REISEN ER SPONSET AV EXPEDIA
My dream outfit

· The perfect cashmere sweater ·

My dream outfit

Jeg elsker plagg av god kvalitet, som jeg kan ha i garderoben min i evigheter uten å føle at de blir slitt og utbrukt. Spesielt når de er så enkle og fine som denne genseren! Jeg fant den på Zara her i Amsterdam, og det var klisje nok kjærlighet ved første blikk. Jeg elsker fargen, og den er så myk og god! Jeg gleeder meg til det blir litt varmere i luften. Da kan jeg bruke den alene uten jakke, med en lekker veske rundt meg, lyse sneakers og svarte sigarettbukser! Nå har vi akkurat kommet tilbake til hotellet etter 8 timer shopping og en tur på museum. Det tar på gitt! Derfor har vi bestilt bord i restauranten på hotellet i kveld, og det skal bli deilig med litt mat i magen ettet all traskingen. Ønsker dere en riktig god fredagskveld, fine!

I love clothing of great quality that I can have in my wardrobe for a lifetime without it getting easily damaged and looking «outworn». Especially when it’s as simple and beautiful as this knitted cashmere sweater! I found it at Zara here in Amsterdam, and it was love at first sight. I love the color, and it’s so soft to the skin! Now I’m looking forward to spring and warmer days. Then I can wear it alone with any jacket, and style it with a nice bag, light sneakers and cigarette pants.. Now we just came back to the hotel after 8 hours shopping and a trip to the museum. Puh, so fun but exhausting though! We decided that we wanted to book a table at the restaurant in the hotel tonight, so we gotta go now.. Enjoy your Friday night! Xx

My dream outfit

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “My dream outfit

 • Vilde
  Åå den var kjempefin! Så deilig ut ?

 • Aaah! Elsker den! Hadde faktisk skrevet ned akkurat den samme på shoppinglista mi til New York, reiser på søndag 🙂 Den må bare bli med hjem! Håper dere koser dere masse, ingenting er bedre enn en herlig jentetur!

  • Eirin Kristiansen
   Ååå, håper du får tak i den 😀 Takk Linn Isabel, vi storkoser oss <3

 • Adeline
  Æææ kjøpte du Balenciaga-sekk og Chanel-veske in one-go???! Drømmeliv du har, jente!! Kjøpte du den rød Chanel-veska du snakka om for litt siden? 😀

 • Åå, så fint!! Jeg ELSKER både genseren og vesken!! Håper du har det fantastisk på tur! Nyt lørdagen 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk skjønne Janne 🙂

 • Ada
  Hei, er vesken til venninnen din en Mulberry?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ada! Det er en Mulberry ja 🙂 Hun bare prøvde den om det var den beige på Snapchat du tenkte på.. Rålekker da!

 • Susanne casandra
  Denne var kjempe fin 🙂 tror du at de har den i nettbutikken ? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det er bare til å sjekke 😀 Forhåpentligvis!!

 • Å, genseren ser super fin ut – og veska di er bare rålekker!!!

 • Marthe
  Kjære søte deg! Hvor er de kule sølv sneakersene dine fra og den urolige stilige sennepsgule skinnjakken jeg kunne se på snap? Du er bare utviklet deg til å få en helt rå stil i det siste det skal du vite! Virker som du virkelig har funnet deg selv og det kler deg veldig 🙂 <3

  • Eirin Kristiansen
   Heii Marthe! Sneakersene er fra Mango, og skinnjakken er fra Zara 🙂 Tuusen takk, det er hyggelig å høre at du synes det. Jeg føler det samme, og det er så gøy! Stor klem <3

 • stine
  Den vesken der passer med alt! hvilken størrelse har du i genseren? <3

  • Eirin Kristiansen
   Ikke sant, Stine! Jeg har small 🙂

Comments are closed.