REISEN ER SPONSET AV EXPEDIA
The hotel breakfast

The hotel breakfast

The hotel breakfast

The hotel breakfast

The hotel breakfast

The hotel breakfast

· This is what I call a good
start to the weekend ·

God morgen fra Amsterdam! Noe av det beste med å bo på hotell er først og fremst de gode sengene, men ikke minst selve frokosten. Jeg våger å påstå at jeg herved har spist den beste hotellfrokosten noensinne her på Pulitzer Amsterdam! Vi fikk servert alt fra kokte egg, bacon, varm havregrøt med banan og tørket frukt + yoghurt med alt fra gojibær og chiafrø til til friske bær.. Også kaffen og den nypressede appelsinjuicen da! Begge deler røk nedpå, og kannen ble med opp på rommet. Jeg kan ikke si så mye annet enn at vi virkelig koser oss her i byen. Nå gleder vi oss til å sette ut på nye eventyr i dag! Vi skal blant annet leie sykler og dra på det kjente Tassenmuseum. Gleeeder oss! Riktig god helg til dere, håper alt er fint ♥

Good morning from Amsterdam! What I love the most about staying at hotels is definitely the fluffy hotel beds, but not at least the delicious breakfasts.. I believe I can admit that this mornings breakfast at Pulitzer Amsterdam is one of the best I’ve ever had! They served us everything from eggs, bacon and oatmeal with dried fruit and bananas, to yoghurt with goji berries, chia seeds and fresh berries.. And the coffee!! Oh my.. We brought the whole can to our room after breakfast. Now we’re super ready for a new day with new adventures here in Amsterdam! We’re gonna rent bicycles and got to the Tassenmuseum. Excitiiiing! Happy weekend lovelies. Hope your doing good! Thanks for following me every day. Xx

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “The hotel breakfast

 • OMG! Kos dere masse videre, så gøy at du er i Amsterdam. Har så lyst å dra dit selv 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det burde du gjøre en gang, det er så fint her atte 🙂 Er såå overrasket!

 • It looks delicious!! I need to have breakfast right now because of your photos (is 8:45 AM here in Chile) hahaha

 • Susanne casandra
  Dette så godt ut 🙂 det er kjempe godt å bo på hotell av og til 🙂
  Kos dere masse på sykkel tur 🙂

 • Maj Britt
  Dere MÅ besøke ¨De 9 straatjes¨, det er et område med mange små og sjarmerende butikker. De har blandt annet flere vinatagebutikker som selger eksklusive merker. Da MÅ dere også innom ¨Pompadour¨, nydelig cafè med hjemmelaget sjokolade, kaker osv. 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Vi var der i dag og det var bare såå koselig. Mange fine butikker og cafeer 🙂 Takk for tips!

 • Monika
  This food is to die for!
  Love,
  http://www.thestyleventure.com

 • NAM!

  Kos dere på tur! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk Elena, vi storkoser oss 🙂

 • Ahh, nå kjenner jeg at jeg gleder meg til hotellopphold om to og en halv uke! Er ikke mye som er bedre enn en god frokost på hotell!!

 • Celine
  Heiii Eirin,

  what camera do you use for taking your pictures?

  I love your style and have been following you couples of years! You give me so much inspiration!

  xxx

  • Eirin Kristiansen
   Hi Celine! Thank you so much, that means a lot to me.. I use Canon Mark 3D 😀 Love it!! Xx

 • Åh, yummy in the tummy! 🙂

Comments are closed.