves in duvets and pillows all weekend.. Very needed! 

You did me good

P.S.

This is your Sunday morning reminder
that you can handle whatever this
week throws at you!


Previous Post
Next Post

30 thoughts on “You did me good

 • Det finnes ikke noe deiligere enn en god natts søvn i en stor hotellseng! Jeg vil forresten anbefale dere å besøke Burger Bar i Amsterdam før dere reiser hjem – både burgerne, lokalet og stemningen der er topp! Kos dere den siste tiden 🙂

 • Sandy
  Åh, så digg! Har du hotellpute fra før av, eller? Det synes i hvert fall jeg er superdigg 🙂 fin søndag!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sandy! Det har jeg 🙂 Klem

 • Hei, Eirin!

  Jeg lurte på hva slags program du bruker, for å lage collageene i blogginnleggene dine «10 ting jeg vil gjøre i…». Du klarer å lage bildene «oppå» hverandre. Vet du?

  • Eirin Kristiansen
   Heia! Jeg lager kollasjer i Picasa 🙂

 • Ane
  Hvor er sølv sneakersene dine fra? 🙂

 • Tora
  Hei! Kan du pliiis lage en Amsterdam-guide med shoppingtips, spisesteder og ting å gjøre?

 • Anniken
  Vet ikke om det er bare hos meg, men når jeg går in på bloggen din så laster bildene opp veldig tregt :/ men når de først dukker opp er det alltid flotte bilder å se på 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anniken! Så kjedelig, skal bytte over til ny server snart så kanskje det blir bedre da 🙂

 • Ser deilig ut 🙂

 • Monika
  Thanks for the reminder 🙂
  Love,
  http://www.thestyleventure.com

 • Marthe
  Helt out of topic, men har du vurdert å selge Isabel marant tassel sandalene dine på klesutsalget ditt? Mine ble ødelagte og de er jo helt umulig å oppdrive så dersom du vil selge dine til meg hadde det gjort meg så glad :)))

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marthe! Disse sandalene kommer jeg til å beholde, dessverre.. Stresset sånn med å få tak i dem selv! :/

   • Marthe
    Ah du det forstår jeg altfor godt? Hvor fikk du tak i dine og vet du om noe sted å få tak i de nå? :))

    Ønsker deg en nydelig mandagskveld med din kjente og kjære guilty pleasure på TV! Og kanskje noe god snacks vi får oppskrift på etterhvert 🙂

    • Eirin Kristiansen
     Jeg kjøpte de i en nettbutikk, men jeg husker ikke hvilken det var!.. Beklager :/

 • Henriette
  Jeg lurte på hvilken nattkrem du bruker, og om du har noen anbefalinger? 🙂 Huden din er så vanvittig fin, så jeg regner med at du har en favoritt! Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei søte! Jeg er veldig glad i Kiehl’s sin Overnight Mask. Denne påfører jeg noen ganger i uken etter en ansiktsskrubb. Huden blir såå fuktet og fin av den synes jeg 🙂

   • Henriette
    Tusen takk for svar, Eirin! Denne skal jeg sjekke ut <3 Bruker du noen nattkrem fast hver eneste natt, eller holder det med denne du tipser om her? Klem

    • Eirin Kristiansen
     Bare hyggelig, Henriette! For øyeblikket holder jeg meg bare til det jeg nevner over her. Er på utkikk etter en ny nattkrem! Skrik ut om du finner en du faller for 🙂

 • Det så helt fantastisk deilig ut! Håper du får en strålende uke <3

 • Håper du koste deg masse på tur! Gleder meg til å se vesken <3

 • Det så helt magisk ut, for en tur dere har hatt 😀

 • Marie
  Vet du om noen butikker som selger slike dyner? De ser jo helt fantastisk ut! ??

  • Eirin Kristiansen
   Nei, dessverre.. Men det er nok mulig å få tak i dem i nettbutikk 😀

Comments are closed.