Yellow fellowYellow fellowYellow fellowYellow fellow

Bag from YSL
Sunnies from Céline
Outfit from Zara

God morgen fra Oslo! En ny dag i vente, og jeg er klar for å gripe hva enn den måtte by på. Den gule skinnjakken jeg kjøpte i Amsterdam ligger dog hjemme i Bergen, men jeg ville likevel vise dere den på. Lekker, eller hva? Jeg falt pladask for den ved første øyekast! Den gule skinnjakken er mildt sagt et friskt pust i garderoben blant alle de ellers så sorte jakkene mine. Hello spring sier bare jeg, I’m ready super for you! Nå skal jeg se å hive litt hotellfrokost i magen og komme meg bort på kontoret til Stylista for dagens første møte. Spennende! Ønsker dere en strålende dag, fine ♥

Good morning from Oslo! We have a new day ahead of us, and I’m super ready to catch whatever it throws at me. I left this beautiful yellow leather jacket back in Bergen though, but still I wanted to show it to you in today’s first blogpost! It sure brightens up my day.. I think I can say that it was love at first sight. This jacket is like a fresh breath of air in my black jacket wardrobe. Haha! I mean, hello happy spring colors.. Well, now I’m gonna have some hotel breakfast before I’m heading to today’s first meeting at Stylista. It’s gonna be exciting! Wish you a great day lovelies. Xx

Previous Post
Next Post

54 thoughts on “Yellow fellow

 • Mari
  Er det lenge siden du kjøpte den buksen? var så fin :))

 • Kristine
  Er buksen og genseren ny? SÅÅÅ fint! 🙂 Kanskje jeg må en tur på Zara etterpå… Hehe!

 • Ada
  Hei, er YSL vesken din i caviar eller lammeskinn?

 • Wow, elsker location på bildene! Så utrolig kult! Og elsker veska di!

  • Eirin Kristiansen
   Det er på hotellet i Amsterdam! Såå fint der 🙂

 • Ååå, se på den frøkna der da!! Elsker jakken <3

 • Annika
  Åå, det var et fresht antrekk! Min garderobe er preget av farger i svart, grått og grønt,
  men akkurat det antrekket der vil jeg også ha på! Hehe! Herlig!
  Ha en fin dag i Oslo!:)

 • E
  Hei, tipset deg om Barrys bootcamp her om dagen, og nå har de tilbud; 10 timer for 890kr i Bergen 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Uuuuuh! Tusen takk for tips, det skal jeg sjekke ut 😀

 • Karoline
  Herregud for en lekker jakke! Kos deg i Oslo <3
  Hva heter modellen på vesken forresten? suuperfin!

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk <3 Saint Laurent Monogram Medium 🙂 Klem

 • Martha
  Hvilken størrelse har du i jakka? Sååå fin! Ha en super dag videre, fine du!

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har large 🙂 Synes den var litt liten i størrelsen – bare sånn obs, om du skal bestille. Klem!

 • Vilde
  Nydelig antrekk!! Hvilken størrelse har du i vesken din? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Den lille, medium tror jeg den heter 🙂

 • Anna
  Har du lest Sophie Elises innlegg om dagens ungdom med tanke på faglig tyngde/innhold i hverdagen. Hva tenker du om dette, som skriver en del om mote og klær? Er du flink til å fordype deg i ulike tema?

 • Stilig jakke, du er så flink til å style og kombinere og får så «enkle» plagg til å danne et ordentlig fresht antrekk 😀

 • Marte
  Hei Eirin!
  Hadde vært veldig gøy om du prøvde å skrive en liten amsterdam guide, hvor dere bodde, hvordan kollektivtrafikken er, hvordan eventuelt uteliv osv er. Selv om du bare var der for en helg! Da jeg så de utrolige fine bildene du tok i Amsterdam, skal jeg og kjæresten dit i sommer istedenfor til varmere strøk. Bildene dine er veldig innbydende, og det er en fryd å lese bloggen din.

 • Susanne casandra
  Denne jakka var kjempe kul ?Du passa den veldig bra 🙂

 • Camilla
  Hei Eirin! Elsker bloggen din og henter masse inspirasjon herfra 🙂 Jeg skal kjøpe meg en ny svart jobb-/hverdagsveske og har sett på ulike modeller fra Celine og Givenchy, men klarer ikke å bestemme meg.. Siden du har en del vesker lurer jeg på om det er noen du er spesielt fornøyd med og kan anbefale 🙂
  Camilla

  • Eirin Kristiansen
   Hei Camilla! Jeg er veldig fornøyd med min belt bag fra Céline, men ser for meg at Gicency sin lignende er mer praktisk da den har glidelås istedenfor flipplokk som min 🙂 ? Klem

 • Anna
  Åh, akkurat den buksa har jeg leitet lenge etter.. Har du kjøpt den nå nylig? Å vet du hva modellen heter?
  Kul jakke!

  • Eirin Kristiansen
   Den er ny fra Zara 🙂 Vet dessverre ikke hva modellen heter..

 • Silje Fløysand
  Hei hei 🙂
  Lurte på hvor du har kjøpt badekulen du nettopp la i badevannet på snapchat 😀
  Den såg helt magisk ut 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den er fra Lush 😀 Sykt deilig!

 • susannecasandra
  Hei igjen 🙂 kan jeg spør , er det denne buksa du har på deg?
  http://www.zara.com/no/no/dame/bukser/se-alle/bukse-med-snøring-i-livet-c719022p3360504.html

  • Eirin Kristiansen
   Nei, den jeg har er i et annet materiale uten perler på snorene 🙂 Jeg har den dessverre ikke her så jeg får ikke sjekket modellen..

 • Anne
  For du er jo ikke bare superstilig da!!

 • Tomine
  Den svarte jakken du hadde på insta i går, er den fra Ravn? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Den er fra Mango med kåpe utenpå fra Zara 🙂

 • Christina
  Vil du vise link til buksen og genseren:)?

  • Eirin Kristiansen
   Det har jeg dessverre ikke 🙁 Jeg kjøpte det på Zara i Amsterdam!

 • Åå, den jakken var rålekker! Du er rett og slett sååå stilig 🙂 Du kler deg virkelig inspirerende og flott. Takk for mye inspirasjon – innenfor de fleste områder! Ha en nydelig kveld <3

 • Ingrid
  Kult antrekk! Hvor er skoene dine fra?:)

 • Karoline
  Hei!

  Kjempe fint! Hvilken modell har du i solbrillene fra Celine?

 • Rikke
  Du er alldeles nydelig – elsker stilen din! Gir meg alltid inspirasjon av å gå inn å se på deg når jeg står fast i garderoben en dag 🙂

 • Julie
  Hei!

  Hele antrekket var kjempefint <3
  Elsket jakken så mye at jeg gikk og kjøpte meg en lik idag!

 • Superkul outfit! Den jakken var virkelig fresh 🙂

 • Marte Lembricht
  Hvilken modell er Celine solbrillene? 🙂

 • Rebecca
  Wow, denne jakken kledde du!
  Har du link til jakken? Den var helt nydelig!!

 • Dagny
  Hei! Har så lyst å kjøpe, men må i så fall bestille på nett…. Er denne stor i str?? Jeg står mellom S og M, hvilken har du? (Om det ikke er for frekt å spørrek)??

 • Sanne Esbjørnsen
  Hvor mye koster den gule skinnjakka?:)

Comments are closed.