REISEN ER SPONSET AV EXPEDIA

The perfect lunch spotThe perfect lunch spotThe perfect lunch spotThe perfect lunch spotThe perfect lunch spotThe perfect lunch spot

· Ivy & Bros ·

Oudezijds Voorburgwal 96a
Amsterdam, Netherlands
 

Om dere noen gang er i Amsterdam må dere bare ta turen innom Ivy & Bros rundt lunsjtider når magen begynner å rumle.. Denne cafeen av mange andre fine aktiviteter sto på programmet vårt fra Expedia, og det var virkelig midt i blinken for oss! Maten var som dere ser bare helt nydelig, for ikke å glemme «smoothie of the day» med banan, jordbær, lime og ananas. Smakskombinasjonen sier vel seg selv! Og dere, vi alle elsker jo å pynte Instagram-feedene våre med litt kaffekunst.. Det er disse kjent for! Det var dog en ting som overrasket oss litt, og det var utsikten fra der vi satt. Tvers over gaten var et bordell, og der fikk vi med oss både det ene og det andre. Men hey, vi er i Amsterdam – og det er bare til å respektere det! Stakkars, jeg var så redd for at noen av de flotte damene skulle tro jeg fotograferte dem når jeg prøvde å knipse bilder av måltidet. Det gikk nå heldigvis fint, og vi forlot Ivy & Bros både mett og fornøyd. Mmm, for en herlig matopplevelse! Amsterdam har så god mat, som dere sikkert har sett om dere følger meg på Snapchat – vi gjør jo ikke annet enn å spise, vi! Haha.. Kjenner det skal bli godt å komme tilbake til yoga og trening.. ♥

If you ever visit Amsterdam promise me that you go to Ivy & Bros around lunch times when the stomach starts to scream for food! This Café was right in our valley, and the food was as you can see simply amazing. Not to mention the «smoothie of the day» with bananas, strawberries, pineapple and lime! The flavor combinations were perfectly composed. And hey! We all love to decorate our Instagram feeds with coffee art, right? Well, Ivy & Bro’s do the coolest coffee arts I’ve ever seen! There was one thing that surprised us though. Little did we know that there was a Brothel right outside the window of where we were having our lunch.. Quite unusual for us «Norwegians» but of course, they have our respect. I felt so bad for the ladies in the windows when I was photographing our lunch in case they would think I was taking photos of them! Phew.. Fortunately it went just fine. We left Ivy & Bros sated and satisfied. As you can see on Snapchat we eat a lot in this city! Haha… Well Amsterdam has sooo much good food, so we just have to try out everything! But I’ll admit that I’m looking forward to get home to Yoga and workouts again.. I feel constantly full! Haha..

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “The perfect lunch spot

 • Kaia
  Elsker bildene dine! Hører du sier at du bruker Lightroom, men hva bruker du i Lightroom? Stor fan!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kaia! Jeg har dessverre ikke så lyst til å røpe så mye mer om bilderedigeringen da dette er et særpreg jeg gjerne ønsker å bevare. Kjedelig om hele Bloggnorge plutselig har like bilder synes jeg. Håper på forståelse for dette 🙂 Klem

 • Sandy
  Haha, Amsterdam er noe for seg selv! Masse fint å se, anbefaler sykkelsightseeing hvis dere ikke har gjort det enda. Kos dere videre <3

Comments are closed.