REISEN ER SPONSET AV EXPEDIA
My very first Chanel

♥♥♥

Iiiiiiik! Dette var materialistisk nok et stort øyeblikk for meg. Som dere vet har jeg ønsket meg en Chanel veldig lenge, og da jeg dro til Amsterdam hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle ta meg en tur å kikke litt på drømmevesken. Marlene og jeg tok en taxi til Chanel, og da vi kom inn i butikken suste det et lite adrenalinkick gjennom kroppen. Øynene falt fort på den rette, og etter litt speiling frem og tilbake var jeg 100% sikker på at dette var «the one».  Ut igjen dro jeg med vesken i en nydelig innpakning, og jeg voktet den resten av dagen som om det skulle vært en gullkiste. Haha! Stort øyeblikk. Kan dere gjette hvilken farge og modell jeg gikk for? Gleder meg til å vise dere! Ha en deilig lørdag og kos dere. Det skal vi!

Iiiiiik! This was what I can say a big materialistic moment for me. As you know I’ve been wanting a Chanel for so long, and when I knew I was going to Amsterdam I planned a trip to the Chanel store very quickly. Yesterday Marlene and I took a cab to the store, and when we stepped in I got this crazy adrenalin rush. Haha! It didn’t take long before I layed my eyes on the perfect bag, and after looking at it for a while I decided that is was a go. I left with the bag on my shoulder and a big smile on my face! Can you guess which model and color I went for? Can’t wait to show you! Xx

My very first Chanel

Previous Post
Next Post

34 thoughts on “My very first Chanel

 • Garantert en rød, men om det ble boy eller 2.55 er jeg spent på altså…

 • T
  Den røde!!?

 • T
  Og en ting til, hadde ikke du ei veske fra Chanel?? Om du fortsatt har den og har tenkt å selge så er jeg interessert!?

  Ha en fin tur videre?

  • Eirin Kristiansen
   Hei T! Jo, jeg har en Vintage Chanel. Denne kommer jeg til å selge på Pop Up Shop 19 mars i Bergen sammen med Cath, Julia og Emilie 🙂

   • Stine
    Ååååh, vet du hva prisen kommer til å ligge på!? Jeg har lett lenge etter akkurat den! Den er virkelig perfekt og den mååå jeg bare ha! Gi meg gjerne et lite pip på mail om prisen, så må jeg helt sikkert begynne å spare! 🙂

   • T
    Blæh, skulle ønske du la ut på nett!

    Hehe, kjøpte en svart og hvit kjole fra Vila hos deg sist klessalg! Har fått mange komplimenter for den:) Blir du kun å selge der?

    • Eirin Kristiansen
     Den er så fin 🙂 Ja, i første omgang gjør jeg det. Om det blir noe igjen selger jeg det nok på tictail.com!

 • Ååh, gratulerer så utrolig mye <3 Jeg sparer til min første chanel nå, det har vært drømmeveska i nesten ti år. Gleder meg å se hvilken modell du gikk for – jeg gjetter på en sort Classic flap eller evt en boy, det er ihvertfall det jeg ville valgt:)

 • Så heldig, jeg tror du gikk for en rød boy 😀

 • Sandy
  GRATULERER så masse! Gleder meg til å se hvilken det ble (og hvilke du selger, haha). Håper dere har en fantastisk reise. Stor klem

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk Sandy <3 Det blir en del lekkerbiter til salgs når jeg kommer hjem 😀 Klem

 • Laura
  Hmm. Jeg gætter på Boy i sort? Glæder mig til at se! 🙂

 • Julie
  Gratulerer med veska! Mener å huske at du snakket om en burgunder/rød Chanel I spørsmålsrunden din? 🙂 selv har jeg en mini flap bag I svart med silver hardware. Elsker den!

 • Susanne casandra
  Jeg gleder meg til å se 🙂

 • stine
  Fy søren din heldiggris!! Venter på 10 ting du vil gjøre i Mars innlegget jeg 😉 Kommer det snaaart?
  <3 Og er du ferdig med godtestopp challengen ? Spør siden du legger ut så mange bilder av deilige crossianter hver dag som jeg blir drit missunnelig på! haha

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine! Det kommer så fort jeg er hjemme igjen. Dette innlegger bruker jeg mye tid på, så bestemte meg for å vente med det slik at ikke bestevenninnen min sitter og kjeder seg ihjel på hotellrommet her 😀 Kommer snaaart! Godtechallengen er over og ut nå ass. Haha! Klem

 • Siri
  Heldiggris?

 • Gratulerer 🙂 Vel fortjent! Hvis det gjør deg glad, er det absolutt verdt å bruke penger på!

 • Ikke liiitt misunnelig nå nei.. Høyest på ønskelisten min står en klassisk sort Chanel! Gleder meg til å se din <3

 • Åååå, såg det på snapchat og eg er superspent på ka modell/farge du har gått for!!
  Eg hadde nok gått for svart, men tipper på rød?? 😉

 • Madelen
  Hei! Dette har ikke noe med innlegget her å gjøre, men spør likevell:) Hvilket bur har du til Billy i bilen? Så et bilde du la ut hvor det så ut som det var ett «halvt bur» uten topp på. Jeg har vanlig hundebur men pomeranian valpen min hater det å hyler seg ihjel. Har jeg han løs i bilen er det ikke en lyd, men det er jo ikke et alternativ egentlig.. Tenkte kanskje slik bur du har ville vært bra til han 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei Madelen! Dette buret får du hos Buddy 🙂 Det er superpraktisk, og kan både lukkes eller være åpent. Jeg sikrer det med bilbelte + bilbelte for hund. Veldig fornøyd med det! Husker dessverre ikke merket..

 • Henriette
  En svart eller rød Boy? <3

 • Sara HB
  Where is your coat from? 🙂

 • Heldiggris! 🙂 ikke misunnelig i det hele tatt, hehe

 • ææh, gleder meg til å se hva du har kjøpt 😮

 • Hennie
  En idé ? hva med å lage en sånn unboxing video til YouTube? De er så spennende, og er liksom ingen norske bloggere som gjør det ?

 • Anne
  Gratulerer så mye! ?? Ikke misunnelig i det hele tatt… ?
  Tipper du gikk for farge sort eller burgunder og da en Boy. Gleder meg til å se! ?

Comments are closed.